Bebek Beslenmesi milupanın rezene çayını kullananlar var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
rezene çayını bebekten çok senin tüketmen gerekiyor..şayet emziriyorsan..bebeğin için gaz geçirmede tekçare rezene değil o sadece rahatlatıcı..bende bebişime kullandım kendimede etkisini gördüm.ama tabiki yanında gaz damlasıda kullandım. bio gaiayı bende kullandım faydasınıda gördüm..ancak zinco diye bidamla var o hem bitkisel hemde çocuğum çok rahatlamıştı..

rezene çayını bebekten çok senin tüketmen gerekiyor..şayet emziriyorsan..bebeğin için gaz geçirmede tekçare rezene değil o sadece rahatlatıcı..bende bebişime kullandım kendimede etkisini gördüm.ama tabiki yanında gaz damlasıda kullandım. bio gaiayı bende kullandım faydasınıda gördüm..ancak zinco diye bidamla var o hem bitkisel hemde çocuğum çok rahatlamıştı..

zinco bizede verdi doktor fakat bize yaramadı aksine bebişimin midesini ağrıtıyor sanırım.. humananın iyi geceler çayı var bide onu dene

Back
X