Milyonların gördüğünü Sarıgül göremedi

cilgin_anne_

elalemin delisi:)
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
3.305
344
Milyonların gördüğünü Sarıgül göremedi

Yerel seçim sürecinde oldukça malzeme veren Mustafa Sarıgül yine aynı şeyi yaptı hem de göz göre göre…



Ömer Süt'ün haberi

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, bugün Zaman gazetesine verdiği röportajda seçmeni yanıltacak açıklamalarda bulundu.

Başkanlığını Kadir Topbaş'ın yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şeffaf olmadığını iddia eden Sarıgül, Biz göreve gelir gelmez İstanbul Belediyesi'nde bir durum tespiti yapacağız. Uluslararası geçerliliği olan firmalarımızla bir audit [denetleme] yapacağız. Bütün ihaleleri bütün gelir ve giderleri internetten bildireceğiz. Ben belediyemizin şeffaf, katılımcı, bütün yurttaşlara hesap verilebilir noktada olmasını arzu ediyorum, ifadelerini kullandı.

İBB'NİN SİTESİNDE HERŞEY ŞEFFAF!

Oysa Sarıgül milyonların bildiği ve gördüğü bilgileri görmemezlikten geldi. Çünkü İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde hem ihale ilanları, hem gelir giderler hem de yatırım programı yer alıyor. İbb.gov.tr adlı adresine girildiğinde 2003 yılından 2013 yılına kadar (2013 hariç) olan zaman dilimine ait gelir-gider dengesini belgeleyen bütçe kararnamelerine kolayca ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca ‘Ödenek Cetveli' başlığı altında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ödenekleri vatandaşla paylaşılıyor.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NDE O BİLGİLER YOK

İşin ilginç olan tarafı ise 1999 yılından beri yani 15 yıldır başkanlık yaptığı Şişli Belediyesi'nin internet sitesinde ne ihaleler ne gelir ne de gider tablosu var. Olaya bu açıdan bakıldığında Şişli Belediyesi'nin şeffaf olmadığı net bir şekilde görülecek.

AYNISINI KEMAL KILIÇDAROĞLU DA YAPMIŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da 24 Mart Pazartesi günü Kırıkkale'de yaptığı mitingde Kırıkkale Belediyesi'nin şeffaf olmadığını dile getirmiş, Kırıkkale Belediyesi ise Kılıçdaroğlu'nun ‘şeffaf değil' dediği hesapların belediyenin internet sitesinde yer aldığını açıklanmıştı.
http://www.haber7.com/ic-politika/haber/1140923-milyonlarin-gordugunu-sarigul-goremedi
 
evet bunu ben de gazetelerde gördüm

aslında şişlide yapılanları görmek için siteye tıklıyorum ama açılmıyo hiçbirşey
bilen biri varsa anlatsın şişliye ne gibi hizmetler yaptığını
burada bikaç kere sordum ama kimse hizmetlerinden bahsetmedi
 
Sarıgül eskiden beri hep böyle şeyler yapıyor ..
oy verenler de biliyor bir hizmet yapmadığını .
sadece chpye oy vermeyecek olup ,ya da sol olarak chpyi çıkış görmeyenler sarıgülü çıkış olarak görüyorlardı bi dönem .
şuanda da aynı görüşe sahipler ,hatta sarıgülün chpnin başına geçmesini isteyenler bile var ..
ama chp adamlarını değiştirmekle değil zihniyetini değiştirmekle ancak başarı sağlayabilir ,işte bunu farkedemiyorlar ya da işlerine öyle geliyor
 
X