Bebek İkinci El Mima Xari Bebek arabası arıyoruz!...

Merhaba elimde mima xari beyaz var satmak istiyorum sizin fiyat düşünceniz varmı ana kucagı otokoltugu da var ekstra tam set halinde

image.jpg

Kabuk içinden yatma yeri ekstra cıkıyor ve onun dılında oto koltugu var tamamen kabul kısmı oturma cıkarak monte ediliyor ve yanında mima orjinal canta ve yagmurluk internette mima xari yazarsanız video izleyebilirsiniz genel olarak

Değiştirmek istiyorum o yüzden satıyorum farklı bir marka alıcam o sebeple ve sonucta sıfır değil alacagım pusette 2250 tl olduguin o fiyata satıyorumsonucta herkes faydalanmalı :)

Böyle ince düşünmeniz çok güzel :) bu arabalar çok hoşuma gidiyo fakat o kadar para werebileceğimi sanmıyorum malesef. Hayırlı alıcınız çıkar inşaALLAH :)

Merhaba arabanızı sattınız mı?birde başka marka alıcak demişiniz
Değiştirmek istiyorum o yüzden satıyorum farklı bir marka alıcam o sebeple ve sonucta sıfır değil alacagım pusette 2250 tl olduguin o fiyata satıyorumsonucta herkes faydalanmalı :)
merhaba ben yeni yeni araştırmaya başladım.mahsuru yoksa neden değiştiriceksiniz sorabilirmiyim nu konuda tecrübesizim

Henüz satmadım değiştirme sebebimde sadece baska markaları da begeniyorum o sebeple almak isterseniz size satabilirim harika bir araba

X