❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Esr02 kuzum cok üzüldüm böyle bi ihtimal neyaizkki vardi 1 saat sonra ciktigi için icimde bi suphe vardi ALLAHIM sagliklica nasip etsin INŞALLAH kuzum tezzamanda hayirlisyla ❤ ama kendim kadar üzüldüm o guzel mujdeni vermeni cok isterdim

Esr02 balım namazımda dua ettim sana inşaallah Rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelik nasip edecek bizlere

Esr02 balım namazımda dua ettim sana inşaallah Rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelik nasip edecek bizlere
Valla canım İnşallah sapasağlam bir bebek nasip eder hepimize hüsrana uğramak çok yorucu bir şey insan kendini yetersiz ve beceriksizmiş gibi görüyor ama yapcak bişey yok ALLAH'IN nasibi bu bişey diyemeyiz.

yarın yani peki bu ay fiki fiki naıldıbelirtiye bakma en net belirti adet gecikmesi artık ben bakmıcam..insan hevesleniyor sonrada üzülüyorsun
Evet kuzu yarın benim fiki olmadı kuzu yum.döneminde memleketteydim balım cenazemiz oldu ocak iki kere gttim geldm memlekete o yüzden zaten hamile olmayı düşünmüyorum kuzu benim adet belirtim bir tek göğüs şişliği oluyor kuzu onun için dedim yarın gelir dye düşünüyorum tabi cenazeden dolayı üzüntüm çoktu engellemzse canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…