Hadi INŞALLAH olumlu sonuc olur ❤Yok olmadım olucam sanırım dedim kuzum@_Masalim_ arada ağrıyor nce önce karın ağrısı
Allah razı olsun canım hepimiz iyi olalım inşaallahsher33 kuzum benim Estagfullah hep iyi olursun INŞALLAH kuzum❤
canım senle aynı anda oluyoduk benim bitecek nerdeyse adetimÇok gerginim kuzum regli olcam ya keyfim yok tadım tuzum yok ama seni gördüm ya burda şimdi daha iyiyim fıstığım meleğinle iyi geldiniz bana
Valla canım İnşallah sapasağlam bir bebek nasip eder hepimize hüsrana uğramak çok yorucu bir şey insan kendini yetersiz ve beceriksizmiş gibi görüyor ama yapcak bişey yok ALLAH'IN nasibi bu bişey diyemeyiz.Esr02 balım namazımda dua ettim sana inşaallah Rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelik nasip edecek bizlere
9 şubat regl tarihim balım belirtimde sadece göğüs şişliği var bekliyorum gelsin dye kuzumcanım senle aynı anda oluyoduk benim bitecek nerdeyse adetim
Sağol kuzum insallhEsr02 kuzum cok üzüldüm böyle bi ihtimal neyaizkki vardi 1 saat sonra ciktigi için icimde bi suphe vardi ALLAHIM sagliklica nasip etsin INŞALLAH kuzum tezzamanda hayirlisyla ❤ ama kendim kadar üzüldüm o guzel mujdeni vermeni cok isterdim
Kuzu bugün senin bat günündü kırmızıları görmediysen hâlâ bir umudun var demektir balımSağol kuzum insallh
İnsallh balim insallh Allh razi olsunEsr02 balım namazımda dua ettim sana inşaallah Rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelik nasip edecek bizlere
yarın yani peki bu ay fiki fiki naıldı9 şubat regl tarihim balım belirtimde sadece göğüs şişliği var bekliyorum gelsin dye kuzum
Görmedim kuzum da olurum belkiKuzu bugün senin bat günündü kırmızıları görmediysen hâlâ bir umudun var demektir balım
Kaybetmem kuzu herşey allhtanHic canini skma kuzum o zamanini bekliyodur en dogru zamanda cikip gelecektir elbet Allah ın izniyle sen umudunu kaybetme
Evet kuzu yarın benim fiki olmadı kuzu yum.döneminde memleketteydim balım cenazemiz oldu ocak iki kere gttim geldm memlekete o yüzden zaten hamile olmayı düşünmüyorum kuzu benim adet belirtim bir tek göğüs şişliği oluyor kuzu onun için dedim yarın gelir dye düşünüyorum tabi cenazeden dolayı üzüntüm çoktu engellemzse canım benimyarın yani peki bu ay fiki fiki naıldıbelirtiye bakma en net belirti adet gecikmesi artık ben bakmıcam..insan hevesleniyor sonrada üzülüyorsun
InsalllhhhhUzuldm cnm hayrlısk bakalm insalh onmzdki aya olur
sende bendensin kuzu btlar ayni kırmızılar yok testler negatif:)) vardir bi hayir canim gec olsinlar saglikli olsunlar insallahKaybetmem kuzu herşey allhtan
İnsallh balimmmmsende bendensin kuzu btlar ayni kırmızılar yok testler negatif:)) vardir bi hayir canim gec olsinlar saglikli olsunlar insallah
Sen yinede gönlünü ferah tut olurmu inşllh hiç gelmez 9 ay boyu o kırmızılar balım bu ay mutluluğun zirvesini yaşarsın bitanemGörmedim kuzum da olurum belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?