- 6 Şubat 2017
- 200
- 228
- 33
- 36
Kuzu inşallah güzel sonuçla dönersin dualarım seninle çizgilerin çok net tatlımKızlar yalvarırım dua edin bana
Şimdi hastaneye gidiyorum
Bakar misiniz
Canım bat ne zamandı seninYa elim ayağım titriyor yarım saattir ağlıyorum gerçek mıdır bu
ne kadar zamanda ikinci çizgi netleşti ama bu bariz hamisin diyoooooYa elim ayağım titriyor yarım saattir ağlıyorum gerçek mıdır bu
ne kadar zamanda ikinci çizgi netleşti ama bu bariz hamisin diyooooo
Ooo hayırlı olsun kuzu sen inşallah hamişsin canım 9 ay boyu o kırmızıları görmeyesin İNŞALLAH hadi git hastaneye kan ver tatlım benide etiketle ayyy çoook sevindim senin adına canım benimYa benim bugün adet tarihiydi öylesine yaptım yaptığım test de bu gerçek mıdır allahım sen yardım.rt bana dua edin allah rızası icin
Kan testi vermeye gidiyormusun canımYa Allah bin kere razı olsun inş fasulye benimlesin hepinizden dua bekliyorum
pozirif tebrikler hayirli haberlerle gel isnallahbyaz buraya sonucuKızlar yalvarırım dua edin bana
Şimdi hastaneye gidiyorum
Bakar misiniz
İnsallh balimmmm sanada nasip etsin rabbimSen yinede gönlünü ferah tut olurmu inşllh hiç gelmez 9 ay boyu o kırmızılar balım bu ay mutluluğun zirvesini yaşarsın bitanem
Kuzum iki cizgi var INŞALLAH sonuc ne merak ediyorum yaz kesin olurmuYa elim ayağım titriyor yarım saattir ağlıyorum gerçek mıdır bu
Dualarim seninle INŞALLAH hamissindir bebis sagliklica sana tutunur kucagina alirsin INŞALLAH ❤Ya benim bugün adet tarihiydi öylesine yaptım yaptığım test de bu gerçek mıdır allahım sen yardım.rt bana dua edin allah rızası icin
Aynen kuzum biyle sirin adetler var❤ sanada yapariz hamis olunca kuzummm benim iNŞALLAH tezzamanda hamis olursun dualarim seninle❤Amin ins cnm :) hic duymamstm ya bıcakla makası daha neler duycam ben yaerkek anneside eksi yiyormus yani eksi yiyip hamile olan varms canm hadi hayrlısı canm
ALLAH razı olsun canm :) oluyimde bi o kalsn en sonAynen kuzum biyle sirin adetler var❤ sanada yapariz hamis olunca kuzummm benim iNŞALLAH tezzamanda hamis olursun dualarim seninle❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?