Allah razı olsun eşimden hiç kaldırmadı masayı hazırladı ben sadece yemek için kalktım kuzuAh kuzum yaa dinlen ayaga cok kalkma
Aynen kuzum bende kasmamamya karar verdim cunku cocuk icin biiktelik bi tuhaf oluyor kuzum yaEvet kuzucann
Benim 3 defa oldu 2 sinde 15 20 dk sonrasinda dus aldim yaniAllah nasip edersr oluyor kasma kendini
Sagolsun ALLAH eslerimizi basimizdan eksik etmesin kuzum dualarim seninlle balim❤Allah razı olsun eşimden hiç kaldırmadı masayı hazırladı ben sadece yemek için kalktım kuzu
Hosgeldin bal kaymak❤Geldimmm canimmmm
Haamrat hatun simdiden afiyet olsun kuzum❤_Masalim_ burdaym kuzum yemk yapıyorum
Aman kalkma tatlım uzat ayağınıAllah razı olsun eşimden hiç kaldırmadı masayı hazırladı ben sadece yemek için kalktım kuzu
Sağol bitanem bana ne oluyor anlamadım herşey üst üste geliyor yeniden boğaz ağrım başladıSagolsun ALLAH eslerimizi basimizdan eksik etmesin kuzum dualarim seninlle balim❤
Can'ım çıkar bence 1 günden fark olmaz gibi geliyor banaCok AMIN iNŞALLAH bitanem ❤
Kuzum benim 31 aralikta 30.aralikta cikar mi idrarda ?
Vallahi bugün hiiiç kalkmadım nasıl bi düşme yaşadıysam kızarıklık yok morarma yok acı çoook kalkmadan yatıyorum bende tatlım işteAman kalkma tatlım uzat ayağını
Kar kış kuzum benim halimi gorsem gozlerim sis elimde pecete battaniyeler icindeyim sacim basim dağılmış temizlikte yapamadim kuzumSağol bitanem bana ne oluyor anlamadım herşey üst üste geliyor yeniden boğaz ağrım başladı
INŞALLAH kuzum ayni gun test yapıyoruz ozaman kesin gel ogun tmmi balCan'ım çıkar bence 1 günden fark olmaz gibi geliyor bana
Aynen bende öyleyim bi peçetem eksik elimde bundada vardır bir hayr artık neye delalet eder bilmiyorum tabi rabbim korudu ne yaptıysam karşıma çıktıki daha kötüsünden korudu bu kadarıyla kaldım canmKar kış kuzum benim halimi gorsem gozlerim sis elimde pecete battaniyeler icindeyim sacim basim dağılmış temizlikte yapamadim kuzumah kuzum cok dikkatli ol bitanem havalardan böyleyiz her halimize bin şükür tabi ❤
Ateşin varsa uyku yapar tatlımBugun her dakika uykum geliyor kuzular basimi kaldirana ask olsun
hep hayalimdi dogum gununde verebilmek bu haberi ama olmadi insallah dedigin gibi olur yaa rabbim duamizi kabul etsinEslerimize yılbası hediyesi verelim ballaar hayırlısıyla İNşAllah bızım tanısma yıldonumuz 31 aralık bat 28 aralık umarım guzel bır hediye olur baska hediye hazırlayamadım bile
hosgeldinnnnBat 15 ocak
Insallah can kardesim benimmAynen kuzum bende kasmamamya karar verdim cunku cocuk icin biiktelik bi tuhaf oluyor kuzum yaALLAHIM ol der INŞALLAH nasip olur kardesim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?