❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Sağol bitanem bana ne oluyor anlamadım herşey üst üste geliyor yeniden boğaz ağrım başladı
Kar kış kuzum benim halimi gorsem gozlerim sis elimde pecete battaniyeler icindeyim sacim basim dağılmış temizlikte yapamadim kuzum ah kuzum cok dikkatli ol bitanem havalardan böyleyiz her halimize bin şükür tabi ❤

Aynen bende öyleyim bi peçetem eksik elimde bundada vardır bir hayr artık neye delalet eder bilmiyorum tabi rabbim korudu ne yaptıysam karşıma çıktıki daha kötüsünden korudu bu kadarıyla kaldım canm

Eslerimize yılbası hediyesi verelim ballaar hayırlısıyla İNşAllah bızım tanısma yıldonumuz 31 aralık bat 28 aralık umarım guzel bır hediye olur baska hediye hazırlayamadım bile

Eslerimize yılbası hediyesi verelim ballaar hayırlısıyla İNşAllah bızım tanısma yıldonumuz 31 aralık bat 28 aralık umarım guzel bır hediye olur baska hediye hazırlayamadım bile
hep hayalimdi dogum gununde verebilmek bu haberi ama olmadi insallah dedigin gibi olur yaa rabbim duamizi kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…