Suan atesim yok cok sukur kuzum gunduz vardiAteşin varsa uyku yapar tatlım
Kuzu benim belim cok agriyor yaHosgeldin bal kaymak❤
Hamilelige yoralim insaalllhhhBugun her dakika uykum geliyor kuzular basimi kaldirana ask olsun
Cok AMIN iNŞALLAH bitanemInsallah can kardesim benimm
Olacak insallah
His geldin tatlisssBende burdayimmm kizlaaaar
Benimde dogumgunu istemistim olmadı kısmet artık Allah büyük olsada olmasa da herseye sukurhep hayalimdi dogum gununde verebilmek bu haberi ama olmadi insallah dedigin gibi olur yaa rabbim duamizi kabul etsin
Ah kuzum keskeeeHamilelige yoralim insaalllhhh
cok gecmis olsunnnn dikkat et ama yine yukselirse Allah korusunSuan atesim yok cok sukur kuzum gunduz vardi
Halsiz ve bel agrilarik cok var cancanAh kuzum keskeee
Sen nasil hisediyosun kuzumm
Kuzu benim ilk gebelgmde belim kopacak gbydiii ayy minik findik yerlesiyor annesiKuzu benim belim cok agriyor ya
Zaman sabir duaKızlar regl yenı bıttı bu ayda devam calısmaya. Bat 9 ocak.
Hamile kalmayı kolaylaştıran şeyler neler. Bn ayaklarını duvara dıkıyorum baska??
Sagol hemserim AMIN cok sukur gecti...sizlerde benim ilacim oldunuz❤cok gecmis olsunnnn dikkat et ama yine yukselirse Allah korusun
Insallahh canimin icii rabbim size de en en en guzelini nasip etsinnnKuzu benim ilk gebelgmde belim kopacak gbydiii ayy minik findik yerlesiyor annesi
Saol cnm insaah bilmiom ki vallaHiç duzensizligimde yokki belkide öyle desem daha mı iyi . Hayırlısı senin içinde inş. Gzl haberi verirsin bize
Hosbuldummmmmm .d mis kok gel bizde seni seviyoruzHis geldin tatlisss
Tamam kuzucann optummmHosbuldummmmmm .d mis kok gel bizde seni seviyoruz
Allah razi olsun birbirimizin ilaclariyiz bugun maratonlu benim o yuzden anca yaziyorum okuyorum ama yazdiklarinizi .dSagol hemserim AMIN cok sukur gecti...sizlerde benim ilacim oldunuz❤
Hosgeldin hemserim sefalar getirdin❤Bende burdayimmm kizlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?