Aminn kuzucannn insallahİçini ferah tut canım güzel düşün bozma boralini inşallah geç döllenme olmuştur bebeğin seninledir canım
Kuzum benim ucgun gecmisti 50cikmisti normal yami artiyo onlar az diyolar sonra cogaliyo gec dolenme oluyo yaKan sonucu 97.50 kuzular
2 gun sonra tekrat verecegim
Iyi ki varsin canimm benimmmYüreğini ferah tut balım değerlerin katlanarak devam edicek annişlik yolunda minik meleğin seni bırakmıycak bitanem moral bozmak yok üzüntü yok stres yook fıstıkımmm
Gün geçtikçe artar kuzumm inşallah 2 günü bekle içini rahat tut senKan sonucu 97.50 kuzular
Sende iyiki varsın bitanem ya hamişlik takvimide bi annişe bu kadar mı yakışır kuzuuuIyi ki varsin canimm benimmm
Insallahh canimmm bennimmmKuzum benim ucgun gecmisti 50cikmisti normal yami artiyo onlar az diyolar sonra cogaliyo gec dolenme oluyo ya
Insallah canimmm benimmmUmya hayırlı olsun bebis çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizide dualarinda unutma emi
Insallah bebegimm insallahhhGün geçtikçe artar kuzumm inşallah 2 günü bekle içini rahat tut sen
Darisi en guzeli senin basina kuzummmmSende iyiki varsın bitanem ya hamişlik takvimide bi annişe bu kadar mı yakışır kuzuuunazar değmesin benim minnoşlarıma inşallah
Psikolojikmen cokuntu yasiyorsun birtanemmBu arada kızlar bazı sıkıntılarım var sabaha kadar uyuyamiyorum kaltigimda cok halsiz kalkiyorum icimden hicbirsey yapmak gelmiyor isleri bile kendimi zorlayarak yapiyorum ne olacak benim bu halim ya
Aminnnn kuzum aminnn inşallah bitanemDarisi en guzeli senin basina kuzummmm
Çok sevindim canım Rabbim sağlıklı hayrlı hamişlik yaşatsın hayrlısı ile bebişini kucağına alırsın inşallah amin aminnnmKan sonucu 97.50 kuzular
Allah razi olsun canimmmmÇok sevindim canım Rabbim sağlıklı hayrlı hamişlik yaşatsın hayrlısı ile bebişini kucağına alırsın inşallah amin aminnnm
Kuzummm ya troidlerim yavaş çalışıyomş ama guatr çıkdıYaa yerim seni canimin iciiiisin iciui
benimdeeeeee
Insallah biseycigin cikmaz hayatim sakin sikinti yapmaaaKuzummm ya troidlerim yavaş çalışıyomş ama guatr çıkdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?