Minik elli melegim(annem) bunu yapmis olabilir mi? :(

Ben hala konuyu kurcalaman gerektiğini düşünüyorum ama oturup anneni yargıla, ilişkinizi değiştir diye değil. Ablanın psikolojisi iyi gitmiyorsa erken farkedip müdahale edebilin diye. Çünkü cidden anormal geldi biranda ortaya böyle bir konu atması ve benzer bir hikayeyi kısmen bende yaşadım daha önce. Bir akrabam başka bir akrabamı cidden çok absürt birşeyle suçladı. Daha önce aynı şehirde yaşamadığımız için çok yakından tanıdığım bir kız değildi ama gayet normal, canayakın bir insandı. Biz de inanıp ona hak verdik başlarda ama aradan zaman geçtikçe hareketlerinde tutarsızlıklar başladı en sonunda kızın hastanede tedavi görmesi gerektiği ortaya çıktı.

Yani bana kalırsa ablanı bir süre yakından incele. Belki annenin hastalığının yoğun olduğu dönemde onunla ilgilenememesi sebebiyle bilinçaltında yoğun bir öfke duyuyordur. O nedenle kendini farklı şeylere inandırmıştır.

bende ablana takılı kaldım..sanki farklı birşeyler var gibi.normal olmayan birşeyler..bir abla bunu kardeşine bu kadar rahat söylememeli diye düşünüyorum..

Ben hala konuyu kurcalaman gerektiğini düşünüyorum ama oturup anneni yargıla, ilişkinizi değiştir diye değil. Ablanın psikolojisi iyi gitmiyorsa erken farkedip müdahale edebilin diye. Çünkü cidden anormal geldi biranda ortaya böyle bir konu atması ve benzer bir hikayeyi kısmen bende yaşadım daha önce. Bir akrabam başka bir akrabamı cidden çok absürt birşeyle suçladı. Daha önce aynı şehirde yaşamadığımız için çok yakından tanıdığım bir kız değildi ama gayet normal, canayakın bir insandı. Biz de inanıp ona hak verdik başlarda ama aradan zaman geçtikçe hareketlerinde tutarsızlıklar başladı en sonunda kızın hastanede tedavi görmesi gerektiği ortaya çıktı.

Yani bana kalırsa ablanı bir süre yakından incele. Belki annenin hastalığının yoğun olduğu dönemde onunla ilgilenememesi sebebiyle bilinçaltında yoğun bir öfke duyuyordur. O nedenle kendini farklı şeylere inandırmıştır.

Evet,bu yönden düşününce konusmak iyi olabilir. Ama ters tepmesinden korkuyorum veya yanlis anlaşılmaktan. Yazdiklarin cok mantıklı. Cunku ablam hep o kavgalı stresli ortamda buyudu,bende öyle ama ablami mesela sürekli annemle babam doverlermis ki babam kendisi söylüyor cahillikmis yaptığım pişmanım diyor. Ve ablam hala böyle süslü oyuncak bebekler gördüğünde dayanamaz alır. Hatta ablamla benim bir oyuncak odam var. Fakat hepsi 18 yasimizdan sonra alınmış oyuncaklar. Ablamida suclayamiyorum,dediğin gibi olabilir gerçekten. yorumlarını esirgemedigin için teşekkür ediyorum.

Evet,bu yönden düşününce konusmak iyi olabilir. Ama ters tepmesinden korkuyorum veya yanlis anlaşılmaktan. Yazdiklarin cok mantıklı. Cunku ablam hep o kavgalı stresli ortamda buyudu,bende öyle ama ablami mesela sürekli annemle babam doverlermis ki babam kendisi söylüyor cahillikmis yaptığım pişmanım diyor. Ve ablam hala böyle süslü oyuncak bebekler gördüğünde dayanamaz alır. Hatta ablamla benim bir oyuncak odam var. Fakat hepsi 18 yasimizdan sonra alınmış oyuncaklar. Ablamida suclayamiyorum,dediğin gibi olabilir gerçekten. yorumlarını esirgemedigin için teşekkür ediyorum.

Acaba ablanın annene bir kızgınlığı mı var?
Gerçi eğer anlattığı gerçek değilse bu bir bahane değil ama belki de bir şekilde annenden intikam almak istiyordur?

Acaba ablanın annene bir kızgınlığı mı var?
Gerçi eğer anlattığı gerçek değilse bu bir bahane değil ama belki de bir şekilde annenden intikam almak istiyordur?

Önceki yorumlarimdada yazdığım gibi önceden hic iyi değildi araları. Sürekli kavga ederlerdi,cunku ablamin küçüklüğünden bir kızgınlığı var sanıyorum ki. Çocukluğunu yasatmamis annemle babam ablama. Sokaklarda buyumus,komşuların eski kıyafetleriyle dolaşıp durmuş. Bu yüzden böyle bir şey demiş olabilir mı acaba? mesela annem babam benim üstüme cok düşüyor. Ama ablama zamanında ilgi gostermemisler diye üzülüyor olabilir mi?

Önceki yorumlarimdada yazdığım gibi önceden hic iyi değildi araları. Sürekli kavga ederlerdi,cunku ablamin küçüklüğünden bir kızgınlığı var sanıyorum ki. Çocukluğunu yasatmamis annemle babam ablama. Sokaklarda buyumus,komşuların eski kıyafetleriyle dolaşıp durmuş. Bu yüzden böyle bir şey demiş olabilir mı acaba? mesela annem babam benim üstüme cok düşüyor. Ama ablama zamanında ilgi gostermemisler diye üzülüyor olabilir mi?

hani ablan abinin de bazı şeyleri bildiğini söylemiş ya,abine sor desem abartmış mı olurum?

sana çok garip gelecek belki ama ablanın söyledikleri pek gerçek gibi gelmedi bana..

Abime sorsam hata yapmis olur muyum diye dusunuyorum açıkçası. Ablamin anneme kızgınlığı var ama cok eski yıllara dayalı bir şey. Ablam benim en güvendiğim insan dediklerine inanmasamda kafamda soru işaretleri kaldı. Yada her şeyi unutup bir şey olmamış gibi yapmaya devam mı etmeliyim?

Abime sorsam hata yapmis olur muyum diye dusunuyorum açıkçası. Ablamin anneme kızgınlığı var ama cok eski yıllara dayalı bir şey. Ablam benim en güvendiğim insan dediklerine inanmasamda kafamda soru işaretleri kaldı. Yada her şeyi unutup bir şey olmamış gibi yapmaya devam mı etmeliyim?

sana mantklı gelen neyse onu yap o zaman..eğer "benim annemle ilgili şüphem yok olamaz asla" diyorsan hiç kurcalama..ama acabaların varsa araştır.

Son düzenleme:

Ablan, senin ona olan zaafını biliyorsa bu durumu annenden bir nevi intikam almak adına kullanmış olabilir ama şüpheyle yaşamakta zor..
Gerçi ablan bu büyük sırrı yıllar sonra, bir alışveriş merkezinde açıklıyorsa bu durum bana pek samimi gelmiyor..
Yine de son karar seni tabi..

Dogruluk payı ne kadardır bilmiyorum ama ablan bana samimi gelmedi.
Annenden intikam almak için,
sizin aranızdaki iyi iletişimi bozmak için yapmış olabilir...

Ya bir üye alıntılamasa konu ne anlamayacağız.

Diyelim annen babanı aldattı ablan bunu niye sakladı da şimdi söylüyor amacı ne yani.Kaldı böyle bir konu vitrin gezerken anlatılacak bir konu değil.Olanları bir ablan mı hatırlıyor abinin de yaşı çok küçük olmasa gerek bu olaylar yaşandığında.Eve gelen adamdan babanın mutlaka haberi olurdu kardeşlerinden,komşulardan vs.

Bence psikolojik sorunu olan tek kişi annen değil ablanda da var sorun.

Umarım konu gerçek değildir.

Gerçek olmasa buraya yazma gereği duymazdım. Diğer konumda bunun tartışmasını yeterince yaptık zaten. bu kadar yorum yeterli diye düşünüyorum. Sana da teşekkür ediyorum yorumunu bildirdiğin için. Evet ablamda da önceki yıllardan gelen bir pskolojik bozukluk var malesef.

OKUYAN ARKADAŞLAR,BUNDAN SONRA YORUM YAPMAZSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. BU KONUNUN BURADA SONLANMASINI İSTİYORUM. LÜTFEN.
HEPİNİZE ÇOOK ÇOOK TEŞEKKÜRLER,SAĞLICAKLA KALIN.

konuyu sildiğiniz için okuyamadım ama yazılanlardan çıkardığım kadarıyla ablanız 12 yaşındayken kabus niteliğinde bir rüya görmüş ve gerçek olabilme olasılığıyla kendisini kaptırmış(genç kızlığa ilk adım çağları)..şimdi gerçek ve gerçek dışı olma durumu arasında gidip geldiği için avmde size açlmış,bildiğiniz varsa kendisini netleştirmek için....

Back
X