- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
Ben hala konuyu kurcalaman gerektiğini düşünüyorum ama oturup anneni yargıla, ilişkinizi değiştir diye değil. Ablanın psikolojisi iyi gitmiyorsa erken farkedip müdahale edebilin diye. Çünkü cidden anormal geldi biranda ortaya böyle bir konu atması ve benzer bir hikayeyi kısmen bende yaşadım daha önce. Bir akrabam başka bir akrabamı cidden çok absürt birşeyle suçladı. Daha önce aynı şehirde yaşamadığımız için çok yakından tanıdığım bir kız değildi ama gayet normal, canayakın bir insandı. Biz de inanıp ona hak verdik başlarda ama aradan zaman geçtikçe hareketlerinde tutarsızlıklar başladı en sonunda kızın hastanede tedavi görmesi gerektiği ortaya çıktı.
Yani bana kalırsa ablanı bir süre yakından incele. Belki annenin hastalığının yoğun olduğu dönemde onunla ilgilenememesi sebebiyle bilinçaltında yoğun bir öfke duyuyordur. O nedenle kendini farklı şeylere inandırmıştır.
Yani bana kalırsa ablanı bir süre yakından incele. Belki annenin hastalığının yoğun olduğu dönemde onunla ilgilenememesi sebebiyle bilinçaltında yoğun bir öfke duyuyordur. O nedenle kendini farklı şeylere inandırmıştır.