- 18 Nisan 2015
- 19
- 4
- 37
- Konu Sahibi blackangel20
Oncelikle merhaba arkadaslar. 10 aydir evliyim ve hic korunmadik. Bir bebegimiz olsun cok istedik. Her adetimde mutlaka aglardim. En buyuk destekcim esimdi. Rabbim bize hayirli evlat versin zamani onemli degil dersi. Birkac ay doktora gittik. Doktorlar polikistik overin belirtilerini tasidigimi soylediler hep. Cok uzuldum cok arastrdim. Son gittigim doktor butun tahlillerimi yapti hicbir problem yoktu. Ve doktorun dedigi hicbir problemi olmayipta cocugu olmayan hastalarimz var ve biz doktorlar tip dilinde yuzde elli bunu aciklayamiyoruz dedi.bizden daha cok umitliydi. Asla kapisindan huzunlu cikmadik.bize hep iyi moral verdi. Inofolic kullandim bikac ay. Hic bir yan etkisi yok yeni cikmis her bebek isteyen kullanabilir. Doktorunuza sormanizi isterim.neyse 9. Ayimizda yine gittik doktorumuza ve 10. Ayda adetliyken gelmemizi istedi klomen verip tedaviye baslayacakti. O 1ayi hic kafamiza takmadik stres yapmadik. Hepaklimizda adetimi bekleyip tedaviye baslamk vardi. Ama arkadaslar ben dun yani 10. Ayimizda adet gecikmesi,ve diger belirtileri yassyinca hemn test alip sabahin bedindeyaptim ve mucizem artik bizimleydi. O an dunyalar bizim oldu. Bugun doktorumuzada surpriz yapyik artik4+3 haftalik hamileyim. Cok muyhis bir duygu. Rabbim isteyenherkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin arkadaslar. Asla stres yapmayin vr umitsizlige kapilmayin.rabbim ol derse hersey olur.