Bende direkt battaniye var, yumuşacık.

Ben kalkinca bahtaniyeyi kücücük katlayip ayak ucuna koyuyorum yatak bembeyaz carsafla gerili oluyor, günlük bu sekilde, hem de havalaniyor, kapatmak bana pis hissettiriyor ama misafir falan olunca cok ince örtülerim var sade mesela tek renk onlar cok kullanisli oluyor
english home dan almistim iki tane, ikeadan almistim sade ince
Hem yaz aksamlari da kullaniyorum, ince serin oluyor, üzerine de serebiliyorum sonra

Bunun beyazi var mesela bende, bu tip seylerden var birkac tane tabi herkesin zevkine göre bu isler

Günaydın kızlar
Cumartesi kontrol vardi bebis 2100 gram olmuş. Ama idrar yollarımda enfeksiyon varmış antibiyotik verdi mecbur.
Dun Bi kaç çeşit yemek yaptık esimle.
Kendimi çok yorgun hissediyorum bu aralar gene. Elimi Bi şeye süresim gelmiyor ve uyku modunda geziyorum. Geceleri bazen kasiklarima da ağrı giriyor doktor normal dedi.
Off bu ara hem duygusal hem bitik vaziyetteyim. Okuyorum sizleri ama yazacak dermanım yok öpüyorum.

Kendine dikkat et bol bol su iç

Guzelmis kanki.
Bende oyle yastikli örtu gibi bisi diilde tek ortu seklinde krem rengi bisi bakicam sanirim.
Battaniye var ama o da yazin ortulmuyor pelus.
Yazin gelen giden olacak bebek gormeye evide kesin turlicaklar
alicam sanirim uygun bisi

Guzelmis kanki.
Bende oyle yastikli örtu gibi bisi diilde tek ortu seklinde krem rengi bisi bakicam sanirim.
Battaniye var ama o da yazin ortulmuyor pelus.
Yazin gelen giden olacak bebek gormeye evide kesin turlicaklar
alicam sanirim uygun bisi

Sen battaniye almıştın o güzel duruyordu çok mu kalın

Geçmiş olsun az kaldı artık şikayetler normal moralini bozma hiç, tek kullanımlık mı ilacın, bende bir kere kullandım tek olandan, bugün bir daha tahlil verdim çıkarsa perşembe doktora söyleyeceğim, inşallah geçer seninde hemen

Yaz için keten kumaş güzel giderdi ama sana uymaz zevklerimiz farklı :)
krem ve pamuklu birşey bulursan süper olur.
keten cok kirisir bacim☺
biraz nette baktim ama pike tarzi var.
bakim soyle 60-70-100tl ye kadar bisi bulursam sade halledicem.

Aiy odaya tül bile alasim yoktu dedim kalsim boyle guneslikle baktik gelen giden ev geziyo
Dicekler tül alamamis.
aldim.

O örtülerden alıp koltukların oturma kısmına örtmeyi düşünüyorum bende çok faydasını gördüm örtünün
2 hafta önce yıkayıp serdiğim örtü şuan kirlenmiş yine
diğer koltukta örtü yok silmem gerekiyor

Evet şu eşya seçimlerinde ki görüşlerimize bayılıyorum

Benim koltuklar deri zaten sürekli siliyorum, ama kirin koltuga islemesinden iyidir, örtü sermek daha temiz , yika ser yine
Yikanmasi da kolay, kullanimi da rahat, benden baska örtü yok zaten
Cok daha temiz bir görüntü oluyor

Mersin de güzeldir Akdeniz egeyi seviyorum ben
Çadırda şişme yatak kullanıyoruz da tulum fazla geliyor, yoksa kamp yaparız tabiki bebiş biraz büyüsün
Çok güzeller ben çiçek bakamam ama böyle görünce insan özeniyor

Çok güzeller ben çiçek bakamam ama böyle görünce insan özeniyor
Bakimi kolay olanlardan aliyorum bende
Sadece topragini degisip havalandirmak gerekiyor ara ara onu da balkona gazete kagidi serip hallediyorum toprak alip.
Fazlasina bende bakamam sanirim

Benim 3 tane var ama kullanmıyorum atmıyorum da Çocuktan sonra örtmeye fırsat olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…