Başlık nerdetr_lelli
bende başlarda yatak örtüsü sevmiyordum ama kadife aşkıma yenik düştüm.
işte giderken yatak dağınık kalıyor havalanıyor sonra toparlıyorum örtü kullanmak beni mutlu ediyor :)
Eki Görüntüle 2563204
Niçün olmuyor acaba
Ben ikea tarzini sevemedim sevemicemde sanirim
Ama avizeler senin istedigin tarzdakilerden oldu bak
Başlık nerde
Evlenirken ben de english home tarzı çiçekli böcekli şeylere bayılırdım, ev aldığımız için düğün Arife’si çok borç olmasın diye alamamıştım ama iyi ki alamamıştım şimdi düz renklere grilere kremlere geri döndümbaşlığı kadraja almadımo orda yokmuş gibi davranıyorum.
çiçekli başlığı nasıl hayal gücüyle seçmişim hayret
Evlenirken ben de english home tarzı çiçekli böcekli şeylere bayılırdım, ev aldığımız için düğün Arife’si çok borç olmasın diye alamamıştım ama iyi ki alamamıştım şimdi düz renklere grilere kremlere geri döndüm
Ayy benim de 1 tane var. Atsan atılmazBenim 3 tane var ama kullanmıyorum atmıyorum daÇocuktan sonra örtmeye fırsat olmuyor
ağırlaşıyorsun artık.rahim iyice büyüdü bebekte.çok normal.bol bol dinlen.senin dinlenmen bebeğinide huzurlu yapar.Günaydın kızlar
Cumartesi kontrol vardi bebis 2100 gram olmuş. Ama idrar yollarımda enfeksiyon varmış antibiyotik verdi mecbur.
Dun Bi kaç çeşit yemek yaptık esimle.
Kendimi çok yorgun hissediyorum bu aralar gene. Elimi Bi şeye süresim gelmiyor ve uyku modunda geziyorum. Geceleri bazen kasiklarima da ağrı giriyor doktor normal dedi.
Off bu ara hem duygusal hem bitik vaziyetteyim. Okuyorum sizleri ama yazacak dermanım yok öpüyorum.
gayet zekicebaşlığı kadraja almadımo orda yokmuş gibi davranıyorum.
Ahhh cancağzımmmEvet seni düşünerek seçtim de ondan oldu
Bende degistim basligi deri ve koyu renktibaşlığı kadraja almadımo orda yokmuş gibi davranıyorum.
bende gelinlik yatak örtüsü var..Ayy benim de 1 tane var. Atsan atılmazNeyse vakumlu hurca koydum attım bazanın altına. 5 seneyi doldurunca gönderirim evden. Yazık oldu o kadar paraya
Öyle yayatak örtüsü 500 e almişim. çok gereksiz gelinlikli yatak ötürye para vermek..
sat gitsin bende satabilir miiym acaba ya..:)Öyle yaDaha 2 sene oldu evleneli. Hemen atamıyorum. Belki satarsam en azından içim rahat eder :)
Dolap uygulamasında olmaz herhalde :) Letgo falan olabilir.sat gitsin bende satabilir miiym acaba ya..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?