başlığı kadraja almadım o orda yokmuş gibi davranıyorum.
çiçekli başlığı nasıl hayal gücüyle seçmişim hayret
Evlenirken ben de english home tarzı çiçekli böcekli şeylere bayılırdım, ev aldığımız için düğün Arife’si çok borç olmasın diye alamamıştım ama iyi ki alamamıştım şimdi düz renklere grilere kremlere geri döndüm

Aslında o dönem başka yatak odası beğenmiştim krem yatak başlığı vardı. Ama satan kadın çok bizimle ilgilenmediğinden gitmiştim başka yerden bu takımı almıştım.
bu yıl eşyalarda azaldıkça gözüme büyük eşyalar takılır oldu.
bir sonraki yatak başlıksız bile olabilir

Benim 3 tane var ama kullanmıyorum atmıyorum da Çocuktan sonra örtmeye fırsat olmuyor
Ayy benim de 1 tane var. Atsan atılmaz Neyse vakumlu hurca koydum attım bazanın altına. 5 seneyi doldurunca gönderirim evden. Yazık oldu o kadar paraya

ağırlaşıyorsun artık.rahim iyice büyüdü bebekte.çok normal.bol bol dinlen.senin dinlenmen bebeğinide huzurlu yapar.

başlığı kadraja almadım o orda yokmuş gibi davranıyorum.
çiçekli başlığı nasıl hayal gücüyle seçmişim hayret
Bende degistim basligi deri ve koyu renkti
tay tuyu doseme krem aldim.

yatak örtüsü moduma göre değişiyor benim.şuan battaniye var kırmızı bazen uyuku seti bazen örtü.yazında aynı şekilde bazen sadece bembeyaz çarşaflar ,bazen pike,bazen turkuaz örtü,bazen mürdüm.mianın gri örtüsünün zümrüt yeşili aklımda.

Oglumun odasina ortu olarak pike almistim cok da uyguna almistim Sali pazarindan.
Ama biri falan gelecekse örtuyorum Zira okuldan gelince bir devriliyor uzerine keyifci.
Yillardir kullaniyoruz severek almistim guzel duruyor.
Boyle icime sinen seyleri senelerce kullaninca hakkini verdim diyorum.
O sebeple acele etmeden icime sine sine olmasi gerek sanirim.

Suan evde gozume batan sadece ünite var

Ama sorun bi neden cunku benim zevkim degil☺
Ben sade bisi secmistim Esim tabiki bu ne ufacik falan diye diye aklimi celdi daha buyuk daha gısterisli bisi aldirdi.
Acayip gozumu yoruyor
Kirsam kirildi desem dedim yemez.
Degiselim derim ama alali 3 sene falan oldu ziyan.
Bir firsat kolluyorum aninda degiscem.

Esime biraksam tamamen zevk olarak orta sehpalar, masalar, vitrinler
Neyseki cabuk unutuyo kandiriyorum.

Ama ünitede nasil bir tongaya geldim hic bilmiyorum.
Resmen basiretimi bagladi

Ayy benim de 1 tane var. Atsan atılmaz Neyse vakumlu hurca koydum attım bazanın altına. 5 seneyi doldurunca gönderirim evden. Yazık oldu o kadar paraya
bende gelinlik yatak örtüsü var..
ama sevemedim..:)
bi kaç kez kullandim misafirler gelince..
sade istiyorum sanirim yatak örtüsünü anneme vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…