Canım hep okuyorum aslinda kadınlar kulübüne girmeme kararı aldim da duramıyorum
Hımm kararına saygı duyarız da bi selam ver bariCanım hep okuyorum aslinda kadınlar kulübüne girmeme kararı aldim da duramıyorum
Yazarım tabi canım kopamıyorum sizden zatenHımm kararına saygı duyarız da bi selam ver bari
Kaç yaşındaydı cnmVakit gecirsin diye hemde gelişimine katkı olsun diye jimnastiğe goturdum. Hocası biraz yüksek sesliydi baya gür bi sesle komut veriyodubidaha asla beni oraya götürmeyin diyo durmadı aglayarak ciktik artik hic bisey istediğim gibi olmadi okul sporda hüsranla sonuçlandı
3 buçuk yasinda canımKaç yaşındaydı cnm
Yaa işte kendisi puzzle yapiyo ya diğerini benim yapmamı istiyo surekli hikaye oluşturuyoruz konusturmaca oyunu en çok beynimi yoran herseyi konusturuyoruz ama herseyiScss94
Benimki de 38 aylık aynen 7-8 arası uyanıyor, mis gibi uyumak varken niye kalkıyorsun diyorum hava karanlık daha. Şu an annem biz de kalıyor koşa koşa onu uyandırıyor. İstekleri bitmez zaten :) ama arada kendi kendine oynuyor çok şükür. Kardeşi doğmadan önce puzzle yapalım der bana yaptırırdı, resim yapalım der bana yaptırırdı. Şimdi akşam oyun saatimiz var. Birlikte oynuyoruz oturup aktif bi şekilde. Gün içinde oynarken beni de katıyor oyuna ama pasif şekilde. Yemek yapıp getiriyor mesela gibi.
Seneye okul olayımız nasıl olacak merak ediyorum ben de. Bir arkadaşı ile aynı sınıfa vermeyi planlıyoruz inşallah. Belki daha sancısız geçer süreç.
Bu arada biz odasını ayırmıştık. Ama gece uyanıp çağırıyordu babasını. Şimdi odamıza taşıdım tekrar. Ama kendi yatağında yatacaksın aramıza gelmek yok dedim. Gece uyanmıyor artık çok şükür.3 buçuk yasinda canım
Almaya gittiğim gün okuldan anne ben yalniz çıkarsam köpekler beni hart diye ısırırmış dedi öğretmenim söyledi dedi . Diğer gün de eğer okula gelmezse ben onu evde bırakıp gidermişim o evde kalırmış ben annesiz naparim diye anlattı. Konuşmayı cok seviyo herseyi anlatır bana. Yani bunları duyunca pek hoşlanmadım Açıkçası. Bide sigarayı hic bilmiyodu . Öğlen cocuklar uyurken öğretmeninin yanında takılıyodu oglum birlikte kahve ictik felan yanında sigara da ictiler sanırım yerde gördüğü izmaritlere sigara bu dedi duman cikinca a bak sigara içiyolar anne dedi aklıma yatmadı yani okulda yoksa alışırdı 2 haftaya galibaScss94
Benimki de 38 aylık aynen 7-8 arası uyanıyor, mis gibi uyumak varken niye kalkıyorsun diyorum hava karanlık daha. Şu an annem biz de kalıyor koşa koşa onu uyandırıyor. İstekleri bitmez zaten :) ama arada kendi kendine oynuyor çok şükür. Kardeşi doğmadan önce puzzle yapalım der bana yaptırırdı, resim yapalım der bana yaptırırdı. Şimdi akşam oyun saatimiz var. Birlikte oynuyoruz oturup aktif bi şekilde. Gün içinde oynarken beni de katıyor oyuna ama pasif şekilde. Yemek yapıp getiriyor mesela gibi.
Seneye okul olayımız nasıl olacak merak ediyorum ben de. Bir arkadaşı ile aynı sınıfa vermeyi planlıyoruz inşallah. Belki daha sancısız geçer süreç.
Bunu düşündüm bende ama mümkün değil odaya yatağı sığmaz ya çok küçükBu arada biz odasını ayırmıştık. Ama gece uyanıp çağırıyordu babasını. Şimdi odamıza taşıdım tekrar. Ama kendi yatağında yatacaksın aramıza gelmek yok dedim. Gece uyanmıyor artık çok şükür.
Öğretmeni mi söylemiş bunları çok enteresan yani onların daha iyi bilmesi lazım küçüklerin ne kadar etkileneceğini. Özel miydi bu kurum? Sigarayı okul sınırları dışında içmeleri lazım aslındaAlmaya gittiğim gün okuldan anne ben yalniz çıkarsam köpekler beni hart diye ısırırmış dedi öğretmenim söyledi dedi . Diğer gün de eğer okula gelmezse ben onu evde bırakıp gidermişim o evde kalırmış ben annesiz naparim diye anlattı. Konuşmayı cok seviyo herseyi anlatır bana. Yani bunları duyunca pek hoşlanmadım Açıkçası. Bide sigarayı hic bilmiyodu . Öğlen cocuklar uyurken öğretmeninin yanında takılıyodu oglum birlikte kahve ictik felan yanında sigara da ictiler sanırım yerde gördüğü izmaritlere sigara bu dedi duman cikinca a bak sigara içiyolar anne dedi aklıma yatmadı yani okulda yoksa alışırdı 2 haftaya galiba
Bizim park beşik var kardeşi yatıyor. Kendisine yer yatağı açtım mecburBunu düşündüm bende ama mümkün değil odaya yatağı sığmaz ya çok küçük
Özeldi canım iste ben okul oncesi eğitimi almadim daha önce ama oğlumu asla bişeyle korkutup tehdit etmedim edilmeyeceğini biliyorum. Daha benim yanımda da cocuga bi sürü yalan söylemişlerdi zaten okula girsin diyeÖğretmeni mi söylemiş bunları çok enteresan yani onların daha iyi bilmesi lazım küçüklerin ne kadar etkileneceğini. Özel miydi bu kurum? Sigarayı okul sınırları dışında içmeleri lazım aslında
En rahatı yer yatağı valla yaa artik uyanmiyosa ne güzel uykusuzluk kötü yaaBizim park beşik var kardeşi yatıyor. Kendisine yer yatağı açtım mecbur
Ben yine uykusuzum ama bebekten ötürüEn rahatı yer yatağı valla yaa artik uyanmiyosa ne güzel uykusuzluk kötü yaa
Yaa demi küçük bebek vardi senin allah yardımcımız olsun o zamanBen yine uykusuzum ama bebekten ötürü
Amin, yeter ki sağlık olsun geçer hepsiYaa demi küçük bebek vardi senin allah yardımcımız olsun o zaman
Çok teşekkür ederim cnm iyi kötü atlattık şükürBaşarılar dilerim :)
Biz evi sıfır aldık. Aldığımızda ankastre yeri hazırdı. Yani tezgah kısmı ona göre kesilmişti. Biz de ankastreyi ocak fırın davlumbaz alıp kurdurduk. Demekki ölçüleri standart. Yine ustaya danışırsınız onlar daha iyi bilir.kızlar şimdi mutfağı yaptırıcam ya
önce ankastre alıp ölcüsüne göre mi yapıyorlar
yoksa hepsi standart mı sonradan alsak oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?