• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yoğurmada sıkıntı yaşıyordum
O kadar uzun yoğuramıyordum
Şimdi makine yoğuruyor o kadar kolay oluyor ki
İncecik çok kolay şekil alıyor
Makine al ve biran önce yap🙈
Ben yemiyorum ertuş da yemiyo 😅
Ama makineyi istiyorum bi yanda da temizlemeye üşenirim diyorum 😆

Patatesli börek seviyorum ama evde içine soğan baharat ekliyorum dışarıdakiler yavan oluyor.
Bizde peynirli yemeyiz.
En güzeli ıspanaklı veya kıymalı ❤️

Dün işleri bitirdim. Bugün dinleniyorum 😌

Kartımı dün ödedim
Kasim ayı için bütçe belirledim.
Yüz kremi siparişi verdim The ordinary nin ürünlerini alamiyordum kendine ait satış yeri yoktu güvenemiyordum gelmiş sonunda
Elimdeki ürünler bittikçe oradan alacağım.

Dün chatgpt ye yazdıklarıma baktım da Nisan ayında sıfır bütçeyle başlamışım son birkaç ayda tam anlamıyla birikime odaklandım.
Fiziki altınlarım ev alırken gitti ama olsun.

Bugün cam silmek gibi hedefim vardı ama bu hafta öyle yoğun geçti ki hatta bugün mevlit vardı
Esime ben gelmiyim dedim bugün bari evde olmak istiyorum . Çamaşır yıkama katlama yaparım sadece.

Ben de mantı mı yaptım pişiyor
Oğlum okulda mun var oraya gitti
Kocam memlekette annesigili almaya gitti
Kime yaptıysam mantıyı🤣
Neyse yerim artık tek başıma ne yapayım😂

Bu arada yarım kilo kıymadan minicik bir tepsi çıktı
Hamur arttı kalan hamurlada peynirli börek yaptım çünkü kıyma çıkarsam çözülmesi geç olacak
Evde de en kolay peynir vardı 🙈
Güzel olursa yapıp yapıp buzluğa atayım diyorum🙈

Biz de yüzmeye gittik ordan kütüphaneye geçtik. Eşim pazar alışverişi yaptı onları yerleştirdim spor yaptım , kahvemizi içtik. Çamaşırlar yıkanıyor katlanacakları katlarım birazdan önce oturma odasını toplamam lazım çok dağıldı. Kremim geldi bugün denedim gerçekten yok gibi kapatıcılığı benim için yeterli . Şuan cildim biraz problemli onları kapatamadı 😆Güneş kremini de denedim onu da beğendim baya ince yapılı hiç ağırlık yapmadı. Bir tek alınacak göz kremi kaldı onu da haftaya alırım 😆

Ben de mantı mı yaptım pişiyor
Oğlum okulda mun var oraya gitti
Kocam memlekette annesigili almaya gitti
Kime yaptıysam mantıyı🤣
Neyse yerim artık tek başıma ne yapayım😂

Bu arada yarım kilo kıymadan minicik bir tepsi çıktı
Hamur arttı kalan hamurlada peynirli börek yaptım çünkü kıyma çıkarsam çözülmesi geç olacak
Evde de en kolay peynir vardı 🙈
Güzel olursa yapıp yapıp buzluğa atayım diyorum🙈
Ellerine sağlık canım 🥰
Kız maşallah sana ya beceriklisin ben hiç yapamıyorum eşime üzüldüm şuan 😁
El işi gerektiren hiç bişey yapamıyorum. Öğretmen oğlumun motor becerilerine çok geri diyodu bana cekmiş diyecektim 😅

Biz de yüzmeye gittik ordan kütüphaneye geçtik. Eşim pazar alışverişi yaptı onları yerleştirdim spor yaptım , kahvemizi içtik. Çamaşırlar yıkanıyor katlanacakları katlarım birazdan önce oturma odasını toplamam lazım çok dağıldı. Kremim geldi bugün denedim gerçekten yok gibi kapatıcılığı benim için yeterli . Şuan cildim biraz problemli onları kapatamadı 😆Güneş kremini de denedim onu da beğendim baya ince yapılı hiç ağırlık yapmadı. Bir tek alınacak göz kremi kaldı onu da haftaya alırım 😆
Güle güle kullan canım neydi kremin adı

Ellerine sağlık canım 🥰
Kız maşallah sana ya beceriklisin ben hiç yapamıyorum eşime üzüldüm şuan 😁
El işi gerektiren hiç bişey yapamıyorum. Öğretmen oğlumun motor becerilerine çok geri diyodu bana cekmiş diyecektim 😅
Becerikli değilim yaaa çok evliyim ve çok evdeyim
Napayım zaman geçsin diye uğraşıyorum işte

Bu arada gerçekten çok güzel olmuş pişdi şimdi tadına baktım🙈

Yapıp atayım dolaba anneme ve kayınvalideme de götürürüm giderken😂

Eklentiler

• 1000002594.webp
    1000002594.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 5
Becerikli değilim yaaa çok evliyim ve çok evdeyim
Napayım zaman geçsin diye uğraşıyorum işte

Bu arada gerçekten çok güzel olmuş pişdi şimdi tadına baktım🙈

Yapıp atayım dolaba anneme ve kayınvalideme de götürürüm giderken😂