Fiyatı uygun dene canım seversin inşallah acık tonu yeni cıkmış pembe alt tonlu benim aldığımEkran görüntüsü aldım ben de alayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatı uygun dene canım seversin inşallah acık tonu yeni cıkmış pembe alt tonlu benim aldığımEkran görüntüsü aldım ben de alayım![]()
Kurabiyeye şekil verirken bile geliyorlar bana mantı yapmak sarma sarmak falan asla sabırlı değilimEllerine sağlık canım
Kız maşallah sana ya beceriklisin ben hiç yapamıyorum eşime üzüldüm şuan
El işi gerektiren hiç bişey yapamıyorum. Öğretmen oğlumun motor becerilerine çok geri diyodu bana cekmiş diyecektim![]()
Geçmiş olsunBen de dişçiye gittim. En son işlem yapılan yer evime yakın olduğundan yine ona gittim. Başka bir doktor vardı. Ona da tüm memnuniyetsizliğimi anlattım. Kızcağız beni dinledi, güzel güzel açıkladı. Gereken indirimleri yaptı ve kanal tedavisi yapacağız pazartesi günü.
Geçmiş olsun gerçekten zor diş ağrısıBen de dişçiye gittim. En son işlem yapılan yer evime yakın olduğundan yine ona gittim. Başka bir doktor vardı. Ona da tüm memnuniyetsizliğimi anlattım. Kızcağız beni dinledi, güzel güzel açıkladı. Gereken indirimleri yaptı ve kanal tedavisi yapacağız pazartesi günü.
Ben de hiç sevmiyorum uğraştıran yemekleriKurabiyeye şekil verirken bile geliyorlar bana mantı yapmak sarma sarmak falan asla sabırlı değilim![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsundiş ağrısı çok zor
![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun gerçekten zor diş ağrısı
Yazın 1 kere sardım. Omuzlarım ağrıdı.aynen sarma yılda bir yaparım yaparsam o da
Onu bile yapmıyorum bi mantı yaptım 4 saat mi sürer yemeyiz daha iyi dedimaynen sarma yılda bir yaparım yaparsam o da
Niye yemeyecekmişsiniz dışarıda yersinizOnu bile yapmıyorum bi mantı yaptım 4 saat mi sürer yemeyiz daha iyi dedim
Bütün herseyi hazırlarım ama şekil verme işine gelince daralıyorum![]()
Sonra annemi aradım mantı yapan varmi diye o yaptı sarma falan annemden geliyorNiye yemeyecekmişsiniz dışarıda yersiniz![]()
Evet onlar güzelAçık mantı da satılıyor, ben seviyorum.
Hiç kendim yapmadım
Bana da annem sarma veriyor sağ olsunSonra annemi aradım mantı yapan varmi diye o yaptı sarma falan annemden geliyor
Çi börek vs dışarıda yeriz. Arada kurabiye yaparım evde yapılan daha güzel oluyor.
Neyseki evdekiler sulu yemek daha çok seviyor![]()
Normal mantı ben de yapamıyorum çünkü o kadar büyük hamur açamıyorumOnu bile yapmıyorum bi mantı yaptım 4 saat mi sürer yemeyiz daha iyi dedim
Ben açmayı yapamıyorum hiç ev yapımı mantı alırız ben onu da yemiyorum zatenOnu bile yapmıyorum bi mantı yaptım 4 saat mi sürer yemeyiz daha iyi dedim
Eline sağlıkNormal mantı ben de yapamıyorum çünkü o kadar büyük hamur açamıyorum
Bu yağlı hamur olduğundan kolayca açılıyor ve çok kolay
Hamuru makine yoğuruyor zaten
İçi de çiğden yarım saatimi almadı yani
Sarma da kolay aslında tabi çok sarılmayacaksa
Ben ufak tencere sararım ana yemek değil de meze gibi ortaya koyarım çünkü oğlum yemediği için bizde hiç ana yemek olarak yenmez belki ondan kolay geliyor bana![]()
Benim de omzum ağrıyo saracak gibi bir bidon yaprak aldım yeni sezonu gelecek oldu ara tatilde yapabilirim ben deYazın 1 kere sardım. Omuzlarım ağrıdı.
Ama içim var buzlukta, yaprağım da var. Yine sarmam lazım![]()