• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle konuşuyordum can sıkıcı bir diyalog yaşandı keşke demeseydim diyorum ama hakediyor😬

Bana bluz alır mısın iki tane dedi
Ben de arabaya bin git beğendiğini al şu paraya aldım de gelince vereyim dedim
Şuan param yok dedi🤦‍♀️
Ben de gelinlere bilezik takacam diye her şeyden mahrum kal bluzu da benden iste dedim😬demeseydim iyiydi ama bunaldım iyice
Küçük kardeşim evlenirse diye bilezik yapmaya çalışıyor ben de büyük olana da taktın bunada yap bir bardak su vermezler bir paket makarna alıp gelmezler sen bana ne yaptın dedim
Zoruna gitti tamam istemedim söylemedim say diyor

Öyle kolay kolay bir şey de istemez keşke demeseydim diye bugünü artık kötü geçiririm
Eşime anlatsam o da ayıplar niye öyle söyledin diye
Şu sıralar herkesle aram kötü
Eşim de dahil hiç düşünmeden o an aklıma ne gelirse söylüyorum hiç kırılır mı yanlış anlar mı önceden şu iyilikleri vardı diye düşünmüyorum neden böyle oldum acaba
Sonra da pişman oluyorum ama😒
sıkma canını, gerçekleri duymak zoruna gitmiştir, 2 bluzun parasında olmadığını eminim o da biliyordur. bazı şeyleri kabul etmek lazım sanırım sarah, yani söylesen de annen değişmeyecek aslında. bu yaşadığını da olgunlaşmaya bağlıyorum ben.

Ben de yapıyorum bunu en yakınlarıma 🙈
Ben fevriliğimden yapıyorum, laf ağzımdan çıktığı anda da pişman oluyorum. Sen dolmuşsun ama patlama olmuş gibi. Ebeveynlerimizi yönetemiyor olmak can sıkıcı 😅 Annen için üzüldüm ama seni de anladım. Erkek çocuklarına çifte standart mı var biraz?
Evet öyle ve bunu asla ama asla kabul etmiyor
Kendi görevi sanıyor onu takmak
Gün sonunda işittiği laf yapmasaydın oluyor

Hala elindeki avucundakileri onlara verme derdinde
Üstelik büyük kardeşimin eşiyle görüşmüyorlar
Çocukları var ne yapayım muhtaç mı olsunlar ne istiyorsun diye de bana da vicdan yaptırmaya kendi yaptığını da kabul ettirmeye çalışıyor

sıkma canını, gerçekleri duymak zoruna gitmiştir, 2 bluzun parasında olmadığını eminim o da biliyordur. bazı şeyleri kabul etmek lazım sanırım sarah, yani söylesen de annen değişmeyecek aslında. bu yaşadığını da olgunlaşmaya bağlıyorum ben.
Evet değişmiyor o kadar haklısın ki ama iki bluzun parasında görülüyorum wendy
Yaptığım onca şey var büyük erkek kardeşim çorap alsa dünya duyar
Belki de ben yanlış davranıyorum olması gereken erkek kardeşim

Olgunlaşmam biraz kırıcı oluyor🤣eşime de anlattım şimdi ayıp etmişsin dedi😒
Şimdi alıp göndersem de bir kıymeti olmayacak onca laftan sonra😔

Yapacak bir şey yok o da annesiyle kavga ederdi aynı sebepten
Anneannem parasını verir dayıma kızların yanında önüme yemek koysunlar diye beklerdi🤦‍♀️

Evet öyle ve bunu asla ama asla kabul etmiyor
Kendi görevi sanıyor onu takmak
Gün sonunda işittiği laf yapmasaydın oluyor

Hala elindeki avucundakileri onlara verme derdinde
Üstelik büyük kardeşimin eşiyle görüşmüyorlar
Çocukları var ne yapayım muhtaç mı olsunlar ne istiyorsun diye de bana da vicdan yaptırmaya kendi yaptığını da kabul ettirmeye çalışıyor
Annen belli ki sağlıklı düşünemiyor. Kalıplaşmış inançlara göre hareket ediyor.
O yaştaki insanlara yeni fikirleri kabul ettirmek çok zor.
Dün annemle aramızda geçen muhabbet şöyleydi. Bilimsel bir gerçekten bahsediyorum. Önce itiraz etti, sonra ben ısrar edip kaynak gösterince belki olabilir dedi. Ya dedim bunları başkası söylese hemen inanır bana anlatıp beni inandırmaya çalışırsın. Ben söyleyince evet haklısın demek niye bu kadar zor. Olabilir dedim ya diyor 🤦‍♀️🤷‍♀️
Yani annenin bakış açısını değiştiremezsin, sen kendi bakış açına odaklan

Annen belli ki sağlıklı düşünemiyor. Kalıplaşmış inançlara göre hareket ediyor.
O yaştaki insanlara yeni fikirleri kabul ettirmek çok zor.
Dün annemle aramızda geçen muhabbet şöyleydi. Bilimsel bir gerçekten bahsediyorum. Önce itiraz etti, sonra ben ısrar edip kaynak gösterince belki olabilir dedi. Ya dedim bunları başkası söylese hemen inanır bana anlatıp beni inandırmaya çalışırsın. Ben söyleyince evet haklısın demek niye bu kadar zor. Olabilir dedim ya diyor 🤦‍♀️🤷‍♀️
Yani annenin bakış açısını değiştiremezsin, sen kendi bakış açına odaklan
Senin dediğini eşimm de anne babası için söylüyor
Benim dediğimi asla kabul etmiyorlar aynı şeyi başkası söylese ama kabul ediyorlar diye

Sanırım evlat olmak böyle bişey🙈
Aslında kabul ettim sanıyordum ama arada bir çıkıyor işte böyle içimden başka biri
Ya da kabul etmeyen biri🙈

Senin dediğini eşimm de anne babası için söylüyor
Benim dediğimi asla kabul etmiyorlar aynı şeyi başkası söylese ama kabul ediyorlar diye

Sanırım evlat olmak böyle bişey🙈
Aslında kabul ettim sanıyordum ama arada bir çıkıyor işte böyle içimden başka biri
Ya da kabul etmeyen biri🙈
Oluyor öyle arada ya hele modumuz biraz düşükse kusurlar daha görünür oluyor.
Alırsın gönlünü nasıl olsa, neyseki küs de kalamıyorlar 🤭

Annemle konuşuyordum can sıkıcı bir diyalog yaşandı keşke demeseydim diyorum ama hakediyor😬

Bana bluz alır mısın iki tane dedi
Ben de arabaya bin git beğendiğini al şu paraya aldım de gelince vereyim dedim
Şuan param yok dedi🤦‍♀️
Ben de gelinlere bilezik takacam diye her şeyden mahrum kal bluzu da benden iste dedim😬demeseydim iyiydi ama bunaldım iyice
Küçük kardeşim evlenirse diye bilezik yapmaya çalışıyor ben de büyük olana da taktın bunada yap bir bardak su vermezler bir paket makarna alıp gelmezler sen bana ne yaptın dedim
Zoruna gitti tamam istemedim söylemedim say diyor

Öyle kolay kolay bir şey de istemez keşke demeseydim diye bugünü artık kötü geçiririm
Eşime anlatsam o da ayıplar niye öyle söyledin diye
Şu sıralar herkesle aram kötü
Eşim de dahil hiç düşünmeden o an aklıma ne gelirse söylüyorum hiç kırılır mı yanlış anlar mı önceden şu iyilikleri vardı diye düşünmüyorum neden böyle oldum acaba
Sonra da pişman oluyorum ama😒
Erkekler genelde diyorya yaparız ,bakarız, ayarlarız.😅 Hayır demekten daha güzel en azından kırıcı olmuyor.
Seni anlıyorum.
Sürekli karşındaki kişinin beklenti içinde olması yoruyor.

Back
X