Çok ilginç.
Hiç duymamıştım.

Ahhh evet kelebekler
Sen nerden biliyon kız Mia
ona da attıydım çünkü :)
kilim falan uğraşamam ben fazlalık benim için
mutfağımda ve salonumda incecik halım var at makineye ser modunda
ama daha hiç atmadım mutfağı atabilirm de salonu veririm yıkamaya herhalde
bu arada kalın halılardan sevmiyorum ben sadece yatak odam da var onu da öyle aldığım için pişmanım zaten

Ben sana ter kokuyorsun demedim ki. Seni tanımıyorum, hiç görmedim ki. Yanlış anladın. Ter kokusuna asla tahammülüm yok. Bunu söyledim sadece :)

ben sabah 8 de kalkıyorum hemen yüzümü falan yıkıyorum
o sırada tost makinasına tost atıyorum onlar olurken ben giyiniyorum hop evden çıkıyorum
akşam 17.30 da evdeyim eve geldiğimde bir önceki günden yapmış olduğum yemeği ısıtıyoruz ve yiyoruz sonra da yatana kadar tv muhabbet falan
akşamları çamaşır işini hallediyorum ki haftasonuna iş kalmasın
ben haftasonları temizlikle geçirince üzülüyorum
haftaiçi da süpürge falan tutarım gerekli olduğunda bitti gitti
cumartesi ve pazarları geziyoruz ya da film seansları yapıyoruz iyi geliyor bana
ne kadar planlı gidersen o kadar az iş kalır sana kesinlikle düzen meselesi olduğuna inanırım.
valla bizim evde pek iş olmaz o yüzen canımız bile sıkılır hadi napalım nereye gidelim diye :)

Ben gratiste o tuzlardan gördüm. Denemek istiyorum fakat fiyatı o an için bana epey pahalı gelmişti. Bir ara denemek istiyorum.. Limon kullananlar var, sanırım o da kokuya engel oluyormuş.. Fakat hiç denemedim..

bende beni kastettin sandım üzüldüm burda peki o zaman
Yok canım.. Siz de biliyorsunuz ki bazı insanlarda inanılmaz koku oluyor ya, gerçekten çok rahatsızlık verici... Hatta bi ara reklamda bile çıktı otobüs içinde deodorant reklamı :))) araba şart, otobüs ve minibüsler kokusundan bile çekilmiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…