bence fazlalıklarimi atmam lazim..
bide dolap düzenliycem kızımın 1 yaş kıyafetleri duruyo kaldircam onlari.
bide dolabima bakicam giymediklerimi aticam çöpe. kilimciye vericem .
iyi oluyor ya bende var mutfaga serdim.Kilimden benimde var yazın balkona seriyorum :)
Çok ilginç.eski model kilimler vardi hani.. çizgili çizgili onlari eski kıyafetlerden kesip top hale getiriyp üretirler.. burda çok yapıyor. :) yeni başladi ben vericem.
zaten eski kıyafet atma makine kurulmuş her mahallede. onlar kilimciye gidiyor.
evet eskiden eski kıyafetlerden yapılıyordu.Cidden eski kıyafetlerden kilim mi yapıyolar Mia?
Benimde kilimim var ama dokuma benimki
Rabbim sana en iyisini nasip etsin inşallah en kısa zaman da hatta bütün kızlara inşallah :)Hanımın kurutma makinesi var artık bizim gibi o
Eski kıyafet değil yün dokuma.evet eskiden eski kıyafetlerden yapılıyordu.
Cidden eski kıyafetlerden kilim mi yapıyolar Mia?
Benimde kilimim var ama dokuma benimki
AminnnnnRabbim sana en iyisini nasip etsin inşallah en kısa zaman da hatta bütün kızlara inşallah :)
ona da attıydım çünkü :)Ahhh evet kelebekler
Sen nerden biliyon kız Mia
Ben sana ter kokuyorsun demedim ki. Seni tanımıyorum, hiç görmedim ki. Yanlış anladın. Ter kokusuna asla tahammülüm yok. Bunu söyledim sadece :)ben bir giydiğim kıyafeti giymediğim için ve hemen hemen her gün duş aldığım için kokma gibi bir durum olmuyor.
ama dediğim gibi her insanın terlemesi aynı değildir ben çok terleyen bi insan olmadığım için ve gün boyu masa başı çalıştığım için işe de arabayla gidip geldiğim için bi sıkıntı yaşamadım.
ama sen çok terleyen bi insansan ve rahatsız oluyorsan tabiki kullanacaksın başka çara yok
üstelik ter kokan insanlardan nefret ediyorum demişsin ki ter falan da kokmuyorum kesinlikle bakımıma dikkat ederim.
netten bakarsan görürsün:)Eski kıyafet değil yün dokuma.
Kıyafetten dokumayı yeni duyuyorum.
Ben gratiste o tuzlardan gördüm. Denemek istiyorum fakat fiyatı o an için bana epey pahalı gelmişti. Bir ara denemek istiyorum.. Limon kullananlar var, sanırım o da kokuya engel oluyormuş.. Fakat hiç denemedim..Benden nacizane bir tavsiye:)
Yaz ayları deodorant yerine ;
Kalıp sabun şeklinde kaya tuzları var.
Bir tane ondan alıp sabahları koltuk altını hafif suyla nemlendirip tuzu sür sonra kıyafetini giy ter kokusu gün boyu sıfır!
Normal bi şekilde terliyorsun fakat koku yok.
Tecrübeyle sabit.
bende beni kastettin sandım üzüldüm burdaBen sana ter kokuyorsun demedim ki. Seni tanımıyorum, hiç görmedim ki. Yanlış anladın. Ter kokusuna asla tahammülüm yok. Bunu söyledim sadece :)
ne kadardı ki fiyatı acaba ?Ben gratiste o tuzlardan gördüm. Denemek istiyorum fakat fiyatı o an için bana epey pahalı gelmişti. Bir ara denemek istiyorum.. Limon kullananlar var, sanırım o da kokuya engel oluyormuş.. Fakat hiç denemedim..
Yok canım.. Siz de biliyorsunuz ki bazı insanlarda inanılmaz koku oluyor ya, gerçekten çok rahatsızlık verici... Hatta bi ara reklamda bile çıktı otobüs içinde deodorant reklamı :))) araba şart, otobüs ve minibüsler kokusundan bile çekilmiyor :))bende beni kastettin sandım üzüldüm burdapeki o zaman
anaa güzelmiş kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?