Şimdi hatırlayamıyorum ama gittiğimde bakıp yazcam buraya.. Kasa önündeydi üstelik. Orda dikkatimi çekti.ne kadardı ki fiyatı acaba ?
Yok bizim oralarda bütün evlerde her yer yün kilimnetten bakarsan görürsün:)
eski kıyafetlerden ince kesip uzun yapıp ip hale getiriyor.
ve dokuyorlar .
eskiden vardi babaannede anneannede evlerde hiç mi görmediniz..
anaa güzelmiş kızz
benim hayalimdeki kötüymüş
Valla güzelmiş kızkıyafet olarak verirsen karışık renkler olabilir ama adamlar üretici olduğuna düz renkler güzel durmuş
Piknikte de iyi olur sanki :) ben de heves attım biri anlatabilir mi ayrıntılı nasıl oluyor bu işKilimden benimde var yazın balkona seriyorum :)
işte bundan yapıyolar bizim buralarda..
kullanışlı mı peki sıcak tutar mı hangi odalarda güzel durur ki acaba ?Yok bizim oralarda bütün evlerde her yer yün kilim
Ankara’da oturuyorum ben kime gitmek lazım kim yapar :)işte bundan yapıyolar bizim buralarda..
penye kilim ..:)
karişik değişik.. eskiden çok kullanildi. şimdi kullanmiyo hepsi avrupalilara özendi
şu an dünya herkes birbinize eşit oldu:/
bu düz renkten..:)
bu Bilecikte bulunurAnkara’da oturuyorum ben kime gitmek lazım kim yapar :)
Sıcağını bilemem ama toz tutuyor çok sürekli çırpman lazım.kullanışlı mı peki sıcak tutar mı hangi odalarda güzel durur ki acaba ?
ilk defa duyuyorum valla :)
piknik tede tabi kullanilir süper olur :)bende merak ettim ya netten bakıcam hoşuma gitti de piknik için büyük bi şey yaptırılabilir aslında kimler yapıyor ya da sitesi falan var mı acaba?
Piknik için harika fikir aslında.bende merak ettim ya netten bakıcam hoşuma gitti de piknik için büyük bi şey yaptırılabilir aslında kimler yapıyor ya da sitesi falan var mı acaba?
hee tamam o zaman msj aldım ben :)Sıcağını bilemem ama toz tutuyor çok sürekli çırpman lazım.
Tamam çok sağlıklı ama.
Şehirde pek kullanışlı değil.
Bizim köylerde kullanıyolar daha çok.
Piknikte de iyi olur sanki :) ben de heves attım biri anlatabilir mi ayrıntılı nasıl oluyor bu iş
Piknik için harika fikir aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?