- 23 Eylül 2013
- 26.329
- 55.088
- 798
Gerçekten çok vasatmış yaaaa![]()
Aslında çok beğenmiştim ama sabun koyarken dar ağızlılar zor oluyor ikeada gördüm ordan alacağım. hıh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok vasatmış yaaaa![]()
çok mantıklıAramaya sabunluk serum yazdım çıktı hemen![]()
Ben demiyorum canım arkasında yazıyor 18/10 diyeAdı gümüş ama anka kabul etmiyor![]()
Aramaya sabunluk serum yazdım çıktı hemen![]()
Ben demiyorum canım arkasında yazıyor 18/10 diyebak yandex de de çelik yazınca çıkıyor
![]()
gülmeyin bişey dicem .hani goggleye absürt bişey yazarsında aratırsın ya heves ettim bende yazdım sabunluk serum diyeAramaya sabunluk serum yazdım çıktı hemen![]()
Aynen canım gerçek hayatta da burda da.Anka 4 cocuk vardi degil mi? 4 cocukla guzin ablalik bravo valla :) benim kimseyle dertlesecek enerjim olmuyo :)
Dur ben de yazayımgülmeyin bişey dicem .hani goggleye absürt bişey yazarsında aratırsın ya heves ettim bende yazdım sabunluk serum diye![]()
burcun ne seninAynen canım gerçek hayatta da burda da.burda özel mesajlarımı kapattım düşün
Ben öyle çok ciddi cevaplar da veremem aslında herşeyi dalgaya alırım ama bilmiyorum![]()
gülmeyin bişey dicem .hani goggleye absürt bişey yazarsında aratırsın ya heves ettim bende yazdım sabunluk serum diye![]()
boşeyere yazma çıkmadıDur ben de yazayımben google da yazmamıştım sitenin aramasında yazdım
Akrepburcun ne senin
Ben çok komik bişey çıktı sandım![]()
hayır sadece heves edip yazdım onu paylaşayım dedim.duygularımızı paylaşmak serbestti öyle değilmiBen çok komik bişey çıktı sandım![]()
yok sadece deneyeyim ne çıkacak dedim.ayy tamam kabul ediyorum çok aptalcaydıValla profilim mi çıkıyor acaba diye tırsmadım değil![]()

Tabii ki herşeyi paylaşabilirsin biz anlayamadık seni tamamen bizden kaynaklıhayır sadece heves edip yazdım onu paylaşayım dedim.duygularımızı paylaşmak serbestti öyle değilmi![]()
heves kursak meselesine döndü benimkisiTabii ki herşeyi paylaşabilirsin biz anlayamadık seni tamamen bizden kaynaklı![]()