- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Yaaaa ben bekliyordum rahim filmi çektirdim dediğinden beri çok sevimdim yaaa çok sevindimmmKan verdim canım pozitif :) çok şaşkınim kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa ben bekliyordum rahim filmi çektirdim dediğinden beri çok sevimdim yaaa çok sevindimmmKan verdim canım pozitif :) çok şaşkınim kızlar
Ay saolasin canım benim rabbim tüm isteyenlere versin inşallah ya ben de şok saskinım halaYaaaa ben bekliyordum rahim filmi çektirdim dediğinden beri çok sevimdim yaaa çok sevindimmm![]()
![]()
![]()
![]()
Olur canım olur rabbimin izniyleKafamda deli sorular umarım her şey hayırlı olur inşallah..
Yaa aminnn canımmmAyAnka saolasın rabbim de senin tüm niyetlerini gerceklestirsin inşallah :)
Maşallah bu aralar iyi çalışıyorsun:) sen bunları yaparken eşin ne yapıyor merak ettim:)
Canımm tebrik ederimÇift çizgiye donmus sonradan ben şok![]()
Ben koşarak sana haber vermeye geliyorumO nasıl emoji![]()
Ben tahmin etmiştim, benim gibi olmuşsun sende çünkü. Kasıklar ağrır arkasından adet hemen gelmezse o bebiş demekÇift çizgiye donmus sonradan ben şok![]()
Hormonlar anında devrede, şimdi 1-2 gün kaygı sonrası sevinçKafamda deli sorular umarım her şey hayırlı olur inşallah..
O gece gece mia gelmiş, koş koş topiğe bi bebiş daha geliyor