- 7 Ocak 2018
- 27.489
- 79.838
- 598
- 35
Dur şimdi kız yatıyor yarına bakacağım kaç yıllık en eski kıyafetim diye9 yıldır giydiğim parçalar var benim dolabımda kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur şimdi kız yatıyor yarına bakacağım kaç yıllık en eski kıyafetim diye9 yıldır giydiğim parçalar var benim dolabımda kız![]()
Benim ünv den kabanım var ya taş gibi çeşit oluyor. Marka idi tüylenme vs bişey olmadı. Nadir o renk vs giyersem kombin oluyor.9 yıldır giydiğim parçalar var benim dolabımda kız![]()
Kız sen bir ara birikim yapıyordun.Kızlar eşim de böyle o benden de beter ben bikaç sezon giyiyorum eşim tek sezon alır giyer öbür sene büyük kız beğendiklerinizi alır gerisini kuzenlerine verir![]()
Birikim niye yapılır harcamak içinKız sen bir ara birikim yapıyordun.
Eşimin sevgiliyken aldığı kot ceketim duruyor meselaBenim ünv den kabanım var ya taş gibi çeşit oluyor. Marka idi tüylenme vs bişey olmadı. Nadir o renk vs giyersem kombin oluyor.
Dimi ama ben diyete girdiğimde de öyle diyorumBirikim niye yapılır harcamak için![]()
Kesinlikle aynı mantıkDimi ama ben diyete girdiğimde de öyle diyorum
niye diyet yapıyorum daha çok yiyebilmek için![]()
Kız bize de yapsınİyiki çocuğumu erken doğurmuşum anasının balı soğuk kahve yapıyor mutfakta bana![]()
Kızlar eşim de böyle o benden de beter ben bikaç sezon giyiyorum eşim tek sezon alır giyer öbür sene büyük kız beğendiklerinizi alır gerisini kuzenlerine verir![]()
Saçını nerde gördün kız