Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım kaynat zaten maya var içindebi'daha sormam zaten Yaa tamam canım yapayım bişey katmıycam demi ekstra limon felan sıkıyolar ya peynir yaparken
Sıcak yaptım canım muhtemelen çünkü sabah bile hâlâ ılıktıYok canım kaynat zaten maya var içinde
Muhtemelen ya sıcak ya soğuk gelmiş olabilir
Sulu süt gibiyse soğuk gelmiş olabilir sütün
Maya aktif olmamıştır
Evet sıcak gelmiş o zaman peynirimsi görüntü varsaSıcak yaptım canım muhtemelen çünkü sabah bile hâlâ ılıktısüt kesilince peynir gibi olur ya azıcık öyle olmuş az daha sıcak olaydı peynir olacakmış zaten demek ki
![]()
Evet sıcak gelmiş o zaman peynirimsi görüntü varsa
O çökeleği blendırdan geçirip labne yapanlar da var ben hiç denemedim
Az zeytin yağı katıp krem peynir yapanlar da
Krem peyniri annem yapardı ama o hiç yağ katmazdı süt yağlı olduğundan
MuhteşemsinBaharat çörek otu zeytinyağı kattım mis gibi olduuuu![]()
Teşekkür ederim canımMuhteşemsin
Ellerine sağlık![]()
O ne bilecek yawwTeşekkür ederim canım
Chat gbtye kalsa kesik yoğurt yiyecedik![]()
En güzel planGünaydın kızlar Bugün planım dinlenmek![]()
Teşekkür ederim fiziki yatırım yapmıyorum artık pek çok sebebi varHayırlı olsunMia- cım bu gümüşü fiziki alanlar da varmış
YouTube da dinlemiştim istersen linkini atabilirim
Ben ne yaptım uyudum
Bugün eşimin doğum günü ona pasta malzemeleri alayım diye markete çıktım
Araba park yerinde depo görevlisi ile kavga ettim kamyon gelcekmiş
Kocaman yer oda sığar yok diyor neyse sinirlendim ama başka yer buldum
Hiçbir aradığım malzemeyi bulamadım
Bakkal dükkanı geziyor gibiydim zaten bir dayı koymuşlar kasaya bir de 18 yaşlarında reyonda bir kız her sorduğunu iki kere tekrar etmek zorundasın
Çünkü aklı bir karış havada
Girerken burnunu arı sokmuş bir kedi gördüm gözü de yaşlıydı yaş mama aldım ama çıkışta bulamadım onu
Yemek olarak kuru bamya çorbası Arnavut ciğeri biber dolması ve içli köfte var
Pasta almaya gitmedim eşimin beğendiği yer çok uzakta
Artık doğum pastasını kendi alsın![]()
Bence de çok mantıklıTeşekkür ederim fiziki yatırım yapmıyorum artık pek çok sebebi var
İstediği pastayı alsınbize garip geliyor ama yurtdisinda mesela süpriz doğum günü vs yokmuş doğum günü olan kişi kendi pastasını alıp daveti organizasyonu ayarlayıp kutlama yapılması uygunmuş doğum günü olan kişinin alanına saygı duyuluyormuş.
Aile içi belki başkadır tabi de çok mantıklı.
Doğum günü kutlu olsun bu arada nice mutlu yıllarınız olsunBence de çok mantıklı![]()