• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mirantech test bozuk mu ?

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
327
79
28
Hanımlar bu testler bozuk mu ?

Eklentiler

• IMG_5899.webp
    IMG_5899.webp
    43 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_5900.webp
    IMG_5900.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_5902.webp
    IMG_5902.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 31
Testler bozuk değil Ama negatif idrarın başladığı noktadaki kırmızı çizgiyi ikinci çizgi gibi algılamışsınız orası çizgi değil yalnız😶
Ama o bariz çizgi gibi gölge değil ben ona şaşırdım daha doğrusu ilk defa bir testte böyle görüyorum

Ama o bariz çizgi gibi gölge değil ben ona şaşırdım daha doğrusu ilk defa bir testte böyle görüyorum
Evet orası idrar gecen kısım başlangıcı ben dha önce cok gördüğm ıcın dedm. Ama kaç gununuz var

Öyle olsa normal yerinde cok net olurdu dedgm GB açmadan gormenız gerek testi. Ama Dünya hali oldu ki bu test yanlıştır belki hamilesinizdir istiyorsanız baskatest alan🤲🏼😌

Yok ben bugünde olmazsam yarın yada bu akşam kan vericem ben önceki kaybettiğim gebeliği de testlerde öğrenmemiştim çıkmıyordu ne garip ki

Yok ben bugünde olmazsam yarın yada bu akşam kan vericem ben önceki kaybettiğim gebeliği de testlerde öğrenmemiştim çıkmıyordu ne garip ki
6 gün cok uzun süre eger duzenliyseniz umarm vardır gebelk🙏

Back
X