Misafir için 82-85 parça yemek takımı almak şart mı ?

Niye şart olsun ki. Ben de iki tane 24 parçalık takım aldım iki yıldır günlük de misafr için de onu kullanıyorum. Düşünceler kişiden kişiye değişir ama ben birey olarak değerliyim evimde güzel bir eşyam varsa bunu misafirden önce kendim için almışımdır. En güzel tabağımda kendim yerim, en güzel bardağımla kendim içerim. Çatal kaşık takımımı da gündeliğe kullanıyorum :)

Niye şart olsun ki. Ben de iki tane 24 parçalık takım aldım iki yıldır günlük de misafr için de onu kullanıyorum. Düşünceler kişiden kişiye değişir ama ben birey olarak değerliyim evimde güzel bir eşyam varsa bunu misafirden önce kendim için almışımdır. En güzel tabağımda kendim yerim, en güzel bardağımla kendim içerim. Çatal kaşık takımımı da gündeliğe kullanıyorum :)

Haklısınız. Ama çevremdeki herkesten ayrı bir laf çıkınca özellikle şu evlilik sürecinde biraz aklım karıştı. Düşünceleriniz için teşekkür ederim. :)

bence kullanacak olan sensin .. senin ne düşündüğün önemli...
ceyizlik deyince herkesin kafasında belli kalıplar var işte ...
benim gibi uyum takıntısı olanlar için tam takımlar daha mantıklı...
ama bazıları farklılıklardan zıt renkleri kombinlemekten hoşlanır... yani tamamen senin bakış açınla alakalı...
tam takımdan eksik orta servisler buyuk corba tenceresi ve fincanlar yok sanırım ...aralara zevkine göre servisler alabilirsin ... çorba tenceresi çok elzem bişey değil bence ... fincan takımı da zevkine göre bi takım alırsın ...öylede çok güzel olur... tam takım şart değil yani...

Dünya para veriliyor vitrine diziliyor ki misafir gelsin de onda yemek yesin. eğer hevesin varsa da alacaksan kendin de onları kullan arkadaşım dünyaya bir kere geliniyor. Ben düğün zamanı lüzumsuz masraf çıkmasın dedim almadım heves de etmedim benim aldıklarım da güzel yani Kütahya nın yine. O eksik parçalara da iki yıldır ihtiyaç duymadığıma göre benim için lüzumsuzmuş. Kimisi ihtiyaç duyar belki

Bende var ama misafire degil kendime kullaniyorum hem onu hemde catal kasik.takimini dunya para verilmis sonucta kullanacagin seyleri al bosver el alemi

bence kullanacak olan sensin .. senin ne düşündüğün önemli...
ceyizlik deyince herkesin kafasında belli kalıplar var işte ...
benim gibi uyum takıntısı olanlar için tam takımlar daha mantıklı...
ama bazıları farklılıklardan zıt renkleri kombinlemekten hoşlanır... yani tamamen senin bakış açınla alakalı...
tam takımdan eksik orta servisler buyuk corba tenceresi ve fincanlar yok sanırım ...aralara zevkine göre servisler alabilirsin ... çorba tenceresi çok elzem bişey değil bence ... fincan takımı da zevkine göre bi takım alırsın ...öylede çok güzel olur... tam takım şart değil yani...

Ben takımdan ziyade farklı olmasını daha çok seviyorum. Dediğiniz gibi zıt renklerle tamamlamayı düşünüyorum. Onu da sadece kayık tabaklarla yapmayı düşünüyorum. Tuzluk biberlik için de değirmen olanlardan almayı düşünüyorum. Fincanların yemek takımıyla uyumlu olmasını da istemiyorum zaten. Düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Ben takımdan ziyade farklı olmasını daha çok seviyorum. Dediğiniz gibi zıt renklerle tamamlamayı düşünüyorum. Onu da sadece kayık tabaklarla yapmayı düşünüyorum. Tuzluk biberlik için de değirmen olanlardan almayı düşünüyorum. Fincanların yemek takımıyla uyumlu olmasını da istemiyorum zaten. Düşünceleriniz için teşekkür ederim.

rica ederim ...gönlüne göre olur inş... :KK25:

Kişiye göre değişir. Ben yemek yemeye, yemek yapmaya ve sunuma çok önem veririm. Benim için olmazsa olmaz sonuçta misafirlerim gelir, güzel bir masa hazırlamak isterim. Ama sizin için böyle şeyler çok önemli değilse almayabilirsiniz. Ben kesin alın derim. Yemek odası takımı alacak mısınız bilmiyorum ama 92 parça yemek takımınızı yemek odasının kapaklı dolaplarında muhafaza edebilirsiniz.

X