Misafirlerim gelecek, yaptıklarım gözüme az görünüyor :(

atalay_

Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım!
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
727
293
Kızlar bu akşam misafirlerim gelecek. Gerçekten çok yorgun ve rahatsızım anca bu kadar yapabildim. Menüm şöyle;
Poğaça
Şehriye salatası
Renkli patates salatası ( Gökkuşağı da deniyor )
Kozalak tatlısı ( Corn flakes ve metro ile olan )
Baklava ( Ev yapımı açıp hazır ettim dün akşamda ıslattım. )
Birde dayanamayacağım yine işten çıkıp eve gidince tahinli kurabiye yapacağım sanırım.
Çok mu az acaba ? İnanın dün gece rüyamda sürekli kurabiye yaptım. Dün çok fena olduğum için eşim yeter bırak yoruldun dedi benimde içimde varmış bıraktım yapmadım kurabiyeyi :KK43: Zaten sarma da pişirecektim onu da yapamadım :KK43: Ortaya mor lahana turşusu, sos falan koyarım diyorum. Of ne yapayım kızlar çok mu az ya :KK43:

Menü gayet güzel olmuş. :KK39:Menude 2 tatlı var 3.ye gerek yok bence.:KK64:Ekleme yapmak istiyorsaniz hazir yufka ile börek yapabilirsiniz...:kk77:Ellerinize sağlık.Afiyet olsun.:KK68:

Menü gayet güzel olmuş. :KK39:Menude 2 tatlı var 3.ye gerek yok bence.:KK64:Ekleme yapmak istiyorsaniz hazir yufka ile börek yapabilirsiniz...:kk77:Ellerinize sağlık.Afiyet olsun.:KK68:
İşte vaktim olmayacak malesef :KK43: 6 da işten çıkıyorum 6,5 gibi evde olsam anca çay falan onları yetiştirebileceğim 7 gibi geliyorlar çünkü :)

Bence eklemeye hiç ihtiyaç yok menü süper olmuş. Baklava var daha ne olsun :KK9:
Ya baklava çok güzel olmuş sabah iyi ıslanmışmı diye bir bakayım dedim de :) ama işte takıntı yaptım ya :) Neyse yapmayacağım birşey o halde :)

X