- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Çok teşekkür ederimJet hızıyla 3. konumuz gelmişellerine sağlık tatlım yarışmada bol şanslar yine akıları çelecek bir tarif
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimJet hızıyla 3. konumuz gelmişellerine sağlık tatlım yarışmada bol şanslar yine akıları çelecek bir tarif
![]()
Çok teşekkür ederim rakibemUsta hersy Cok guzel gozukuyor:) ellerine saglikkkbasarilarr yarismada
![]()
Çok teşekkür ederim rakibem![]()
Teşekkür ederim canım benimbu ne hız pinki pinkim ellerine sağlık canacazım başarılar![]()
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık iştah açıcı görünüyor başarılar![]()
Çok teşekkür ederimSupersin pinkom.başarılar...
iyi yapmışsın ama bana niye göndermedinTeşekkür ederim canım benim
Bu gün herkes hızlıydıBende aradan çıkarayım dedim
![]()
Sen gel yaparım ben sanaiyi yapmışsın ama bana niye göndermedin![]()
Çok teşekkür ederimBir ara ekmeğin arasına koymayı düşünmedim değil
![]()
aaa zaten bundan sonra daha sık gelebilirz istanbula geldimde yapmazsan bozuşuruzSen gel yaparım ben sana![]()
Canım ben bir yanlışlık yaptım kusura bakma2. Konu benim saniyordum![]()
Helal olsun ne demek..:)Çok teşekkür ederimHamile hamile neler gösteriyoruz size ya, hakkını helal et olur mu
![]()
Ben ilk defa denedim tadı çok güzel ama peşin sonuca gitme çok güzel tarifler gelecekPinko biliyorum bu kurabıyeyı harıkaydı bu yarışıda alırsın bu kurabiyeyle:)
Yok tatlım ne kusuru :)Canım ben bir yanlışlık yaptım kusura bakma![]()
Bende misafırlıkte yemıstım ama harıkaydı valla hatırlıyorum :) Hadı bakalım ınsallah gelsın görelm:) Nevoş nerelerde göremedım onuBen ilk defa denedim tadı çok güzel ama peşin sonuca gitme çok güzel tarifler gelecek![]()