miyom ameliyatından sonra sol tarafimda agri oluştu sebebi ne

nazmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
4
0
53
10 gündür miyom ameliyatı oldum. Ameliyat başarı ile geçti ama sol tarafta ağrı oluyor ayağa kalktıgimda oluyor tuhaf bir ağrı uzandigimda ise geçiyor. Çok sonra geçer mi?

Bu sorun bu ağrı daha sonra geçer mi? Yoksa... neden oluyor. Dr.ma sorduğumda normaldir. Sürekli su ve kaysi suyu iç diyor. Miyom ameliyatında böyle sorun yaşayan biri var mı?

nasıl bir ameliyat oldunuz? açık mı yoksa laporoskopi mi? ameliyattan sonra kaç gün geçti? ben de yeni kapalı ameliyta oldum.

aslında 10 günde geçmesi gerekiyoru tabi, benim 2 günde geçti. eğer laparoskopi olduysanız gazın vücüunuzdan çıkması lazım. o da hareketle, sıvıyla olur.

açık ameliyat oldum. ama şimdi iyiyim. ağrılarımda yok artık 50 gün oldu ameliyat olalı. çok teşekkür ederim ilginiz için. çok naziksiniz. yalnız göbek kısmımda bir sertlik var o ne zaman geçer. belki biliyorsunuz alt karın kısmında çizgi olan yerden sezaryen ameliyatı gibi dikişleri de estetik....

ÖNEMLİ MİYOM
merhaba arkadaşlar,annem yaklaşık 2 yıl önce doktor saim yılmaz tarafından antalyada embolizasyon ameliyatı oldu,2 yıl boyunca hiç bir şekilde miyomlarında küçülme olmadı hatta dahada artış oldu 3 hafta önce muayenesinden geçen haftadaki muayenesi arasında tam 2 haftada 2 cm büyüme yaptı ve ankaraya gittik muayene için doktor acil ameliyat dedi , eğer miyomları alınca rahminde bir sorun olmazsa sadece miyomları alıcaktı ve miyomlarda bir sorun olmazsada sadece miyomları alıcaktı fakat ameliyatta tüm rahmini aldılar,doktorla konuşmamızda ise antalyadaki yaptığı embolizasyondan dolayı miyomlar deforme olmuş patlamış ve hatta miyomu patolojiye gönderdiler kanser teşhisi için , saim yılmaz yüzünden annem rahminden oldu ve kanser şüphesi var çok merak ediyorum nasıl verecek öbür dünyada bunun hesabını,şimdi gidip sağlık bakanlığına başbakanlığa v.s şikayet etsek napıcaklar insan hayatı ile oynamak sırf para için bu kadar kolaymı , kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz inşallah,kesinlikle embolizasyon yaptırmayın iyi hastalere gidin ve iyi araştırın

X