miyom ve gebelik

mineist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2
0
47
Slm ben 8 haftalık hamileyim 6 buçuk haftalık hamileyken ağrım ve ara ara kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim bi sorun yok dedi ve bebeğin kalp atışlarını dinletti.şuan kanamam ve ağrılarım devam ediyor.dun gece dayanamayıp acile gittim.aldığım cevap 4 tane miyom olduğu ve bir tanesinin bebeğin kesesine baskı yaptığı :KK43: heran dusuk riski yaşayabileceğimi progestana devam etmem gerektiğini söyledi ..yıkıldım ağlayıp duruyorum yatakdan çıkamıyorum ya kaybedersem :KK43::KK43: bir saat sonra tekrar başka dr.a muayeneye gideceğim bakalım o ne diycek.allah yardımcım olsun..belki benim gibi olup sağlıklı bi şekilde doğum yapanlar evlatlarına kavusanlar vardır da bana moral olur diye yazdım..

Merhaba konunun üstünden zaman gecmis ama okuyunca cok uzuldum simdi nasilsiniz insallah tehlike yoktur bende de miyom var ve sizi cok iyi anlıyorum

Merhaba konunun üstünden zaman gecmis ama okuyunca cok uzuldum simdi nasilsiniz insallah tehlike yoktur bende de miyom var ve sizi cok iyi anlıyorum
Merhaba, siz nasılsınız. Miyomunuz herhangi bir tehlike yaratmadı degil mi? Dış mı iç miyommuydu?

Merhaba 37.5 haftada suyum bitigi icin gecen hafta carsamba dogun yaptım buarada miyomumu da aldilar cok şükür kurtuldum amacok aci cektim
Çok çok geçmiş olsun, uzun ömürlü sağlıklı olsun bebeginiz. Miyomunuz rahim içinde mi yoksa dışında mıydı?

Merhaba
Çok çok geçmiş olsun, uzun ömürlü sağlıklı olsun bebeginiz. Miyomunuz rahim içinde mi yoksa dışında mıydı?

Merhaba teşekkür ederim darısı basiniza insallah benim rahim duvarındaydi bebegin kordonuyla ters yobde oldugu icin cok sansliydim ama ona ragmen suyumu bitirdi gunlerim korku dolu gecti hep risk altinda rabbim benim gibi olana yardim etsin

X