miyomlu gebelik

gift crush

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
8
0
1
42
kızlar yardım edin kafayı yiyecem.pazar gecesi lavaboya çıktıktan sonra peçeteye kırmızı kan geldi acele doktora gittim tabi sonra hastanede rengi kahverengiye dönmeye başlamıştı.iğne vurdular serum verdiler.doktor da progestan verdi her gün bi tane bi de iğne verdi 4 tane haftada 1 vurulacaksın dedi.ama bugün sabah yane lavabodan sonra hafif kırmızı kan geldi hemen yattım ayaklarımı kaldırıp tekrar kahverengiye döndü hala da kahverengi geliyor.çok korkuyorum ilk gebeliğim düşecek diye.başından buna benzer bi olay geçen var mı? sonunda normale dönen.ne yapmam gerek bilmiyorum ayrıca bi miyom var 37mm ilk hamilileğimi öğrendiğimde 28mm di.ama rahim içinde miyom.şu an tam 10.haftaya girdim.ne yapmalıyım bilen yardımcı olsun nolur..

Canim geçmiş olsun benimde oldu 7 haftalikken korkma yat dinlen ben bir gün hastanede yattım ıgne vurdular bitane progesteran başladık 1 ay onu kullandım hiç bi iş yapmadım yattım öyle şimdi geçti şükür 19 haftalik olduk

çok korkuyorum elimde değil inan doktor stres yapma daha kötü olur dedi.bide riskli gebelikler düşer biz elimizden geleni yaptık dedi.

yani bu kırmızı kan görmek korkutuyor kahverengi görünce şükür eder oldum.çok korkuyorum ilk gebeliğim 1.5 yıl sonra kendiliğinden oldu ümidi kesmiştim tüp bebek yaptıracaktım şiimdi böyle olunca inan sevinemedim bile hamileliğime..sende de miyom var mıydı.doktor miyomdan olduğunu söyledi bana.bbebekte sıkıntı yok dedi kese de kan yok dedi ama bugün sabah yine kırmızı görünce korktum iyice.bide çok panik oluyorum düşecek mi yoksa diye elimde değil.

peki senin kaçıncı haftaya gelince kesildi kanama.yoksa hemen mi kesildi inş benimde hemen kesilir biter sorun yaşamam inş.

peki senin kaçıncı haftaya gelince kesildi kanama.yoksa hemen mi kesildi inş benimde hemen kesilir biter sorun yaşamam inş.
Korkma canım benim kesede kanama vardı ondan oluyodum kanama 1 hafta geldi dinlenince hiç bişey yapmayın geçtı miyom sorun olsaydi hamile kalamazdın zaten doktoruna güven hen sormadın mi ne olcak miyom geçerli diye

Korkma canım benim kesede kanama vardı ondan oluyodum kanama 1 hafta geldi dinlenince hiç bişey yapmayın geçtı miyom sorun olsaydi hamile kalamazdın zaten doktoruna güven hen sormadın mi ne olcak miyom geçerli diye
zaten 1.5yıl önce miyom olduğu tespit edildi boyutu 21mm di takip etti 1yıl hiç büyümedi alınsın dedim 50mm üstü ancak alınırmış gebelik düşün dedi.1.5 yıl olmadı tam ümidi kestim hamile kaldım çok şaşırdım sevindim başta şimdi böyle oldu şu an miyom 37mm aslında büyük değilmiş daha ama yeri tersmiş bebek miyom plasenta rahim içinde 12.haftada rahim daha da büyüyp bebek yukarı çıkınca miyomla sıkışma yapmayacakmış öyle bişey dedi ne derece doğru bilmiyorum.

inan sürekli yatıyorum kalkmıyorum bi lavabo bi yemek bi banyo için kalkıyorum.zaten dinlen yat dedi stresten uzak dur dedi bide kabız olma dikkat et ıkınma lavaboda dedi.

inan sürekli yatıyorum kalkmıyorum bi lavabo bi yemek bi banyo için kalkıyorum.zaten dinlen yat dedi stresten uzak dur dedi bide kabız olma dikkat et ıkınma lavaboda dedi.
Allah yardimcin olsun canım sıkma canini doktor öyle dediyse dogru söyler zaman herseyin ilacı zamanla duzelir sin insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…