miyomlu zzor hamilelik gecirenler

kızlar bende miyom artı çikolata kisti var..hoş geçen muayenemde doktor göremedi bebek örtüyo yada kayboldu dedi. ama doktor miyom çok önemsiz deyip duruyorr.gelir geçer diyor ..öyle sıkıntı yaparmıki miyomlar....biz çiko kistinden çok korkmuştuk kısırlık olur felan diye..çok şükür kistler bi sıkıntı yaratmadı bende ama merak ettim şimdi,

Malesefki bende cok sidettli agrilar oluyo hemen hemen hergun kivraniyorum.2 kez de kanama gecirdim miyom yuzunden her kontrolumde senin herzamn dusuk riskin var diyo .dr um 15 cmle dogum yaptirdigim hastalarim var diyo hic sikintisi olmadan ustelik sanirim yeri sayisi cok onemli benim suan 5 tane oldu hamilelik hormonu besliyomus 15 gunde bir kontrole gidyorm boytlarindada buyume var.sanslisiniz ki sizinkisi yeri sikinti yaratmiyordur hayrli dogumlar olur insalla her kontrole yuregi agzimda gidiyorum

Malesefki bende cok sidettli agrilar oluyo hemen hemen hergun kivraniyorum.2 kez de kanama gecirdim miyom yuzunden her kontrolumde senin herzamn dusuk riskin var diyo .dr um 15 cmle dogum yaptirdigim hastalarim var diyo hic sikintisi olmadan ustelik sanirim yeri sayisi cok onemli benim suan 5 tane oldu hamilelik hormonu besliyomus 15 gunde bir kontrole gidyorm boytlarindada buyume var.sanslisiniz ki sizinkisi yeri sikinti yaratmiyordur hayrli dogumlar olur insalla her kontrole yuregi agzimda gidiyorum

canım çok geçmiş olsun..ya hastalık bu her kişide farklı etki yaratıyor heleki gebelik sendromları hiçbirbirini tutmuyor...rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasiip etsin inşlahh

Arkadaslar ben de miyomlu hamilelik geçirenler denim. 4,5 aylik hamileyim ve simdiden 12cm bir miyomum var.sizinkiler ne durumda ve ıstanbulda iseniz iyi bir dr ariyorum yardimci olabilirmisiniz ? Allah hepimizin dogumunu sag salim zamaninda tamamlatsin insallah.

Arkadaslar ben de miyomlu hamilelik geçirenler denim. 4,5 aylik hamileyim ve simdiden 12cm bir miyomum var.sizinkiler ne durumda ve ıstanbulda iseniz iyi bir dr ariyorum yardimci olabilirmisiniz ? Allah hepimizin dogumunu sag salim zamaninda tamamlatsin insallah.
Kac cm basladi gebeligin canim benimde 5-6tane var en buyugu 4.4cm di ilk aylarki kontrolunde suan icin hic olcmuyo nedense belkide olcemiyordur bilmiyorum orasini sik sik kanama yapiyo benim suanda presenta cevresinde kanamam var miyomdan dolyi oldugunu soyluyo dr um cok endiseliyim rabbm bagislasin bebeklerimizi.. dusuk hapi yada ignesi kullaniyormusunz?agriniz oluyomu sizide zorluyomu

Merhaba arkadaşlar ben hamileliğime 5,5 cm miyomla karar verdim dr un önerisiyle ve rabbim nasip etti hamileliği çok şükür. 7. Haftamda kanamyala gittim hastaneye 11 gün yattım . 2 ay falan önce miyomlarım (3 tane olu verdiler biri 10 cm olmuştu yemi çıkanlar ise 5,5 ve 2,5 ama herhangi bir agrım sızım olmadı çok şükür rabbim herkese hayrılısıyla evlatlarını kucaklamayı nasip etsin.

Kac cm basladi gebeligin canim benimde 5-6tane var en buyugu 4.4cm di ilk aylarki kontrolunde suan icin hic olcmuyo nedense belkide olcemiyordur bilmiyorum orasini sik sik kanama yapiyo benim suanda presenta cevresinde kanamam var miyomdan dolyi oldugunu soyluyo dr um cok endiseliyim rabbm bagislasin bebeklerimizi.. dusuk hapi yada ignesi kullaniyormusunz?agriniz oluyomu sizide zorluyomu
Ben sürekli günde 3 kez vajinal olrak progestan kullanıyorum. Erken dogum riski için bu hafta ciğer geliştirici iğne verecek dr . Hskkımızda hayırlısı diyelim.

Hadi hayrlisi canim ..hayrli dogumlar olur insaa burdan bizede umut olursun kasinti falan oluyomu bende cok korkutrm erkn dogumdan risk sonuna kadar gecmick diyo dr.bu zamna kadar dusyj twhlikesi bundan sonrada erkn dogum tehlikn var diyo insaa emeklerimz bosa cikmaz

Bende miyomlu hamileyim. Ilk başta 3,5 cm 4,5 cm ve 5 cm olmak üzere 3 tane miyomum vardı. Şimdi 15+6 haftalık hamileyim milyomların büyük olanı 9 cm oldu diğeri 5 cm ve küçük olan küçüldü. Benimde çok ağrım oldu hastanede yattım yatmadığım zamanda her gece acile taşınıyorduk. Şükürler olsun son 1 haftadır hiç ağrım sızım olmuyor biraz önce kontrolden geldim bebek iyidi. Doktor bana hiç etken doğumdan bahsetmiyor bile belkide moralim bozulmasın diyedir. Gebelik öncesinde tüm riskleri ve yaşayabileceklerimi anlatmıştı. Şimdi raporluyum işe gidemiyorum. Uzun süre oturunca veya ayakta kalınca ağrım oluyor çünkü. Şimdi inşallah 9 ay bebeğim sağlıkla doğar diye bekleyeceğim kendimi yormadan. Hepimiz içimizi rahat tutalım.

Canim ben hamile kaldigimda 7x5cm bir miyomdu ama hizla buyudu ve 12cm oldu umarim daha da buyumez. 8haftalikken cok küçük bir kanama dışında şiddetli bir kanamam olmadi cok şükür. O nedenle ilac kullanmıyorum. Ama simdiden bu kdat buyumesi beni cok endişelendiriyor ve erken doğumdan cok korkuyorum. Burdaki arkadaslar durumlarından ve dr yorumlaridan hbr verirlerse cok memnun olurum. Irtibati koparmayalim lütfen. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sag salim bebeklerimizi kucaklarimiza versin.

Hadi hayrlisi arkadasim kac igne vurulcan toplamda takipteyim canim hayrli dogumlar diliyorm simdiden

Toplam 8 ampul verdi dr 4 seferde oldum 2ser tane . İnsallah hepimize saglikla kucaklamayi nasip etsin rabbim evlatlarimizi.

Az kalmis sık dişini, hayirli doğumlar olsun. Durumundan haberdar et bizi.

İnsallah hayirlisiyla . Hepimize hayirlisini nasip etsin rabbim.

Merhaba herkese, ben de ciddi kasik agrilari basladi. Miyomdan diye düşündük once ama doktorum miyomda herhangi bir dejenarasyon gorunmedigini soyledi. Sizde dejenerasyon varmi yoksa dejenerasyon olmasa bile bu agrilari miyom yapabiliyormu?

Mıyom kaynaklı olabılır canım bende bel bacak kasık agrısı cok sıdettlu oluyo carsmba kontrolr gıttm dr agrıların norml cok mıyomun var dedu senın yerınde baska bırı olsa hergun gun gelır dedı benım kanama ıcte presenta etrafında bırıkmıs hayrlısı ıle mutlu sona kavussayduk rabbm ellımızı emegımızı bosa cıkrmasın

X