miyomu olup gebe olan mutlu sona kavusan var mi

saklibahce1986

Herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
413
178
Agusyos ayinda Miyom yuznden 8 haftalik bebegimi kaybettim 3 cm olan miyomum 4.2cm olmus bunu harici 2 tsne miyomum daha var .4.0 cm 3.0 cm gebelik hormonuyla buyumus . simdi 9 haftalik hamileyim 6 haftslikken siddetli kanma gecirdim serum igne faln bebek yerindeydi cok sukur ama bitmek bilmeyen kahverengi akitim devam ediyo 3 tane progestan kullaniyorum ama bana misin demiyo benim durumumda olup mutlu sona kavusan varmi

Agusyos ayinda Miyom yuznden 8 haftalik bebegimi kaybettim 3 cm olan miyomum 4.2cm olmus bunu harici 2 tsne miyomum daha var .4.0 cm 3.0 cm gebelik hormonuyla buyumus . simdi 9 haftalik hamileyim 6 haftslikken siddetli kanma gecirdim serum igne faln bebek yerindeydi cok sukur ama bitmek bilmeyen kahverengi akitim devam ediyo 3 tane progestan kullaniyorum ama bana misin demiyo benim durumumda olup mutlu sona kavusan varmi
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun bebeğin sev senin için. Henüz mutlu sona ulaşamasamda5,5 cm şe başladığım miyomum 8-9 cm oldu bide ekstra 5,5 ve 2,5 cm 2 miyom daha çıkmış senin gibi 7. Haftada bende kanama geçirdim ama benüm ikizdi biri öldü. 12. Haftama kadar lekelenmem devam etti şimdi bebeğimin gelişimi çok iyi ve sıkıntım yok ama rabbm ne nasip eder bilemem çok fazla kötü senaryolara odaklanmayın sadece doğurduğunuz ve evladınızı kucakladığınız 38. Yada 40. Haftaya odaklanın :) ben öyle yapıyorum hayırlısı olur inşallah hakkımızda ve iyi hikayemizi buraya yazarız .

Amin insaa allh emeklerimizi bosa cikarmasin surekli yatmaktan psikolojim bozuldu azicik fazla ayakta durunca kanamam oluyo msj yuregime rahatlatti allh gonlunuze gonlume gore versin..

Merhabalar canım. Benim de ilk hamileliğimde böyle bir sorunum vardı ki hala var. Dr. Um olabilecekleri karşı beni uyarmisti. Erken doğum, düşük vs.. 2 cm olan miyomum doğuma girdiğimde 10 cm olmuştu. Ama çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Sadece 6. Aydan itibaren sancıları oldu. Şu an da 7 haftalik hamileyim İnşallah bir sorun yaşamam. Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın insallah. Allah sağlık versin ikinize de

Iyi dilekleriniz icin tesekkur edrim ama ben iyice karamsar oldum 2 gundur kirmizi kana dondu kahve akuntim 2 gune bir dr gitmekten yoruldum allh sukur bebegim yasiyo ama myom etrafinda kanama varmis hamilelik hormonu ile 2.o iki tane miyom daha cikmis toplam 5 miyomla isim zor gorunuyo yinede allhtan umid kesilmez allh hepimizi hayra cikarsin

benim de miyomum var en son 7 cm di şimdi ne durumda bilmiyorum Allah a şükür ağrı sızı dışında bir şikayetim olmadı en son gittiğim hoca çok büyük miyomu olup normal doğum yapan bayanlar var dedi sende içini ferah tut canım inş. sağsalim kucağına alırsın. :)))

Cok sagolun allh yardimcimiz olsun dr yeni geldim hareket ediydu keyfi yerinde girunuyodu ben ama heran bise olcak diye cok korkuyorum dr 10 cm dogum yaptirdigim var diyo ams benim sayica fazla olmasi beni endiselendiriyor

benim de miyomum var en son 7 cm di şimdi ne durumda bilmiyorum Allah a şükür ağrı sızı dışında bir şikayetim olmadı en son gittiğim hoca çok büyük miyomu olup normal doğum yapan bayanlar var dedi sende içini ferah tut canım inş. sağsalim kucağına alırsın. :)))
Arkadasim nasil gidiyo gebeliginiz miyomunuz sikinti yaratiyo mu benim ara aara sidettli kanamalar devam ediyo icim hic raht degil sizlerden guzel haberler duymaya ihtiyacim var

Miyomlu arkadaslar nasil gidiyo bebeginizin sizin sagligi yerinde mi ben cok panigim bu konuda miyomlarim agri kanama yapiyo bazen cok sukur bebegimin sagligi yernde ama ben bir turlu rahatliyamiyom hayrlisi ile sag salim kucagimuza alsaydik

Merhabalar canım. Benim de ilk hamileliğimde böyle bir sorunum vardı ki hala var. Dr. Um olabilecekleri karşı beni uyarmisti. Erken doğum, düşük vs.. 2 cm olan miyomum doğuma girdiğimde 10 cm olmuştu. Ama çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Sadece 6. Aydan itibaren sancıları oldu. Şu an da 7 haftalik hamileyim İnşallah bir sorun yaşamam. Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın insallah. Allah sağlık versin ikinize de
Canim bise sormak istiyorum sana ilk hamileliginde 10 cm miyomla doguma girdigini soylemissin kanama durumun nasildi benim dr kanaman durmaz ise rahim almaya kadar gidebilir diyo cok korkuyorum rahimin alinmasindan

Arkadasim nasil gidiyo gebeliginiz miyomunuz sikinti yaratiyo mu benim ara aara sidettli kanamalar devam ediyo icim hic raht degil sizlerden guzel haberler duymaya ihtiyacim var

bana mesaj attığın gün çok az kanama oldu ama doktor birşey yok dedi yormıcan kendini dedi istirahat verdi 3 gün kanamadan sonra hareketlerim daha da kısıtlandı yürürken ve çok oturunca kasıklarıma doğru ağrım oluyor onun haricinde bi şikayetim yok kanamanın nedenini de bulamadı dr.(devlet hastanesindeki) ben ayrıca burdaki ünv.hast.de gidiyorum çok büyük miyomu olup çatır çatır doğuranlar biliyorum dedi doç dr. dev.hast.deki dr. a göre daha ılımlı doç.olan beni sakinleştiriyor ama dev.hast.dr. korkutuyor

bana mesaj attığın gün çok az kanama oldu ama doktor birşey yok dedi yormıcan kendini dedi istirahat verdi 3 gün kanamadan sonra hareketlerim daha da kısıtlandı yürürken ve çok oturunca kasıklarıma doğru ağrım oluyor onun haricinde bi şikayetim yok kanamanın nedenini de bulamadı dr.(devlet hastanesindeki) ben ayrıca burdaki ünv.hast.de gidiyorum çok büyük miyomu olup çatır çatır doğuranlar biliyorum dedi doç dr. dev.hast.deki dr. a göre daha ılımlı doç.olan beni sakinleştiriyor ama dev.hast.dr. korkutuyor
Boyle mesajlar okuyunca gercekten bir nebze rahatliyorum zaman hic gecmiyo sanki hayirlisi ile mutlu sona kavussaydik bu zamana kadar 8 dra muayne oldum hemen hemen hepsi olumsuz konustu bende ellimden geldigi kadar dikkt ediyorum rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

Ne mutlu sana canım ,hayırlı olsun .ben 7 haftalık hamileyim 7cm miyomum var . Hiç umudum kalmadı artık . İyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var .
Umudunu yıtırme canım nasıbı varsa her turlu dogar buyur Allah buyuk moralını bozma sakın hamılelıkte moral cok onemlı allahım korusun bebegınıde srnıde

korkmayin portakal buyuklugundeki agrili miyomlari disardan siringa ile cekip kucultebiliyorlar bir tanidiga oyle yapmislar hamileyken 12cmlkmis onun da. benm de 5cm. bebek ayagi devamli tttiriyor bastiriyor ele gelmeye basladi miyom artik.. doktor normal de dogum yapabilirsin o ayri bu ayri dedi umarim buyumez
agri kesiciler gecirmez ise agriyi hemen gel demisti cunku benm de ageili miyimlardan sabaha kadar uyumuyoruum bebegin ayagi hep orda devamli oynatiyor ve canim cok yaniyor...

X