Adama dayamışın kabağı karbon hidratı bu neeeSağol canım,yemek tamam camaşır asılacak,oğlumla duşa girecez şimdi,
Bal0ncuk yaz kızım,1- erkeğin kalbine giden yol mideden geçer
İçinde davıkta var,pröteinAdama dayamışın kabağı karbon hidratı bu neee
Evet kabak sandal,tarifi atarım ,içinden çıkardığımız kabakları da değerlendiriyoruz salata yapıyoruz, veya mücver ya da çorba yapıyoruzayy o kabak sandalmı neydionu nasıl yapıyorsunuz
Bırak kabağı salatalığı senlik konu varAdama dayamışın kabağı karbon hidratı bu neee
yaa tarifi biliyıorumda içinden çıkaramıyorum onu diyorm nasıl yapıyorsuunz diyeEvet kabak sandal,tarifi atarım ,içinden çıkardığımız kabakları da değerlendiriyoruz salata yapıyoruz, veya mücver ya da çorba yapıyoruz
Makarna cocuklara eşim diyette makarna pilav yemiyorAdama dayamışın kabağı karbon hidratı bu neee
çağırmayın calciyi bak gri oluyor sonraBırak kabağı salatalığı senlik konu var
Bıçakla çok kolay çıkıyor oyacakta kullanıyorum benyaa tarifi biliyıorumda içinden çıkaramıyorum onu diyorm nasıl yapıyorsuunz diye
patlatıyorum: (
Konu linki vermedim ki arasin bulsunçağırmayın calciyi bak gri oluyor sonra
ben kullanamıyorum oyacak felan of ofBıçakla çok kolay çıkıyor oyacakta kullanıyorum ben
sende kıymetlisin bebeğimKonu linki vermedim ki arasin bulsunaman ne kiymetli calciniz varmiş hıh
Emin misinben kullanamıyorum oyacak felan of of
sende kıymetlisin bebeğim
son kararımEmin misin
Hani etiketim nerdeBırak kabağı salatalığı senlik konu var
hayr hayr o konu pis konuHani etiketim nerde
Bir yorum yaptın insanlığıma laf ettilerKonu linki vermedim ki arasin bulsunaman ne kiymetli calciniz varmiş hıh
Bende gri olurum diye şey etmedimHani etiketim nerde
18lerde gezmiyorumBırak kabağı salatalığı senlik konu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?