Mizahşörler Çıkmazı

İyiyim canım,ise geldim, sen nasılsın,prensesler nasıl
İyiler, yaramazlık pesindeler büyük kızım var iyiki bir bakmışım kapı arkasında piriz oynuyorlar bir bakmışım kaloriferin yan kısmını çıkarmaya çalışıyorlar, ablaları haber ediyor da koşup yetisiyorum piriz olayı sıkıntı baya biri kapalı diğerinde fiş var ama çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar

Ayni ya,bizimki de prize takmış durumda, telefon tablet şarjda bırakmıyor pat çekiyor, wifi için bir aygıt takiliyfi pirizde gidip gelip onunla oynuyordu em sonunda eşim aygitin yerini değiştirdi çocukların odasına taktı,
Dün eşim ve cocuklar markete gittiler, küçük beyle ben kaldım bir çorba koyayım dedim neler geldi başıma, lavabonun alt dolabindaki plastik kap kaçaklarla oynuyordu lavabonun hortumu çıkmış, bir baktım su akıyor halı ıslandı kaplar ıslandı dolap su oldu hep bir yandan durmuyor ağlıyor mutfağa girmeye çalışıyor ben de bir yandan yerlerin suyunu almaya çalışıyorum dolabı siliyorum falan,bir sürü iş çıkardı bana

Ya bak şu kara lokuma neler de yapıyormuş
Canım Allah kolaylık versin sabır versin çok zormuş seninki de ya. Halbuki nasıl da boncuk boncuktu o yerim ben onu.
Mutfak işi en zor

Ya bak şu kara lokuma neler de yapıyormuş
Canım Allah kolaylık versin sabır versin çok zormuş seninki de ya. Halbuki nasıl da boncuk boncuktu o yerim ben onu.
Mutfak işi en zor
Yaramaz olacak galiba, şimdiden başladı yaramazliga, kanepede tepside çay kahve içemiyoruz,kanepeye tutunup kalkıyor tepsiyi çekiyor,

Günaydın canım,birseycik olmaz yanında hoca oluyor zaten,onun ayağının altında da fren oluyor müdahale ediyorlar, Sen heyecan yapma sakin sakin sür canım, sana da kolay gelsin

Yaramaz olacak galiba, şimdiden başladı yaramazliga, kanepede tepside çay kahve içemiyoruz,kanepeye tutunup kalkıyor tepsiyi çekiyor,
Bizimkiler de öyle bi kanepeye cikabilseler cay da icemeyecegiz hiç
Kolay gelsin nurummm güzelce sur
Otomobil uçar giderrrr

Günaydın canım,birseycik olmaz yanında hoca oluyor zaten,onun ayağının altında da fren oluyor müdahale ediyorlar, Sen heyecan yapma sakin sakin sür canım, sana da kolay gelsin
Güzel geçti ya şükür mehlikam, ben daha önce hiç direksiyona geçmedim eğlenceli oluyormuş vallahi :))
Olsun mehlikam zorluk çekmekten iyidir, sayıda iyi hayırlı olsun
Bizimkiler de öyle bi kanepeye cikabilseler cay da icemeyecegiz hiç

Kolay gelsin nurummm güzelce sur
Otomobil uçar giderrrr
Sürdüm sürdüm gülnihalım gelecem senle tur atmaya

Canım ya İyim canım sen nasılsın

Geldim bebişim

Sağol ablacım kıyamadın demi
Nasıl kıyarım...haber alamayınca çok korktuk . Biz de yaşadık kendimize geldikten sonra yakinlarimiza ulaşmaya çalıştık. En son sen kaldın. Telefonunun bozuk olduğu hiç aklıma gelmedi. Çok şükür sağ salim geldin ya...

Biliyorum ablacım benim de aklım sizdeydi ama gelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…