Mehlikamm görüşemedik nasılsınGünaydın
İyiyim şükür sen nasılsınNasılsın
İyiyim canım,ise geldim, sen nasılsın,prensesler nasılMehlikamm görüşemedik nasılsın
İyiler, yaramazlık pesindeler büyük kızım var iyikiİyiyim canım,ise geldim, sen nasılsın,prensesler nasıl
Ayni ya,bizimki de prize takmış durumda, telefon tablet şarjda bırakmıyor pat çekiyor, wifi için bir aygıt takiliyfi pirizde gidip gelip onunla oynuyordu em sonunda eşim aygitin yerini değiştirdi çocukların odasına taktı,İyiler, yaramazlık pesindeler büyük kızım var iyikibir bakmışım kapı arkasında piriz oynuyorlar bir bakmışım kaloriferin yan kısmını çıkarmaya çalışıyorlar, ablaları haber ediyor da koşup yetisiyorum piriz olayı sıkıntı baya biri kapalı diğerinde fiş var ama çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar
Ya bak şu kara lokuma neler de yapıyormuşAyni ya,bizimki de prize takmış durumda, telefon tablet şarjda bırakmıyor pat çekiyor, wifi için bir aygıt takiliyfi pirizde gidip gelip onunla oynuyordu em sonunda eşim aygitin yerini değiştirdi çocukların odasına taktı,
Dün eşim ve cocuklar markete gittiler, küçük beyle ben kaldım bir çorba koyayım dedim neler geldi başıma, lavabonun alt dolabindaki plastik kap kaçaklarla oynuyordu lavabonun hortumu çıkmış, bir baktım su akıyor halı ıslandı kaplar ıslandı dolap su oldu hep bir yandan durmuyor ağlıyor mutfağa girmeye çalışıyor ben de bir yandan yerlerin suyunu almaya çalışıyorum dolabı siliyorum falan,bir sürü iş çıkardı bana
Yaramaz olacak galiba, şimdiden başladı yaramazliga, kanepede tepside çay kahve içemiyoruz,kanepeye tutunup kalkıyor tepsiyi çekiyor,Ya bak şu kara lokuma neler de yapıyormuş
Canım Allah kolaylık versin sabır versin çok zormuş seninki de ya. Halbuki nasıl da boncuk boncuktu oyerim ben onu.
Mutfak işi en zor
Günaydın canım,birseycik olmaz yanında hoca oluyor zaten,onun ayağının altında da fren oluyor müdahale ediyorlar, Sen heyecan yapma sakin sakin sür canım, sana da kolay gelsinGünaydıın canlarım ❤ bu kız kursa gidiyooorrr dua edin de kursun aracını pert etmeden çıkayım şu işten
Öpüyorum hepinizigüzel bir hafta olsun inşallah ❤
M mehlika nur mehlikam kolay gelsin
Bizimkiler de öyle bi kanepeye cikabilseler cay da icemeyecegiz hiçYaramaz olacak galiba, şimdiden başladı yaramazliga, kanepede tepside çay kahve içemiyoruz,kanepeye tutunup kalkıyor tepsiyi çekiyor,
Kolay gelsin nurummm güzelce surGünaydıın canlarım ❤ bu kız kursa gidiyooorrr dua edin de kursun aracını pert etmeden çıkayım şu işten
Öpüyorum hepinizigüzel bir hafta olsun inşallah ❤
M mehlika nur mehlikam kolay gelsin
Güzel geçti ya şükür mehlikam, ben daha önce hiç direksiyona geçmedim eğlenceli oluyormuş vallahi :))Günaydın canım,birseycik olmaz yanında hoca oluyor zaten,onun ayağının altında da fren oluyor müdahale ediyorlar, Sen heyecan yapma sakin sakin sür canım, sana da kolay gelsin
Olsun mehlikam zorluk çekmekten iyidir, sayıda iyi hayırlı olsunBu arada büyük oğlumun servis işi oldu oldu bugün itibariyle okula servisle gidip gelmeye başladı haftada iki gün ayda 8 gün gidip gelecek ama 180 lira, adamcağızlarda ne yapsın 6 kişi servisle gidiyormuş sadece
Sürdüm sürdüm gülnihalım gelecem senle tur atmayaBizimkiler de öyle bi kanepeye cikabilseler cay da icemeyecegiz hiç
Kolay gelsin nurummm güzelce sur
Otomobil uçar giderrrr
Canım yaMerak ettik canım sni.. Bizler iyiyiz
Ckk şükür sende iyisin
Geldim bebişim
Sağol ablacımLimonsuzum geçmiş olsun bitanem. İyi olduğunu öğrenince kizmaktan vazgeçtim.
Nasıl kıyarım...haber alamayınca çok korktuk . Biz de yaşadık kendimize geldikten sonra yakinlarimiza ulaşmaya çalıştık. En son sen kaldın. Telefonunun bozuk olduğu hiç aklıma gelmedi. Çok şükür sağ salim geldin ya...Canım yaİyim canım sen nasılsın
Geldim bebişim
Sağol ablacımkıyamadın demi
Biliyorum ablacım benim de aklım sizdeydi ama gelemedimNasıl kıyarım...haber alamayınca çok korktuk . Biz de yaşadık kendimize geldikten sonra yakinlarimiza ulaşmaya çalıştık. En son sen kaldın. Telefonunun bozuk olduğu hiç aklıma gelmedi. Çok şükür sağ salim geldin ya...
Çok şükür iyisiniz ya limonsuzum ❤ bidaha bizi Habersiz, bırakma amaaaaBiliyorum ablacım benim de aklım sizdeydi ama gelemedim
Burda hayat var mı diye bakıyorumHayırdır sen ne yapıyorsun
Burdayıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?