EvetKaç zaman oldu sohbet etmeyeli
Neler yapıyosun canım. Minnak lar nasıl
Ay düzenledim mesajımı ama tabi pro olduğun için sana karşı koyamadimNeler yapıyosun canım. Minnak lar nasıl
Sanırım diyete alıştım fazla yiyemiyorum ondan mütevellit kilo vermeyemdevamBana da gönder ondan calcim nasıl oluyor omaşallah güzel gittin ama :)
Vavvvv bende hâlâ kilo almaya devam ediyorum çünkü hep yiyorum
Oyyy nasıl tatlılardır şimdi. İyi Bi sevmek lazımAy düzenledim mesajımı ama tabi pro olduğun için sana karşı koyamadimne güzel şey dimi
Minnaklar kudurdu şimdi onlara devam sütlerini hazırlayacağım
Ne güzel ya maşallah.Sanırım diyete alıştım fazla yiyemiyorum ondan mütevellit kilo vermeyemdevam
Az önce birini büyük kızın çalışma masasina çıkmış kaloriferi emzik vururken yakaladımOyyy nasıl tatlılardır şimdi. İyi Bi sevmek lazım
Aman Allah korusunAz önce birini büyük kızın çalışma masasina çıkmış kaloriferi emzik vururken yakaladımdüşse fena olacaktı.
Evet sevmelikler tam
Ay çok şükür ya gülnihalım ağzımızın tadı bozulmasınHoşbuldum kitap aşkım
Ah evet çok özledik,
Toptan şöyle bur bakıyorum keyifler yerinde maşallah
Kesinlikle 21 gün sonra insan ne olursa olsun alışıp öyle gidiyor. 21 e tamamlamam lazımSanırım diyete alıştım fazla yiyemiyorum ondan mütevellit kilo vermeyemdevam
Ben kesintisiz 40 gün yaptım sonra yavaş yavaş esnettimAy çok şükür ya gülnihalım ağzımızın tadı bozulmasın
Yicem, ben senin o minikleri amaa
Kesinlikle 21 gün sonra insan ne olursa olsun alışıp öyle gidiyor. 21 e tamamlamam lazım
kk birinci noteri ım benim 2 kilo gitti biliyor musun :) hem koşturmacadan hem de dikkat ettim gerçekten :))
O uyku ne tatlı olur şimdi.buradayim reyyanim ama gözler gidiyo çok uykum var yatcam:)
İyi dedin canimO uyku ne tatlı olur şimdi.
Bende eşim gelecek işten onu bekliyorum. O gelmeden azıcık yazayım dedim
Amin reyyanim Rabbim koruyorAman Allah korusun
Altin almak icin biraz daha dusmesini beklemekteyim evde kutlama var
Daha düşmez artık yavaş yavaş yükselir. Alacaksan al benceAltin almak icin biraz daha dusmesini beklemekteyim evde kutlama var
Sen nasilsin kuzum
Badem bıyıklı geldi yukselirDaha düşmez artık yavaş yavaş yükselir. Alacaksan al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?