Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman aman kalsin :) ben izmirden aldim da noldu bes para etmez ayrica alacak arkadas alirsan iatikbal bellona dan sasma hic degilse garantilerinin arkasindalar annemlerin abimin evi herseyi istikbal problem oldugu an hic degilse gelip hallediyolar diger markasiz yerlere ugrama bile tamam ankara da kalitli ama aldigun yer kurumsal firma olsun sikayette bulunabilecegin nette sikayet edebilecegin benim aldigim yer izmir de koltuklari coktu 1 yil icinde istikbaldeki takimlarla ayni fiyatti hemde halen pismanim bellona yada istikbalden almadigimaHepsini boşverin gelin izmirden alın
Aman aman kalsin :) ben izmirden aldim da noldu bes para etmez ayrica alacak arkadas alirsan iatikbal bellona dan sasma hic degilse garantilerinin arkasindalar annemlerin abimin evi herseyi istikbal problem oldugu an hic degilse gelip hallediyolar diger markasiz yerlere ugrama bile tamam ankara da kalitli ama aldigun yer kurumsal firma olsun sikayette bulunabilecegin nette sikayet edebilecegin benim aldigim yer izmir de koltuklari coktu 1 yil icinde istikbaldeki takimlarla ayni fiyatti hemde halen pismanim bellona yada istikbalden almadigima
Bende kisikkoyden aldim zaten ayrica cok pahali oyle ahim.sahim markalarda degil ha bi ege bolgesinde dogrucan reklami gorun o kadarAldığınız ürünün kalitesine bağlı. Şimdi gidip kötü mobilya aldınız ya da kazıklandınız diye koskoca bir sanayi bölgesini kötülemek anlamsız.
Ben kısıkköyden aldım mobilyalarımı, ham ceviz. Hiç bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar. Önümüzdeki 20 yılda da çıkacağını sanmıyorum.
Bahsettiğiniz markalar haklarında en çok şikayet yazılan marklar yalnız. Dikkat edin.
Bilindik marka göremezsiniz zaten izmirde. Butik çalışırlar, istediğiniz mobilyayı anlatırsınız yaparlar. Fiyatlar da uygundur. Siz bşraz kazıklanmışsınız sanki.Bende kisikkoyden aldim zaten ayrica cok pahali oyle ahim.sahim markalarda degil ha bi ege bolgesinde dogrucan reklami gorun o kadar
Ordan almadim ama kucuk odama cekyata diye oraya baktim dogrucan tek cekuat 100 tl kusir dediler oda uc sene once satarken oyle satiyolar ama is garantiye geldimi hangisini ararsan bugun yarin diyolar bide bana cocuk mi zipladi dediler evleneli bi sene olmamis ayrica yakin cevremde burda degil hadi diyelim bi ziplamakla cekyat cokecekse vay halimizeBilindik marka göremezsiniz zaten izmirde. Butik çalışırlar, istediğiniz mobilyayı anlatırsınız yaparlar. Fiyatlar da uygundur. Siz bşraz kazıklanmışsınız sanki.
Doğrucan en kötü mobilyacılardan biridir. Hammadde olarak ya sunta ya mdf kullanır. İzmir merkezli bir firmadır zaten, izmirde görmeniz normal. 3000 liraya bütün ev mobilyasını veriyor adamlar.