Mobilya tozu almak

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
Kızlar bişey merak ediyorum mobilyalarım krem rengi avangard tarz oymalı yani haliyle tozlanıyor.mobilyalarınızın tozunu nasıl alıyorsunuz yani nasıl bi deterjanla nasıl bi bezle tavsiyelerinizi merak ediyorum

Evet doğru ben hiç bişey koymadan normal sarı ıslak bezle siliyordum ama ole olmuyor bi çare bulmak lazım

en iyisi sade bezle silmek.diğer cif vs. kimyasal içerdiği için mobilyayı bozar ömrünü kısaltır.bizim dedeler akrabalar mobilyacı oradan biliyorum. bezi iyice sıkın silin.

Kızlar bişey merak ediyorum mobilyalarım krem rengi avangard tarz oymalı yani haliyle tozlanıyor.mobilyalarınızın tozunu nasıl alıyorsunuz yani nasıl bi deterjanla nasıl bi bezle tavsiyelerinizi merak ediyorum
garip gelebilir ama teyzem araba cilası ile toz alıp yer siliyor toz tutmuyormuş hiç denemedim daha deneyeceğim ama .ben toz alırken çok az beyaz sabun kullanıyorum

Amway, ersağ, besttem vb bitkisel ürün satan markaların genel temizlik deterjanları ve yine aynı markaların mikro fiber temizlik bezi ile siliyorum.
Şu asprin mi aspirix mi ne varmış o da iyi diyorlar.

ben bir sürü bez denedim mobilyalarda hepsi neredeyse etikli, yani özel olması gerekmiyor bezin. ama rilver isimli bir bez gördüm markette, 3 lü olarak satıyorlar. illede özel bişey arıyorsan ben çok memnun kaldım tavsiye ederim. şimdi bide spreyini alıcam onuda çok merak ediyorum. biraz pahalı gibi ama gerçekten etkili.

ahşap olanları cıf sıkıp kuru bezle ustunden gecıp sılıyorum, bez olarak hav bırakmayan mıkrofıberlerı tercıh edıyorum hem tozu emıyor hem hav bırakmıyor.. ama illa ıslak sılecegım dersen az mıktarda aspırın at suyun ıcıne(aspırın dedıgım marketlerde satılan temızlık urunu) bezı orada ıslat ve sık sonra sıl mobılyalarını...

X