Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendiniz yapabilirsiniz korona varken tehlikeye atmayin kendinizi hastaneye gidipKendiniz mi yaptınız hastanede mi yarın yapmam gerekiyor eşim yapabilirim dedi doktor da vurabilir dedi ama siz nasıl yaptırdınız
Siz kullandınız mi acabaKendiniz yapabilirsiniz korona varken tehlikeye atmayin kendinizi hastaneye gidip
Hayir canim ama cok yaptimSiz kullandınız mi acaba
işte sağlıkçı olmadığım için korkuyorumHayir canim ama cok yaptim![]()
Receteni ozelden atabilirmisinBu iğneler çok büyük değilmi
Cnm reçete de sadece dozları yazıyor benim sormak istediğim bu iğnelerin ucu çok kalın yanında yedek iğne vermeleri gerek mermiydi küçük uçluReceteni ozelden atabilirmisin
Canim kas içimi yoksa deri altimi yazmis ilaci onun icin istedim kas ici ise igne dogru verilmis ama kendiniz yapamazsiniz derialti ise iğneyi yanlis vermişler insülin enj ucu alabilirsiniz değiştirirsiniz vururkenCnm reçete de sadece dozları yazıyor benim sormak istediğim bu iğnelerin ucu çok kalın yanında yedek iğne vermeleri gerek mermiydi küçük uçlu
Sadece kalçadan yazmış cnm o ne oluyorCanim kas içimi yoksa deri altimi yazmis ilaci onun icin istedim kas ici ise igne dogru verilmis ama kendiniz yapamazsiniz derialti ise iğneyi yanlis vermişler insülin enj ucu alabilirsiniz değiştirirsiniz vururken
Bunlardan hariç çıkarılabilir insülin iğnesi alıyorsun ben kullandım bunla karışımı hazırlıyon o ince uçlada vuruluyorsunBu iğneler çok büyük değilmi
Göbekten mi yaptınızBunlardan hariç çıkarılabilir insülin iğnesi alıyorsun ben kullandım bunla karışımı hazırlıyon o ince uçlada vuruluyorsun
Evet hergün akşam 4-5 arası tüpbebekte akşam iğnesi olarak veriyolarGöbekten mi yaptınız
Bana doktor kalçadan ve sabah verdiEvet hergün akşam 4-5 arası tüpbebekte akşam iğnesi olarak veriyolar
Ya doğrudur herkesin farklı bir takip şekli varBana doktor kalçadan ve sabah verdi
Amin inşallah hayırlısı ileYa doğrudur herkesin farklı bir takip şekli var
Allah daha fazla aratmadan kucağımıza almayı nasip etsede bizde bu sıkıntılardan hayırlısıyla kurtulsak