Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ablam geçen hafta perşembe digitalde tartıldığımda 78 çıkmıştım şimdi 73.5 çıktım :) montiyi bıraktığımda 71.4 kg idim umarum yine kilo vermeye devam ederim :)

ben ekmek yemedim ama sabah minik şefteli yi yoğurt ve tarçınla yedim. dünde sabah yoğurt ceviz tarçın, öğlen ton balık yoğurt, akşam yarım porsiyon tavuk şiş yedim ayranla :)

banum tebrik ederim senide hemen 61 filan demişin kızıyorum ha biraz sevin :))))

vay vay diyarım 4.5 kilo bide diyorsunki sizin kadar vermedim ..
diyerım mormal baskülle dijitaller arasında 2 kilo oluyor (benim tartıldklarım öyle ) demekki 71.5 sun . yanı aski kilona dönmişsin . sana önerim bikaç gün daha devam etmem ..zor biliyorum ama zincirini krıman için bence gerekli şu an bırakınca geri birazı gelecek . sınıra galmışken abla tavsiyesi dinle ve 2 gün daha devam et 5 gün olsun ..
ha geçen günlere ne yadiysen öylede kilo vermsin demekki devam edebilirsin aynına .

pilatese kaçtım .....

Son düzenleme:
evet ablacım zaten önce banyoda ki normal digital olamayan tartıda tartıldım 71.5 çıktım sonra digitale geçtim 73.5 çıktı. ama eskiden digitalde 71.4 tüm :) devam ediyorum ablacım tek porsiyon meyve yedim çünkü 3 gündür tuvalete çıkamadım dün akşam dışarıda bilerek yemek yedim kii lavaboya çıkabileyim ama nafile kayısı çayı filan içiyorum bugün biraz yürüyüş yapıcam mekik filan etkisi olur umarım.

sana iyi plateslerrr

öptmmmmm

diyarr tebrk ederim cnmmmm 6 lara az kaldı hadi bakalım:)

yaaa kafam karıştı dijitaller fazlamı tartıyor yani?

merhaba,
yahu 2 gündür oku oku anlamadım bu diyeti ben.sıcaklardan beynim sulandı sanırım
en iyisi kitabını almak da kim bilir ne zaman dışarı çıkarım.
2 evremi bu diyet.bi el atında bacılar en azından bunu öğreneyim

diyarr tebrk ederim cnmmmm 6 lara az kaldı hadi bakalım:)

yaaa kafam karıştı dijitaller fazlamı tartıyor yani?

evet canım diğer tartıdan 2 kilo kadar fazla tartıyor yani gerçek kilomuz digitalde ki sanırım ama ablam daha iyi bilir.

canım merhabalar

hangi kısmını anlamadım dicem ama son 15 gündür yazılanlar zaten monti değil :) sayemizde karışık bir psikolojik destek sayfası oldu o yüzden şaşırman normal.

bir ay öncesi menülere bakarsan gerçek 1. aşamada ki montiye ulaşabilirsin sanırım...

tesekkur ederım canım okuyayım hemen

kafanızı çevirin gayrı.......

özelliklee açık renk tercih ettim
içimde bişiy yok tişörtten başka
üzeirne iice çektimki bütün fazllaıklar belli olsun diye

banum bu işyerinde ki bilgisayarda fotoğraf görülmüyor eve gider gitmez bakıp yorum yapıcam belkim bende eklerim birşeyler :)

ocd
arkadaşım 2. evremi derken ne dmeke istedin anlamadım ama kitap alana kadar bis sana yardımcı olalım
bu iyetin ama insini dengede tutmak gı düşük beslenerek
yasakları ar ama tam yaska kaçamak kabul etmiyor

beyazun ve beyazzun ile yapıla gıdalar
muz,pirinç,bulgur,patates,havuç karpuz dondurma üzüm yasak

meyveyi yemeklerden 15dk önce 3saat sonra yiyebiliyorusn
sadece sabha kahvaltısın ekmek yiyebiliyorusn tb ekmegi olcaka oda
baklagille et,ekmek ile et yemek yasakk

sen sor bis sana yardımcı oluruz
başta anaşılmasda ço basit yahu

diyarcım
bekliyorum yorumları

aben abla
benim bu plate sişini oturmamm lazım
şöleki hep kaır çalışıyorum ama bugün iç bacaklarımında sarkkık oldugunu fark ettim birde kalça
yukarı kalkması llazım :))
bana bi yardımcı ol( az yardım ediyonda sanki)

ben hangi hareketleir yapmalıyımmm
tv dne takip edemiyorum ama elmdeki karın kalça karışık videoları yapsam etkili olur degilmi?

normalde zaten bunlari yapiyorum yaf ama aksamlari esim gelince evde resmen acik bufe parti yapiyoruz.sabahdan aksama kadar diyet aksamdan geceye kadarda resmen tikis tikis yiyorum. ben kitabi edineyim canim yoksa cok soracagim cok

canim ben 1 sene once E.Salli nin 1.dvd sini almistim.bugun yapmaya basladim.gerci kafama bi kac kumanda ve piyano firlatti oglusum ama inatla yaptim.pilatese baslamak istiyorsan tavsiye ederim.egzersiz bolumundeki karin hareketleri kesin ise yarar.

herkese slmlar.....
fırsatını buldum ve girdim hemen nete...çok özledim sizi kızlar...geçmişi okuyamadım ama fırsatım olunca okumaya çalışacağım....fazla vaktim yok ancak bu kadar kalabileceğim....herkese slmlar.....öptüm siziiii......

banum öncelikle resimlerin harka fıstık nereye gitti simitler .öncesinide koysandından gören abovvv maşallah desin aradaki farka .
inan yanların kaybolmuş göbüşünde .....

basküle gelince evet dijitaller normal kilonu tartıyor normal basküllerde 2 kilo eksik :))

pilatese gelince . ben senin ilk günden bu yana pilatesi ayırmana karşıydım .bazan belirttim ama ses etmedim ..pilates bir bütün banu, bence ayrılmaz tüm vucud için . ha bazı bölgelere daha çok çalışırsın
.. özelikle son ay ebru: tüm vucud kolara ve gögüse çalıştı.. son haftanın videolarını indirip yaparsan bedeninin üstü için ayrıca yaralı olur . son haftanın salı yada çarşamba pilatesini indir tarih olrak tam hatırlamıyorum ama ..
kalça içinse zatetn selülit hareketleri süper o kaldırır kalçanı . yanlız pilatesde bi önemli husussa hareketleri tam kaslanızda hisederek yapın yani o anlarda kasları sıkaya çalışın bakın farkı göreceksiniz.. gelişi güzel selülit hareketini yapmakla kalçayı sıkıp o hareketi yapmak belki 100 katı farklıdır bunu unutmayın ...

Son düzenleme:

zilim seni görmek ne güzellllll... halin hatrın nasıl .???

zilimmmmmmmmmmmmmmmm seni görmek ne güsle nasılsın cnm ?

abencilkkkk biliyourmmm sen hep birlikte yap diyorsun platesi bütn hareketleirni
ben bugün başka videolarda indiirip artık tüm vucut çalışıcam şekerüm:)

bu arada bende başarı öykümü yazıcam artık
rsimleirmide ekliycem linkini atarım burayaaa:)

ebrunun 31 mayıs ve 14 hazirandaki bi hareketi varyua simitlii bayanlar için yapıyorum diyor
obriks mii ne diyor adınada o hareket çok eritti ablam benim simitleirii
diiz izlerken bile ypıyorum yere yatıp akşamlarıı:))

gerçekten incelmişim degilmi?

hoşgeldin OCD.
sanırım emziriyorsun emzirirken hatta halilelikde bile monti yapmanın bi mahsuru yok ..... hatta hatyatın hangi evresinde olursan .. monti aslında saglıklı beslenme . ama yasaklar kesin yasak ... özelikle senin yaptıgın gece yemege saldırmalar ....

aşamaları sormuşsun evet . monti 2 aşamalı . 1 aşama hedef kilona kadar uygulanan 2. si ise kilo koruma dönemi ...
monti kanşekeri yanı GL. endeks ve birazda ayrıştırarak yapılan bir beslenmedir ...kl. yada porsiyon hesebi yok ...
ama ögün satleri ve neyi neyle yiycegin konusu önemli ...
zor gibi görürnen ama kolay yapılan bir beslenmedir ...1 hafta sonunda alışırsın mönülere ...
ama monti hızlı kilo verdirmez .gerçi bu bünyeyee göre degişiyor . bazıları 2 ayda 10 kiloyu verip gidiyor .
bünyesi yavaş olup çok diyet deneyenler ise .biraz yavaş veriyor . ama en azından saglıklı veriyor . montinın kilo vermeden çok bir çok hastalıfgada iyi geldigini burda gözlerizle gördük çogumuz ..
ama kısıtlayıcı bi diyet yapıyorsan şu an (dukan gibi ) bir süre kilo vermessin hatta biraz alırsın . fakat sonra kilo vermen tekrar başlar ...
yapmak istersen kitabın olmadanda yardımcı olurz ...

Son düzenleme:
ay soruyo bide ... banum o pekttaki resmini koy bekem bu resimlerle yan yana . görmemek içim kör olmak lazım ...

çokk dan hak ettin başarı hikayeni kayıtlara geçirmeyi banum ....:13:

Ay cok merak ettim şimdi.demek simitleri indiriyor he bakıyorummmm

evet emziriyorum hemde deliler gibi günde 10 defa falan ve mecalim kalmıyor resmen.
dün akşam kesinlikle eşime uymadım.bol bol su ve yeşil çay içtim.
dünkü menüm şöyleydi umarım doğru yapmışımdır.
sabah : yumurta, 1 dilim tam tahıllı ekmek, domates,peynir, tatlandırıcılı çay
öğle : kıymalı yumurta (içinde soğan,sarımsak ve maydonoz vardı), yoğurt
akşam : yoğurtlu tavuk salatası

doğrumu yapmışım?
gı yüksek olsa anlardım kesin.çünkü o tür beslendiğimde resmen uyku bastırır beni.

birde dünkü pilatesden sonra bugün karın kaslarımın ağrı yapması çok mutlu etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…