OCD. tekrar hoşgeldin demek başladın canım ..hayırlı olsun ....Ay cok merak ettim şimdi.demek simitleri indiriyor he bakıyorummmm
evet emziriyorum hemde deliler gibigünde 10 defa falan ve mecalim kalmıyor resmen.
dün akşam kesinlikle eşime uymadım.bol bol su ve yeşil çay içtim.
dünkü menüm şöyleydi umarım doğru yapmışımdır.
sabah : yumurta, 1 dilim tam tahıllı ekmek, domates,peynir, tatlandırıcılı çay
öğle : kıymalı yumurta (içinde soğan,sarımsak ve maydonoz vardı), yoğurt
akşam : yoğurtlu tavuk salatası
doğrumu yapmışım?
gı yüksek olsa anlardım kesin.çünkü o tür beslendiğimde resmen uyku bastırır beni.
birde dünkü pilatesden sonra bugün karın kaslarımın ağrı yapması çok mutlu etti beni
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/455029-pko-inadina-28-kilo-verdimmm.html
başarı hikayemmmmmmmmmmmmmmmmm
OCD. tekrar hoşgeldin demek başladın canım ..hayırlı olsun ....
canı mönünde düzeltmeler yapmamız lazım ....
kahvaltıyla başlayalım medem bebişde senle yiyor .
öncelikle tahıllı ekmek deyil tam bugday ekemgi bulmalısın . nerde yaşadıgını bilmiyorum ama artık çok yerde var .... ekmegin içindekilere dikkat et... ama bulamıyorum diyorsan tam çavdarda işini görür. yedigin ekmegin içinde beyaz un mısır unu vs olmasın ....
birde 1 dl çok az 2.3. dl yiyebilirsin birde emziriyorsan . yanlız sanırım kısıtlayıcı diyet deneyinim oldu yavaşça geçeçeksen bikaç gün 1 dl ekmekle idare et sonraki günler artırırsın ...
ekmekle birlikde yagsız peynir yiyebilirsin bimlarda var % 2.5 yaglı layt peynir . ekmekle yumurta yemiyoruz canım yumurtada bol doymuş yag var ekemkle karıştırmıyoruz . ama ekmeksiz ögünlerinde yumurtayı yiyebilirsin .... öylen ve akşamınada salata eklemlisin... montide her ögünde salata ve yogurt olmalı ..
sanırım hala dukanın etkisindesin ..:).
ayrıca möünde meyve yok .. montide günde 2.3. porsiyon meyve yiyebilirsin ama yasak olmayan meyveleri . yanlzı ögümlerle karışmayacak meyvler arlarda açken yenecek ....
yasaklar ilk sayfada var canım ordan bakabilirsin ...
montide şeker ihtiyacı dogal yolardan meyveden alınıyor ....
gl endeksine dikkat ettigine göre hipogilisemi var sendede .?
pilatesede devam et canım ben aralıklı olsada 3 senedir yapıyorum inan duruşu bile degişiyor insanın .....
simitlerin nasıl yok oldugunu görmek istersen masumun koyacagı önceki haline bakmalısın .inan gözlerin yerinden fırlar degişime .( maşşalah diyim banuma . similler çıkmıyor ..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/455029-pko-inadina-28-kilo-verdimmm.html
başarı hikayemmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar:)))
ocd tşk ederim :)
diyar evet cnm plates mucizeymiş bird edzüenli ve hareketleri dogru yapamadıgım halde böyle oldu
bundna sonra hergün yapıcma platesii engelim kalmadı:=)
aben abla
ben bugün biraz artı çıktım ya 900 gt kadar
Gunaydin :)
Merakli ben, engel neydi ki ? benim gibi bebisin var galiba
cnm annem buradaydıı ve haftanın 2 günü ona gidiyordum kesin
birde hafta sonu aksıyorduu derken ettimi sada haftanın 3 günü filangiidyordu yani
annem yazlıga gitti yaklaşık 3 ay yok vee eşim ramazana kadar çok yogun hafta sonları dahil çalışıyorr:)))
bu saayedeee tekkk iş kalıyor bana platesi düzgün yapmak:))
çocukta var tabi 3 yaşına girecekk benim prenslerim
onları saymıyorum engelden uyuduklarında yapıyorum platesimii:)
bende anladım haftasonları yapılmıyor malesef.basımda 2 erkek olunca istekleri nazları hiç bitmeyince kendime zaman kalmıyor.
benimki uyudugunda iş peşinde koşturuyorum.yemekdi bulasık camasır 1 saat hemen bitiyor.tek care oglusumla yapmak.zamanla alısır dıye dusunuyorum.
oglun küçükse yaparsın
ama biraz daha büyüynce emin olki zor olacaktırr
bende yemekleirmi akşmadan yapıyorum temziligide oglanlar ayakta iken
uyuyuncada dogru plates:)))
ama bugünde kaldı ya elektirikler keisldi onla ruyurken akşama yapabilirsme yapıcamm
16.ayında ama tam bi kuduruk oldu çıktı.onunla ilgilenmezsem çok sinirleniyor.birde gözümü üstünden ayıramıyorumki 10 sn de merdivenleri tırmanıyor
ama senin bu sistemini deneyeceğim.güzel fikir verdin.teşekkür ederim.
ooooo bende daha çok fikir var cnm
egerki bir şeyleir yapmak istiyorsannnn mutlaka fırsat yaratacaksın
bak ben sabahları 6 da yürümeye giidyorum
geliyorum eve balkon yıkıyoum
sonra çamaşırım varsa makinya onları atıyorum
sonra kahvaltı hazırlıyorum
o arada yemek yapıyorum yoksa
eşim giiyor minişleirmd ekahvaltı ediyor
( buarada saat 9 oluyor)
gü bitmiyorrr uzuyor ve iş ypacka yemek yapacka bir sürü zman oluyor
bende senin gibilerken
bisikler süüryordu evde ip atlıyor leisle bile yapıyordum ama şimdi mümkünmü:))
aben ablaa
gesmelerdeisn sanırım:)
sabahki 900 gr çok cnımı sıktı yaa umaırm demdir kilo dgeilidr
bozmadımda diyeti
1 yk dondurma dışında:))
banum sen yine iyi kurtarmışsın az dondurmayla banum ....aben ablaa
gesmelerdeisn sanırım:)
sabahki 900 gr çok cnımı sıktı yaa umaırm demdir kilo dgeilidr
bozmadımda diyeti
1 yk dondurma dışında:))
iyi akşamlar kıslar......
görümcemler gelecek temizlige daldım pazar, pazar..
o gidincede mutfak telaşı başlayacak benim .mutfagın monte oması 1 gün ama tezgasın gelmesi vs ayrıca evdekinin sökülmesi. bikaç gün alıyormuş .. anlıycanız ben yine otamatige baglıycam kendimi...
aslında badana ve duvar kagıdı işide var ama .sonraya bırakabilirim .
banum sen yine iyi kurtarmışsın az dondurmayala banum ....
merak etme artışın normal ama daha fazla olursa .dikkat ...
2 gündür pek evde durmadım ... dün ekmekde yadim azda olsa meyvede dondurmada . banum .. ama bugün tekrar proya geçtim baskül banda sinyal verdi .sabah 61 2 gördüm . 1 kilodan fazla banda koydu . yanlız mezro aynı bu sevindirdi beni .. bırakdıgımızda zaten artış normak sebzetyle su gerri geliyor .. başdada dedigim gibi. verirken hızlı giderse alırkende hızlı gelir . bunu unutma . bekliyordum zaten birazının geri gelecegini..
sabah girmeye çalışırım .. banum hikayeni okumaya fırsatımda omadı henüz .çogunu bilsemde .:)).ilk fırsatta okuycam .
yahu benim kuduruksabah 06:00 ile 07:00 arası kalkıyor.ben kesin tembelim kesinnnnnnnnn
dondurma yasak mı ? light dondurma yesene canın çok çektiğinde.gerçi tadı normal dondurma gibim olmeyyo
iyi akşamlar kıslar......
görümcemler gelecek temizlige daldım pazar, pazar..
o gidincede mutfak telaşı başlayacak benim .mutfagın monte oması 1 gün ama tezgasın gelmesi vs ayrıca evdekinin sökülmesi. bikaç gün alıyormuş .. anlıycanız ben yine otamatige baglıycam kendimi...
aslında badana ve duvar kagıdı işide var ama .sonraya bırakabilirim .
banum sen yine iyi kurtarmışsın az dondurmayla banum ....
merak etme artışın normal ama daha fazla olursa .dikkat ...
2 gündür pek evde durmadım ... dün ekmekde yadim azda olsa meyvede dondurmada . banum .. ama bugün tekrar proya geçtim baskül banda sinyal verdi .sabah 61 2 gördüm . 1 kilodan fazla banda koydu . yanlız mezro aynı bu sevindirdi beni .. bırakdıgımızda zaten artış normal sebzeyle su geri geliyor .. başdada dedigim gibi. verirken hızlı giderse alırkende hızlı gelir . bunu unutma . bekliyordum zaten birazının geri gelecegini..
sabah girmeye çalışırım .. banum hikayeni okumaya fırsatımda omadı henüz .çogunu bilsemde .:)).ilk fırsatta okuycam .
yok cntembellik degildeee işte insan zorda kalınc aüretiyorrr çözümleriiii
ama bak benim çocuklaırm çok uykusuzdu sabah kadar 10 kez kalkıyorsma az kalkıyordum
yined eo yorgunlukla sbah 6 da kalkıp arka odamdaa bisiket sürüp spor yapıyodum altelerlee
gece 3lerd etemzilik yapardım birdeee allahım ne zor günlerdi yaaaa bugünüme binlerce kez şükür olsun:)
yok canim mutfak tezgahi dedigin nedir ki hemen yapiliyor.gelmesi iste problem.gerisi hemen yapiliyor.kendimden biliyorum.gerci benim kocam yapiyor boyle seyleri ondanda olabilir.ahkam kesmeyeyim degil mi. bu pro nedir ? protein mi aliyorsunuz sadece.ben daha kitabi alamadimda yarin bakacagim bizim buradaki kitapcilara.
evet kesin tembelim ayol.benim oglus 3.5 aylikdi kesintisiz uyuyordu.fakat ben asiri derece pimpirikli oldugum icin kalkip kalkip kontrol ediyordum yaninda yattigim halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?