Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sorma malesef asiri evhamliyim oglum konusunda ama ona belli etmemeye calisiyorum.
ismim Oznur canim. e siz neden monti yapmiyorsunuz? ne yapiyorsunu peki?
bi ornek monu yazabilir misin ?

günaydın
öznurcum san aörnek menü gelince vereyim şimdi çıkmamm lazım

kilomu bildirmeye geldim
aben abla düne göre 500 gr eksik
vumaya göre 400 gr artıyım
yani bu duruma göre 62.9 um

bugün yine başlaıdm sırf proya
ama 4 gün zor dayanıcma şimdiiden tikisnti geldiii
yumurtadan ,tavuktankırmızı eti ben yemiyorum
ancak döne rolursaaa
onudaaa dışarı çıkamam almak için (((

köfte kalıyor geriyee sıcaktaaaa
byılcazzz artık 4 gün amaaa
sonuçlarına degecek gibi bakalım belki 61. i görebilirim bu haftaa

ama abla bis böle kilo almayı nasıl engelliycez
hemen artıya geçiyouzzz yaww(((

şimdi çıkıyorum dışaır çıkıcaz bebelerleee
top tüfek hazır beni bekliyorlar:))

ayni saatte cikmisiz :)) kk da tanisip surekli gorusmeye basladigim arkadasimla bulusup bebeleri eglendirdik

iyi akşamlar kıslar .....
yarın görümcemler geliyor hazırlık yaptım biraz....

banum proyu bırakınca birzının geri gelmesi normal .bu herzaman olcak bunu bil ..
hadi bakalım 61 leri gör inşallah ...

ocdı sade mutfak tezgahı deyil tüm mutfak degişiyor . önce eski mutfak sökülecek . sonra mutfak monte olurp tezgaz ölçüsü öyle alınıyormuş .bi akçgün sonrada tezgah geliyor ...

canım kitab ; ERGENLİKDEN MENEPOZA (KADINA ÖZEL MONTİGNACI )alacaksın . yedikçe yazıfla piyasada yok .
aslında burda oldugum müdetteçe kitabada ihtiyocın yok 1 hafta yaparsın ögrenirsin ...

sorma malesef asiri evhamliyim oglum konusunda ama ona belli etmemeye calisiyorum.
ismim Oznur canim. e siz neden monti yapmiyorsunuz? ne yapiyorsunu peki?
bi ornek monu yazabilir misin ?
örenek mönü yazayım canım ...
aslında blindik mönüler ...

kahvaltı öncesi meyve yiyebilirsin .
15. 20 dk sonra kahvaltı (meyve yemege karışmıycak .)

sabah ekmekli kahvaltı .ölçü yok kendin normal dayana kadar ...
yanında yagsız peynir . salatalık dom. yeşilik . zeytin ..
domates bib. sosları kulana bilirsin (içinde un şeker olmayan .)
z.ezmasi sürebilirsin ekmegine . yada şekersiz meyve marmeladları vs. bunlar sana kalmış ..

ekmeksiz kahvaltı ise . yumurta. peynir .. salatalık vs .. şeklinde

öyleyin. et türü.. ne yersen et ,tavuk, balık ..(kızarma hariç )
salata .. yogurt...sebze ...bunları beraber yiyebilirsin ...
yine porsiyonlar sana kalmış . karnını doyur ama hemen açıkmamak için
ekmek yok ...

ikindi acıkırsan 1.2. porsiyon meyve .(yasaklar dışında )
yada süt ürünü( yagsız )...

akşamda öylenle aynı ne yemek istersen ....
ek olrak sadece sebzede yiyebilirsin akaşma salata ve süt ürünüyle ..
haftada .2.3 gün . baklagil hakkın var . merçimak çorbası.. kuru fasulye vs gibi. .

gece gerekmedikçe ar ayapma .açıkırsanda meyve yiyebilirsin ...
gün boyu 2.3. porsiyon meyve hakkın var...

ögün arları 3.4 saat mutlaka olmalı . yedigini sndirmeden yemek yok ...
meyveler ögünlere karışmıycak ...

etle baklagil karışmıycak tabiki ekmekde.

umarım açıklayıcı olmuştur ....

canım ben, masum ,diyar şu an monti yapmıyoruz.. ben hedfime geçen sene ulaştım..ee topik açılalı 2 seneden fazla oluyor....yeni bikaç kilo aldım onları vermek için . hızlı yol deniyorum çümki zamanım yok tatl yakın . banumunda öyle ... ve çok uzun soluklu monti yapıldıgında özelikle aylarca ve tekrar tekrar bozlulup başlandıgında ilk etki olmyor artık . aslında sadecemonti deyil tüm diyetlerde bu böyle . 3 senedir diyet içindeyim .nerdeyse 20 kilo verdim .artık bünye gerdini aldı. çok zor gidiyor ..
o yüzden banumla bikaç günlügüne karbonhidratı kestik. hızlı verelim diye . son sayflarda konuştugumuz bu öncesi montiyle alakalı ..
montiyi yapan çoktu çok lilo veren oldu çaogu hedefine ulaştı çoguda yarı yolda bırakdı. şimdi yapanda var ama yaz rehaveti pek girmiyorlar ..
sana verdigim sayflarda bikaç ay öncesinin kio veriş listeleri var ilk sayfadaki gibi( 1997.sayfa.2181.sayfa. 2208.sayfa vs vs ..). ordan bakarak montinin kilo vermede etkisini görebilirsin ..
şunuda belirteyim monti uzun solukludur . öyle şok diyetler gibi sonuç bekleme . ama giden yagdandır . pankreası düzene sokar ..

Son düzenleme:
mucuks meyvem ..

ocd'ım enson listelerden ....
gördügüm üzere herkesin kilo verişi farklı . tabı bunda kaçamakların ve metonun önemi büyük ...

Son düzenleme:
Aebenciğim benim derdim artık sağlıklı kilo vermek zaten.Bir yandanda spor yapıyorum.Sanırım Montignac bana göre bir diyet.Tabi meyve yemek hariç :)
Bu kitap neden piyasada yok acaba :26:

aben abla umarım gelirsinnn şimfi
kilom degişmiyor vedee artık yumurta yiyemiyorum
3 gün kfleks yesem 2 kase olurmu acaba hızlı kilo aldırırmı bana
et tvuk görmek istemiyorum

ablam bu proyu bırakınca daha çok alıyormuşum dediklerin bir bir çıkıyor :))) ben artıkın spora ağırlık vermeye karar verdim diyorum hava sıcak uyuyorum yemek azaltıyım diyorum dondurma yiyorum :) ablam kendimi böyle seveyim diyorum bacaklarım kalın izin vermiyor :) bi icazet alayım senden estetik yaptırayım bacaklarımı lipoyla alsınlar ne dersin?

diyar kilomu aldın
sen pro yapmamıştın sanırım ben bmi öle hatırlıyorum
evet malesef bir kısmı geri geliyor bende artıdayım.

sabah tartıldımhem kilom düşmüyor hemde
tiksindim et tavuk yumurtadann
evam etsem kesn kaçamaklı yapacakım
bendee haftaya bir kaç gün yapmaya karar verdim

ama şimdi ne yapcam bilmiyorum haftanın ortadsında kaldım ortadaa
kfleskk yiyim dedimm ama oda hemencik yapar kilo
hem şker hem karbon var:))))

kızlar bende bu dıyetı yapmak istıyorum insilün direnci ve pco var tam benlık bı dıyete benzıyo. okuyorum ilk sayfadan ıntıbaren ama anlayamadıgım yerler var mesela ekmekle yumurta yenmeyecek demişsinız ama çok okudum ekmekle yumurta yıyenı nasıl olacak

kızlar ankarada bugun bı kaç yere sordum kitabı bulamadım malesef

kujum ii geceler cnm ilk sayfalar biraz kafa karıştırıc olabilir yanlış bilgiler var cnm
sen yeme yumurta ile ekmek
baklagiil ile ekmek ve et

sende mi ankaradasın

zafr çarşısından almıştı aben ablaa kitabı
birde d=r de bulabilirsin
bende ankaradayım bu arada

mesela k.fasulye nohutla falanda mı ekmek yıyemıyorum? evet ankaradayım bende dost kitap evıne gittim bugun senle konuştuktan sonra bı kaç yerede sordum oradan hariç ama bulamadım.

mesela k.fasulye nohutla falanda mı ekmek yıyemıyorum? evet ankaradayım bende dost kitap evıne gittim bugun senle konuştuktan sonra bı kaç yerede sordum oradan hariç ama bulamadım.

hayır cnm bakliyat ile ekmek yasak 1
3. si monti diyetinde ekmegi birtek sabah kahvaltısında yiyoruzz 3 dlm e kadar
öglen ve akşam yok
tam bugday ekmgii olmasına özen gösterr

tamam canım çok teşekkür ederim. yarından intibaren başlıyorum.

kızlar ankarada bugun bı kaç yere sordum kitabı bulamadım malesef

dun bende kardesime arattim tum kitapcilari bilir fakat yok kitap korsancilara bile sordurdum (normalde korsana karsiyim).

d n r da da yok canim.

dun aksam 18:00 den sonra sadece su ve yesil cay ictim ve sabah kalktigimda 66.5 kg olmustum :)))
artik aksamlari birsey yemeyi dusunmuyorum.ayrica aksamlari surekli birseyler yemenin bana vakit kaybettirdiginin farkina vardim.
dun aksam guzel bir cilt bakimi yaptikdan sonra kitabimi okudum saat 23:30 dada uyudum

evet kızlar sabhakı kahvaltım

yarım domates
1salatalık
1bardak ıhlamur
1dilim tam bugday ekmegı

şimdide spordan geldım 1 saat sonrada kıraz yemeyı pilanlıyorum. benı takıp edin lütfen yanlışlarımı söyleyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…