herkese merhabalar...herkes inşallah iyidir...
ölen tüm şehitler yakınımız
Allah ailelerine sabır versin...mesleğimden dolayı daha yakın yaşıyoruz bu tür durumları,şu an zaten eşimin şark görevi nedeni ile terör bölgesinde bulunuyoruz.mesleğim psikologum
eh malum bu tür haberler bizler eşliğinde veriliyor,dolayısı ile tamamen tanık oluyorsunuz
neyse gelelim menülere
dün iftarda kıymalı türlü,kabak patlican yeşil fasulye domates,1 tabak yedim yoğurt su...1 adet zeytin
arada 4 saat sonra şeftali...iftar sagur arası 4 litre ye yakın su içen birisiyim
suyu çoook seviyorum
sahur da yine bir tabak türlü,salatalık yoğurt
bu gün iftar
maalesef sadece 1 kase salatalık doğranmış yoğurt 1 çatal et
wala yiiyemiyorum, sıcaklardan sanırım:96: o yüzden yoğurt yedim ama protein olsun diye ceviz yedim
ara da yeşil çay içtim ve taze böğürtlen katılmış yoğurt yedim
sahurda ise yumurta ve söğüş domates salatalık yemeyi düşünüyorum

yanlışım varsa yine düzeltmelerinizi bekliyorum
yanlız kızlar ben başladığımdan beri oruç ve uyku düzenim bozulmuş olmasına rağmen şu an tam 4 kg gitmiş
hemde bu defa aç karınla tartıldım...dediğim gibi hareketli birisiyim,yani oturamıyorum

galiba güzel bişey oturamamak
ya dolancam yada yatıcam
ama oturmicaaaaaaam

bu kg vermem yanıltmasın, ben normal hayatımda şeker kullanmam,ekmek sadece hafta da 1 yada 2 defa kahvaltıda tüketen biriydim, o yüzden kararlı diyet yapınca çok cabuk atıyorum kg'yı , çikolataya falan sarınca aldığım gibi

sevgiyle kalın

ölen tüm şehitler yakınımız
neyse gelelim menülere
dün iftarda kıymalı türlü,kabak patlican yeşil fasulye domates,1 tabak yedim yoğurt su...1 adet zeytin
arada 4 saat sonra şeftali...iftar sagur arası 4 litre ye yakın su içen birisiyim
sahur da yine bir tabak türlü,salatalık yoğurt
bu gün iftar
maalesef sadece 1 kase salatalık doğranmış yoğurt 1 çatal et
ara da yeşil çay içtim ve taze böğürtlen katılmış yoğurt yedim
sahurda ise yumurta ve söğüş domates salatalık yemeyi düşünüyorum
yanlışım varsa yine düzeltmelerinizi bekliyorum
yanlız kızlar ben başladığımdan beri oruç ve uyku düzenim bozulmuş olmasına rağmen şu an tam 4 kg gitmiş
hemde bu defa aç karınla tartıldım...dediğim gibi hareketli birisiyim,yani oturamıyorum
bu kg vermem yanıltmasın, ben normal hayatımda şeker kullanmam,ekmek sadece hafta da 1 yada 2 defa kahvaltıda tüketen biriydim, o yüzden kararlı diyet yapınca çok cabuk atıyorum kg'yı , çikolataya falan sarınca aldığım gibi
sevgiyle kalın