herkeze merhabalar...en son tartılmamda 5.5kg verdiğimi gördüm

ramaznda daha düzenli yemek yiyordum sanki

ee malum bayram tatil,bazı günler çook geç kalkıldı akşam üstüne denk gelen kahvaltılar oldu

mütemadiyen hafif yemek yedim, akşamları da meyve salatalrı ile geçti sanırım 2 defa meyveli dondurma yedim:26: fakat çok yoğun ve hareketli bir hafta oldu...neyse itirafa devam

sonra 2 yada 3 tane çikolata yedim, 3 tane de tofi gibi meyvalı şeker ama buna rağmen kilo vermem devam etti özellikle tartıldım her gün ,gün gün 200, 300gr kilo terk ediyor beni

yanlız acaip ter atıyorum , zaten gören önce bir şok geçiriyor...kızlar gerçekten ani bir şekilde kilo almıştım haziran temmuz gibi ve ani bir şekilde atıyorum

yanlız 3-4 lt arası su tüketimi ve yoğun tempom var ,başladığım gün ile bu sabah ki kilom arsında 5kg700gr oldu

bu hafta birde steper yaptım belki o da neden olmuştur ama 10dakka yaptım sadece
liptonun acai çayını içiyorum bide,ay wala ne yaptıysam yazıyorum ki belki faydası olur,birde meyve olarak kivi böğürtlen ve şeftali tüketiyorum,1avuç ceviz yiyorum, yoğurt çok tükettim,2 akşam barbunya yemiştim,kahvaltı da genelde taze meyve ve nestfit yiyordum...

mmmm başka ne yaptım ben,:78: et fazla tüketmedim,akşamları da meyve yedim yemek saatini geçirdiğim zaman yoğurt ve meyve yiyordum,hee ekmek yerine tam buğdaylı galete yedim,o da akşam 4 gibi yarım olarak.çoooooook domtes salatalık yedim üzerine zeytinyağı yerine yağsız tuzsu lor peyniri ekledim yani 10 gün boyunca öğün zamanlamam tamamen kötü idi o yüzden sanırım daha çok taze meyva salata lor peyniri domates yemişim,birde 2 3masum kaçamak,
beden olarak 42 beden idim şu anda 40 beden rahat 38 beden pantolonum da kapanıyor ama acaiiiiip sıkıyor zaten yatarak ancak kapatıyorum

yüzüm çoook küçüldü iyice elmacık kemiklerim çıktı amaaa neyse yaaa

şu anda da sabahın beşinde yeşil çay içiyorum ....herkese iyi haftalar diliyorum...haydi kızlar topiğe geri dönün