• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam iyi akşamlarrr
aben ablam nasılsınn:16::16::16::16: fıstıklar dersaneye başlamış
allah ziihin açıklıgı versin aplam..

zilim
ben iyiym cnm annem geldi anneme gitmiştim bugün
öle dolandık biraz dışardaa
bende kayraya bal polen verdim iki gündür iyi
gerçi iştahlı benimkilerde hastalıkkk ortam dgeişikligi filan mahvettii:35::35::35:
iki gündür iyi allahtan ama zayıf bir çocuk kayra bend ebiraz kilo alsın istiyorum:31::31::31::31::31:

montig abla nasılsınn:34::34::34:

benim alt komşum aben abla tanırsın sen sibel de diyet yapıyor
kendi evde ekmek yapıyor şöle makinası filan yokta
mayasız su ve tuzla yunurum birazda süt atıp poça şeklinde yapıyor 1 tane yiyor günde
sizce nasıl bende yapmak istiyorum da ?

banum mayasız pogaça nasıl oluyor kıs. ekmek yediginiz kadar yerseniz ama hergün deyil ,,bişi olmaz...

banum tatilden hiç bahsetmewdin yav nasıl geçti ? foto moto yokmu :9:
dün yazdım baya ama çıkmadı mesajlarım. resim yorumlarınız için hepinize teşekür ederim .:16:

slm montinin güzel hatunları....
herkese güzel haftasonları efem.....

ocd cnm oğlun iştahsız sanırım cnm?bu topikteki herkese benim bu konudaki sıkıntımı bilir,sık sık dert yanıp çare aramışımdır.ne yaptıysam yediremezdim.her öğün ya oğlum ya ben ağlardık..öğün saati yaklaştıkça sıtma tutardı beni.çeşit çeşit hazırlardım birini yemezdi...oturup ağlıyordum terasa kaçıp.2 yaşını yeni bitirdi oğlum ve ben sinir krizi derecesine geldim en son geçen ayın 20'siydi doktora gittik.2 ayda 2 kg kaybetti yazın sıcaklarda hepten iştahı kesildi.eşim dr' kansızlık yada demir eksikliğide iştahsızlık yapar öyle ise çaresine bakarız dedi ve arkadaşı(çocuk dr'umuz) götürdük.her şey çok normal çıktı şükürki...
yaz sıcak diye yemiyordur yeni bir şurup çıktı ben kendi 6 yaşındaki oğluma aldım kullandırdık dedi.ilk defa bir şuruptan bu kadar randıman aldık dedi.bende hemen hepsini denemiş fakat bir sonuç alamamıştım son bir yılda..fer&B complex diye bi şurup.tmamen bitkisel içerikli.bir hafta sonra etkisini gösterdi.şu an kandırarakta olsa iyi yiyiyor.zayıf değildi zaten oğlum ama her öğün savaş halinde ve sinir harpleri yaşayarak yedirmeken bezdim.dr'un oğluda şimdi babannesinin arkasından yemek diye geziyormuş..
kaç gündür aklımda sırf benimle aynı sıkıntıyı yaşayan annelere çare olsun diye başlık açıp paylaşmayı düşüyordum.fırsat bulamadım.çok zor yemeyen çocukla uğraşmak.

doktorlar vitamin olayına pek sıcak bakmıyorlar ama yediremiyorsan yapacak bir şey yok.istersen doktorunuza bir kez danış kulan cnm...

banum sen neler yapıyorsun şekeriiim?
aebenim sen her şeyinaltından kalkarsın aplammmmm...allah kolaylık versin....
meyvişten haber alan yokmu yahu?girmiyor herhalde artık?
mayvayi yazmıştım zilim ama gözüne çarpmamış mesajım . biraz zor günler geçiriyor meyvem umarım biraz düzelmiştir ..:26:

kıslar mine'yi gören yokmu bikaç gündür yokm oratalarda.. zayıflayıp buharmı oldu bukıss..:9:

ablam tatill eh işte geçti
çünkü bebelerle gerçekten çok zor oldu
ne bi ymk yiyebildik rahatça nede denize girebildikk:14::14::14::14::14:
ama çocukla ancak bu kadar dedik yapacak bişiy yok
ele alıncak bi fotoda yoktu ablam vallahi eklemedim o yüzden

afiyet olsun ocdim . mönün güzel olmuş fakat öyleni atlamamn olmamış ...

misafirlerim geldi bügün .güzel bir gündü özlemişim eski komşularımı .....

hayırlı akşamlar efem .

off yani sorma aebenciğim.öğün atladığımda elim ayağım birbirine giriyor titremekden.mecburen atladım malesef.
normalde 13:30 da yerim yemeğimi.

kıslar mine'yi gören yokmu bikaç gündür yokm oratalarda.. zayıflayıp buharmı oldu bukıss..:9:

o hızlla zayıflayıp hedefine ulaşıp bizi terk mi etti acep :52:

öğle
nohut,salata,yoğurt

akşam
kırmızı et,cacık,salata

geç vakit çekirdek yedim.bırazdan yeşil çay içeceğim.

ne olduysa 2 gündür bi azimle diyetimi yapıyorum.amaan nazar değmesin :nazar:
yarın sabah kepek ekmeğinde tost yiyebilirim değil mi ?

:44::44::44:
banum mayasız pogaça nasıl oluyor kıs. ekmek yediginiz kadar yerseniz ama hergün deyil ,,bişi olmaz...

banum tatilden hiç bahsetmewdin yav nasıl geçti ? foto moto yokmu :9:
dün yazdım baya ama çıkmadı mesajlarım. resim yorumlarınız için hepinize teşekür ederim .:16:

:44::44::44: abla yani sadece su,tuz ve un koyuyor sanırım tb tabi
sonra yuvarlak yuvarlak yapıpp atıyor dolaba hergün 1 tane yiyor
ekmekk gbi yani

ne olduysa 2 gündür bi azimle diyetimi yapıyorum.amaan nazar değmesin :nazar:
yarın sabah kepek ekmeğinde tost yiyebilirim değil mi ?
bence yiyebiliriisn ama montide tb ekmegi yiyoruz cnmm hatta ben monti yapmadııgm halde tb yiyorum

Banum ip aldın mı ?
Bak bana sözün var unutma

ay cnm unuttum be oonu dün yaa akşam eşim gelirken söleyimde alsın
normal iplerden alıyoruz dimi kırtasiyede vardır.

Ayrıca 20 cm pilates topu siparişi verdim.Ayın 20 sinde başlıyor muyuz kızlar ?

özgeee cnm ben aldım 20cm top ve bakkal topundna farkı yok cnm
keşke almasaydınn 1 liraya bakkaldan alsaydın yavrum

bence yiyebiliriisn ama montide tb ekmegi yiyoruz cnmm hatta ben monti yapmadııgm halde tb yiyorum

ay cnm unuttum be oonu dün yaa akşam eşim gelirken söleyimde alsın
normal iplerden alıyoruz dimi kırtasiyede vardır.

Normal atlama ipi canım.Heryerde bulunuyor.

özgeee cnm ben aldım 20cm top ve bakkal topundna farkı yok cnm
keşke almasaydınn 1 liraya bakkaldan alsaydın yavrum

siparişi hemen iptal edip bakkal topu alıyorum :))) sağol canım benim

ablam küçük kızım ablasıyla gidiyor o 17 yaşında onuda ancak geçen sene yollaya bildim .kızılaya .farklı desananelere gidiyorlar ama saatlerini denk getirdim şükür...bende tedirginim ama başka şansım yokdu bu çevrede dersane diye gönderecegim pek begendigim bi yer yok .dersane dolmuşdan inince hemen yanı başında.servis seçenegi yok malasef.. seneye sbs var .çok zeki bi çocuk ama biraz itelemeye ihtiyacı var .:37::26:

Selam aebencim. Ben küçük kızın tek başına gidecek diye algılayıp tedirgin olmuştum. Ablası ile gidip dönecekse sorun yok tabiki. Dersanede bulundugu zamanları, devam çizelgesine takip ederek öğrenirsin zaten. Ama bir konuya dikkatini çekmek istiyorum bu arada. Ben İstanbulda, emekli olduktan sonra büyük bir dersanede halkla ilişkler müdürü olarak görev yaptım. Orda yaşadığım şaşkınlıkları anlatamam. Çocuğum olmadığı için mühiş bir deneyim olmuştu benim için. Kızının arkadaş çevresini mutlaka takip et lütfen ve rehber öğretmeni ile irtibatı kesme derim.
Dersaneler ders takviyesi için iyi yerler olakla birlikte, aynı zamanda gençlerin okul dışı yaşıtları ile sosyalleşmelerin ilk adresi. Bu yüzden öğreticileri, rehber öğretmeni ve arkadaş çevresi düzenli olarak izlenmeli diye düşünüyorum.
Bu gün bir resim koymayı deneyecegim, bakalım başarabilecekmiyim. Sevgiler aebencim
Not: Resim ekleyemiyorum ama profilimde bir resmim var artık:) istersen bakabilirsin...

selam iyi akşamlarrr
montig abla nasılsınn:34::34::34:

Canım masummcum iyiyim güzelim sen nasılsın..

Son düzenleme:
Selam aebencim. Ben küçük kızın tek başına gidecek diye algılayıp tedirgin olmuştum. Ablası ile gidip dönecekse sorun yok tabiki. Dersanede bulundugu zamanları, devam çizelgesine takip ederek öğrenirsin zaten. Ama bir konuya dikkatini çekmek istiyorum bu arada. Ben İstanbulda, emekli olduktan sonra büyük bir dersanede halkla ilişkler müdürü olarak görev yaptım. Orda yaşadığım şaşkınlıkları anlatamam. Çocuğum olmadığı için mühiş bir deneyim olmuştu benim için. Kızının arkadaş çevresini mutlaka takip et lütfen ve rehber öğretmeni ile irtibatı kesme derim.
Dersaneler ders takviyesi için iyi yerler olakla birlikte, aynı zamanda gençlerin okul dışı yaşıtları ile sosyalleşmelerin ilk adresi. Bu yüzden öğreticileri, rehber öğretmeni ve arkadaş çevresi düzenli olarak izlenmeli diye düşünüyorum.
Bu gün bir resim koymayı deneyecegim, bakalım başarabilecekmiyim. Sevgiler aebencim

Canım masummcum iyiyim güzelim sen nasılsın..

iyiyim bendee abla
resim eklemek için hızlıresim.com u tavsiye ederm çabucak ekleniyor

iyiyim bendee abla
resim eklemek için hızlıresim.com u tavsiye ederm çabucak ekleniyor

Canımmm burdasın demek, ekleyemedim anlatsana bir bana nasıl ekliyon canımcım

hızlıresim com diye bir site var ama bizim site ile alakasını anlayamadım? burası başka yere ekliyo sanırım...

Son düzenleme:
hızlıresim.com a gir
dosya seç diyorya pc den resmi seç boyutunuda
mesaj tablolları yazıyor onu seç
foto yüklenince 3. satırı kopyalaa

ama ekleyecegin resmin boyutu büyük olmayacak
3mb ekleyebilirisn en fazla

hızlıresim.com a gir
dosya seç diyorya pc den resmi seç boyutunuda
mesaj tablolları yazıyor onu seç
foto yüklenince 3. satırı kopyalaa

ama ekleyecegin resmin boyutu büyük olmayacak
3mb ekleyebilirisn en fazla

Sanırım ekledim, ama emin değilim. Olmadı ise senin yöntem denerim.Teşekkür ederim. Sevgiler, iyi pazarlar şekercim..

evet eklemişsinnn ben buraya ekliycekisn sanmıştım
süpersinnn bayıldım saçlaraa
birde boydan eklede endamını görekkk:)))

evet eklemişsinnn ben buraya ekliycekisn sanmıştım
süpersinnn bayıldım saçlaraa
birde boydan eklede endamını görekkk:)))

:))) Sagolasın masummcum. Bilgisayarda boy var ama zayıf halimle, bir tane çekiirip kuzene eklerim canım:)

Son düzenleme:
Back
X