- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
mönüler birkmiş .. yorumlayıp kaçayım ...
gül tatlısı yapıcam karar verdim kermese..
kıslar hamura renk vermek için gıda boyasından başka ne kulanablirim ?? yeşil renk deyil ama
şekerse zaten uymuyor biliyorsun .
kahvaltın montin için pek uygun deyil canım sende biliyorsundur bunca zamandır monti yaptın ..
öylen işde pek bulamıyorsun belki ama akşam evde niye sıcak yemek yemiyorsun ...
çok zorlanmıyorsan öyleden önceki aranı kaldrı fıstıgım .. açıkıyorsanda ekmeginin dlimini 3 e çıkar sabah

gül tatlısı yapıcam karar verdim kermese..
kıslar hamura renk vermek için gıda boyasından başka ne kulanablirim ?? yeşil renk deyil ama
ocdim ekmeginin 4 dl olması deyil sorun BEYEZ EKMEK OLmASI montiye uymuyor .Günaydın,
Kahvaltıda 4 dl normal ekmek,
domates,peynir,salatalık,
kaşar yedim.2 bardak şekerli çay içtim.
Şekerli çay olmaz biliyorum fekat 4 dl ekmek fazlamı sizce?
şekerse zaten uymuyor biliyorsun .
kahvaltın montin için pek uygun deyil canım sende biliyorsundur bunca zamandır monti yaptın ..
nazlım yine katı yemeklere kalmışsın sıcak yemegin yokmu canım benim . :26:iyi günler herkeslere : bende bugünki menümü yazayım hemen
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates
ara
1 adet mandelina
öğlen
12 adet badem
1 kutu light süt
ara
1 portakal
1 mandelina
akşam
2 adet haşlanmış yumurta ile yapılmış bol sebzeli salata
1 kase yoğurt
öylen işde pek bulamıyorsun belki ama akşam evde niye sıcak yemek yemiyorsun ...
çok zorlanmıyorsan öyleden önceki aranı kaldrı fıstıgım .. açıkıyorsanda ekmeginin dlimini 3 e çıkar sabah
bu haliyle güzel kajumum akşamıda yazmayı unutma ...evet kızlar hastane işini hallettim
kahvaltı:
3 dilim tb ekmegi
domates
közlenmiş kırmızı biber patlıcan
1 bardak şekersiz çay
500ml su içtim daha bugun hastane yüzünden sporada gidemedim ama yürüyüş yapıcam yada plates
öğlen yemegınıde şimdi hazılıycam
peynirliyumurta
kıvırcık
çay
akşam ne yerim bılemıyorum
uygun mudurlistem
Son düzenleme: