Günaydın montinin güzel hatunlarııı...
Kızlar dün itibari ile montideyimmm..dün başladımmm...Dün geldim buraya önce geçmişi okudum alıntı yaptım ama yorum yapamadan çıkmak zorunda kaldım...Malum mesai saatlerinde giremiyorum... girsemde yazamıyorım okuyup çıkıyorum..
Neyse dünü firesiz atlattım çok şükürrrr...Yalnız felaket başım ağrıyordu ki halen devam ediyor...Bu sanırım uykusuzluktan...
Dünkü menim;
Sabah ; 2 dilim tam buğday ekmek arası beyaz peynir + domates + çok az zeytin ezmesi..ve şekersiz küçük bir biradk çay..
Öğlen; Taze fasulye + cacık.. (saat 01.30 gibi)
Ara; .. 1 tane elma 15 dk. Sonra beyaz leblebi (Saat 17.45 gibi)
Akşam;yeşil salata + Yoğurtlu cevizli kereviz salatası..
Dün sabah tartılmamıştım..Bu sabah Tartıldım hani dün başladığım için başlangıç kilomu bilmek için Tam 80,2 geldim...Bugün sabah...

((
Ama Pazar sabahı 82 idim..1 günde 2 kilo gider mi???? Birde ayrıca bende wc problemi varrr kuru kayısı dışında başka ne tüketebilirim...
Kızlar geçmişi okuyacam müsait olduğumda hani hafta sonu ne yazmışsınız vs.diyee...
Bu arada dr. gittim Tekrar Klomen kullan dedi ben ona yanıt vermişim o yüzden değiştirmene gerek yok dedi..Rabbim inşallhh hayırlı zamanda meleğimi gönderir..Aratmadan sağlıkla gelsin meleğimiz...Çok istiyorum kızlar çokkk tam 7 sene oldu evleneli kidaha öncedende bir 6 yılımız var..ve halen eşime deliler gibi aşığım ikimizin bir meyvesi olmasını öyle çok istiyorum ki..