ya sabahları marmelat yenebiliyor mu ki ?bu günkü menüm
sabah1 elma 20dk sonra
kahvaltı: tam bugday unundan yapılmış ıspanaklı bükme
zeytin ve 2 çay kaşıgı kuşburnu marmelatı
şekersiz 1 bardak çay
öğlen:
1 yumurtadan yapılmış omletin yarısı
1kb kutusundan daha küçükpeynir
1 tane salatalık
8 tane badem 3 tane ceviz ve 1 bardak yarım yağlı süt
ara:1 elma 3 avuç ay çekirdegi
akşam: kurufasulye
çoban salata ayran
2 saat sonrada meyva
aeben abla yorumlarını bekliyorum çok öptümm![]()
balın mesela gi değeri yüksek biliyorum ama diyetisyenler bile az da olsa tüketin 1 çay kaşığı falan diyor tüketilebilir mi?
öğle yemeğinden yola çıkarak kuruyemiş yenebilir demiştin aeben ama sadece kuruyemiş mi yoksa farklı gıdalara ek olarak yenebilir mi?
omlet yaparken, içine peynir de eklenebilir mi? bir de sebzeli omlet de yapabilir miyiz?
sütü istediğin öğünlerde tüketebilirsin dedin ama nasıl? peynirle fazla olmuş demiştin, neye göre ayarlayacagım bunu
mesela kujum hem süt hem de azıcık da olsa peynir yemiş, anlayamadım tam, mantığıma uyarlamaya çalışıyorum da...
mercimek çorbasına ne katıyorsunuz? sebze falan da ekleyebilir miyiz? bizim evde genelde mercimek+ patates havuç konardı zaman zaman onları çıkartırım sorun değil
biz bi de kereviz sapı, sarımsak falan da katarız ne sebze varsa işte çorbaya uygun (vitaminli olsun diye)
bir de meyveyle ilgili bişey sormak istiyorum
meyve ara olarak bir öğünden en az 3 saat sonra yenebilir bunu anladım, meyveden sonra 1 saat gecse de diğer öğün de yenebiliyor değil mi? daha önceki yazından anladığım buydu ama emin olamadım
bu arada kujum senin menünü örnek olarak kullandım eleştirmek için değil yanlış anlama lütfen...