- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
abla ben bu diyeti temmuz ayından beri yapıyorum yaklaşık 2 aydır 64'teyim bı ara 2 hafta 65te kaldım tekrar 64de düştüm. aslında 69la diyete başlarken hazıran ayında dedim ben 64de gelince takılacam dıye dediğim gibide oldu çünkü uzun yıllardır 64den aşagı hiç düşmedim. aslında dediğin dogru son 2 haftadır proteinli pek beslenmıyorum sebze agırlıklı beslendım şimdi proya daha çok agırlık vereyım
kajum canım istedikden sonra olmaması için sebeb yok
canım senin mönüleride güblük uygun olabliyor fakat haflaık degerlndirdigimizda tam sonucu ben bakamıyorum ...
bak dün aşure yedim diyorsun üzümün yasagını geçtim . sabahda ekmekli kahvaltı yaptıysan bu bile bazen kilo verememe sebebi oluyor
hani haftada en faZ 3 ÖGÜN KAR BON HAKIMIZ VARYA . geriye dönbak 1 haftalık mönülerine bunu aşmışmısın ? takılma sebebin buda olabilir .
bu hafta şöyle yapalımki kilon tetiklendin ... kahvaltı dışında bu hafta karbon ögünü yeme .hatta perşembe günü ekmekde yeme . ve eksikligini seninde farketigin proya yüklen ama bunu kızarma olrak sakın yeme . etlerini ızgaya yap yada hş. inan bazan küçük ayrıntılar kilo vermeye engel oluyor ..
mümkünde mönülerini önceden yaz degerlendirelim ... hergün mönü veriyormusun ??