ben okurken yoruldum saficim. benim ki sanırım biraz depresyon kaynaklı. iş iş çalış çalış ne için. bir çocuk gülücüğü bile yok evimizde. olsa belki de bu halimden eser kalmayacak.
aebencim, iş konusunda sana şöle diyebilirim. ben işyerindeyken sürekli oturmak zorundayım. yürümek sadece wc ye giderken ki 5 metre ile sınırlı. evet yemek yok ama bol oturmak var. eve gidince halsizliğimin bir sebebi de bu. artık bacaklarım ağrıyor masabaşında çakılı olmaktan. eve gidince direkt yatar pozisyona geçmek istiyor bünyeneyseki 3 gün spora gidiyorum da hareket oluyor. kullandığım ilaçlar, ve bu oturmak yoksa beni daha beter bir hale getirecekti.
canım inan bende aynı dertten muzdaribim bütün gün hareketsiz oturmak ve sırf bu yüzden hareketsizlikten fıtığım azdı bacak ağrılarım var maalesef
Günümün çoğu zamanı iş yerinde oturarak geçiyor kalan vakti ayakta olsa neye yarar
şu kurs bitsinde bende düzenli spora başlayacağım inşallah böylelikle gün içindeki açığı kapatırım
Depresyon ıııı ıhhhhhhh
öyle bir kelime yok bizim lugatımızda tatlım
Rabbim sanada ,nşallah hayırlısı ile bir evlat nasip eder.... Herşeyin bir vakti saati vardır sen enerjini yüksek tut
moralin hep tavan olsun umudunu hiç kaybetme
Eğer özel değil ise ; bebek olmama sebebi varmı?
Deniyorsunuzda mı olmuyor yani?