- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
çok güzel öznurum sen heryandan destek almışsın .gerçekden kilo vermesen ayıp olur artıkAebenim zaten elimden geldigince dikkat ediyordum ne kadar elimden geliyorsa :)) bi ara pilarside siki yapiyirdum.zwten tiroidimde duzeldi masallah ilacin dizunuda simdilik oturttuk.unlu bi doktir tanidigimiz vardi emzirme bitsin gel diyorlardi sagolsunlar.emzirme haziranda sonlandirdim iste 17udurde diyetisyen sliinde yapiyirum d8yetimi.yanlarim icinde soguk lipoliz yapalim dedi.yilbasindan sonta son duruma bi daha bakacagiz.he bu arada kayinvalideminde desegi cok cok tabi.yemeklerimi kv yapiyor.bu sabah gec uyanmiiiz detoks gunumde meyveeerde kompostomu bile yapmis Allah razi olsun.bana sadece irademe hakim olmak kaliyor.e bide doktor tanidik olunca kilo vrrmezsem cok ayip olur dimi yani :)))
tebrik ederim çok güzeş sonuçlar almışsın devemınıda dilerim
kızlarrr sıkı durun 62.200 gr kadar indim:)) zaten 62.500 dun demeyin bigün 63 bigün 62700 çıkıyodu baskülde.
nasıl mı oldu. haftasonu tuttum boğazımı anca öle oldu tabiki
aebencim, karbonhidrat kısmında karatay a uymaya karar verdim. yani ekmek yok artık hayatımda:))
belki zorlanırsam haftada 1 gün serbest gün yaparım kendime. ama şimdilik fındık koydum kahvaltıda ekmek yerine. aşırıya kaçmadan tabi.
bir de spora başlayalı 1 ay olucak. anca sıkılaşmaya başladım. OCD nin sonuçları beni çok etkiledi. sabah ölçeyim. 1 ay sonra farkı yazıcam bende:))
oh oh üstüstte ne güzel haberler .. bak antim hafta sonuda tozutmayınca ne güzel gidiyor kilolar deyilmi?
tebrikederim canım, darisi 61 .ve 5li rakamlara .
güzelim ne yaparsanız yapın yeterki saglıklı olsun her zaman yanızda ve destekcinizim .