Moralim aşırı bozuk?

O konuda hemfikiriz.
Sadece ne yaptıklarını merak ettim, hani boyle sureklı kavga mı edersiniz laf mı sokarlar, pisler mı. Gıbı.

dünyanın en cici insanida olsalar, tabiri caizse batıyor evde baska birinin varlığı. 1,5 ay olsun 1.5 yil olsun ayni.
Kv'm bende cumadan beri kadın ne cadı ne huysuz ne pis..
Ama evdeki duzenim yemek saatlerim uyanma saatim is yapma sürem değişti..
Bu bana resmen dert..
Yok ya..evde 3.biri olmuyor..anne olsun kv olsun..
Keşke herkes kendi evinde otursa

Baska şehirde mı yasıyor niye sende kalıyor

Bildiğim kadarıyla nem astım iyi gelmiyor ya. Sen kv ye de ki nem astıma iyi gelmez tıkanırsın Allah muhafaza

Kızında sıkılıp koca gun gelinle sıkılmaması cok enteresan

bak bunu çok ii dediniz..
ben sessizligi severim cok konuşmam kızı ise susmaz..gerci kendide oyle..surekli kendilerine birsey anlatirlar anilar, diziler, haberler..cok severler konuşmayı muhabbeti..
galiba anılar bitti

Umarim evinin, hayatinin, huzurunun icine cöp dikmeden giderler
"Cöp dikmek" yerine baska bise yazarimda yakismaZ simdi bana

1 ay yeni gelin evinde durulur mu ya insaf. Kendi zamanlarındaki gibi sanıyorlar yada ben çektim oda çeksin, ben hizmet ettim oda hizmet etsin. Bir rahat bırakın evine alışsın ailesine alışsın

sizin annenizin bundan haberi var mı eğer yoksa bir ortamda mesela filan'ın kızı evlendi kayınvalidesi de gidip kalacakmış hiç öyle şey olur mu Yeni evli insanlar böyle rahatsız edilir mi vesaire gibi bir şey söylese hani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında bilmiyorum bence işe yarar

Daha 50 günlük evliyiz zaten kayınvalidemin bahane hazır ben astım hastayım orası nemli bana iyi gelir diye kalacak inşallah kışı geçirmezler
Malesef gecirecekler. Ev temiz yeni ev esyalar yeni hizmet eden bir gelin. Evine gelmis diye basinin ustunde tasiyip anam anamm diye etrafinda dolasacak oglu olacak. Daha yeni evli ciftin evine gelen kayinvalide normal degildir o yuzden bu rahatligi sizde gorurse 1 sydan fazla kalabilicek yapiya sahip oldugunu dusunuyorum
Kalir yani emin olun

Daha 50 günlük evliyiz zaten kayınvalidemin bahane hazır ben astım hastayım orası nemli bana iyi gelir diye kalacak inşallah kışı geçirmezler
Ben size şu kadar söyleyeyim baştan önünü kesmezseniz devamı gelecek, eşinize uygun dille istemediğinizi söyleyin. Yoksa ömrü billah kışları oraya gelip sıcak diye bahane edecekler

Ben size şu kadar söyleyeyim baştan önünü kesmezseniz devamı gelecek, eşinize uygun dille istemediğinizi söyleyin. Yoksa ömrü billah kışları oraya gelip sıcak diye bahane edecekler
Söyledim bakalkm inşallah işe yarar zaten kafaya koydum öyle gelip kalmakla annelik olmadığını sokcam gözüne annemin hazırladığı kışlıklarını gözüne sokcam bide biraz çocukça ama duruma koycam ama sadece eşimin ailesine açcam

Bence nazikçe ben evimde kimseyi 1 haftadan fazla misafir edemem, 1 haftadan sonrası misafirlikten çıkıyor ve bu beni rahatsız eder de.
Bana göre 1 haftada çok fazla ama uzakta oturdukları için 2 günde kalmazlar tabi.. Keşke hiç gelmeseler insan 2 ay bile olmamış evli çiftin evine yatılı gelmeye utanır yani. Ama onu dusunseler zaten 1 ay kalmaya gelmezler :)

İstemediğin birşeyi yapma, gerekirse ailenden dönme. Nasıl başlarsa öyle gider

Daha 1 aylık evliyken istemediğinizi eşinize söylemeliydiniz. Yeni evliliğe alıştığınız bir dönemde kalmaları hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…