O konuda hemfikiriz.
Sadece ne yaptıklarını merak ettim, hani boyle sureklı kavga mı edersiniz laf mı sokarlar, pisler mı. Gıbı.
Baska şehirde mı yasıyor niye sende kalıyordünyanın en cici insanida olsalar, tabiri caizse batıyor evde baska birinin varlığı. 1,5 ay olsun 1.5 yil olsun ayni.
Kv'm bende cumadan beri kadın ne cadı ne huysuz ne pis..
Ama evdeki duzenim yemek saatlerim uyanma saatim is yapma sürem değişti..
Bu bana resmen dert..
Yok ya..evde 3.biri olmuyor..anne olsun kv olsun..
Keşke herkes kendi evinde otursa
Baska şehirde mı yasıyor niye sende kalıyor
Kızında sıkılıp koca gun gelinle sıkılmaması cok enteresanyoo Istanbuldayiz oda bizde..
gorumcemde kaliyor. sıkılmış orada bize geldi
Kızında sıkılıp koca gun gelinle sıkılmaması cok enteresan
Malesef gecirecekler. Ev temiz yeni ev esyalar yeni hizmet eden bir gelin. Evine gelmis diye basinin ustunde tasiyip anam anamm diye etrafinda dolasacak oglu olacak. Daha yeni evli ciftin evine gelen kayinvalide normal degildir o yuzden bu rahatligi sizde gorurse 1 sydan fazla kalabilicek yapiya sahip oldugunu dusunuyorumDaha 50 günlük evliyiz zaten kayınvalidemin bahane hazır ben astım hastayım orası nemli bana iyi gelir diye kalacak inşallah kışı geçirmezler
Aynen öyle valla1 ay yeni gelin evinde durulur mu ya insaf. Kendi zamanlarındaki gibi sanıyorlar yada ben çektim oda çeksin, ben hizmet ettim oda hizmet etsin. Bir rahat bırakın evine alışsın ailesine alışsın
Amanın iyi kaynanalara lafım yokta böyle benimki gibi fena olanların köküne kibrit suyuyoo Istanbuldayiz oda bizde..
gorumcemde kaliyor. sıkılmış orada bize geldi
Ben size şu kadar söyleyeyim baştan önünü kesmezseniz devamı gelecek, eşinize uygun dille istemediğinizi söyleyin. Yoksa ömrü billah kışları oraya gelip sıcak diye bahane edeceklerDaha 50 günlük evliyiz zaten kayınvalidemin bahane hazır ben astım hastayım orası nemli bana iyi gelir diye kalacak inşallah kışı geçirmezler
Söyledim bakalkm inşallah işe yarar zaten kafaya koydum öyle gelip kalmakla annelik olmadığını sokcam gözüne annemin hazırladığı kışlıklarını gözüne sokcam bide biraz çocukça ama duruma koycam ama sadece eşimin ailesine açcamBen size şu kadar söyleyeyim baştan önünü kesmezseniz devamı gelecek, eşinize uygun dille istemediğinizi söyleyin. Yoksa ömrü billah kışları oraya gelip sıcak diye bahane edecekler
Sen beyine söyledin mi?Amanın iyi kaynanalara lafım yokta böyle benimki gibi fena olanların köküne kibrit suyu
Söyledim tamam ben ayarlıycam dediSen beyine söyledin mi?
Düşüncesizlik, anlayışsızlık diz boyu.Daha 50 günlük evliyiz zaten kayınvalidemin bahane hazır ben astım hastayım orası nemli bana iyi gelir diye kalacak inşallah kışı geçirmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?